سلام من گوشی اسنوی رو بردم نمایندگی مشهد بهم گفت چندتا فایل رو تست کردم جواب نداد!!!! یعنی شرکت GLX رام اورجینال رو به نمایندگی هاش هم نمیده؟ حالا من چکار کنم کمک کنید
گوشیهایی که زیر باتری بعد از اسم گوشی یک ستاره داره فایل مخصوصی داره. درایور صفحه نمایش و سنسورش با قبلیها فرق داره. من نرم افزار SP_MDT را گرفتم اما قسمت مربوط به انتخاب درایور صفحه نمایش و سنسورش خالیه. اگر آقا مهدی یا دیگران اطلاعاتی در این باره دارند خواهش میکنم کمک کنند.
سلام به همه دوستان. اینم لینک فریمور جدید * snowy dual core. (Build number : SNOWY 20130422-100745)
این فیرمور اصلی است و swap نشده.
اگر میخواهید حافظه نصب نرم افزار با حافظه داخلی جابجا شود(swap), بعد از اینکه هردو فیرمور را باز(extract) کردیدفایل EBR1 که در فیرمور پیشنهادی آقا مهدی بود را به جای EBR1 توی این فیرمور بگذارید.
نکته: TWRP ارائه شده در این سایت(در همان قسمت فیرمور و... اسنوی) با این مدل اسنوی(ستاره دار) کار نمیکند. پس باید با CWM 6.0.2.8 کار کنید.
این هم لینک دانلود فیرمویر جدید: [External Link Removed for Guests]
اگر استفاده کردید هم برای بنده و هم برای کسانی که برای این سایت زحمت کشیدند، از خداوند طلب رحمت کنید.
این فایل که گذاشتم قابل فلش با sp flash tool هست. با نرم افزار sp flash tool طبق آموزش سایت خیلی راحته. کمتر از 2دقیقه فلش میشه. امیدوارم مشکلت حل بشه.