با سلام
من به لپ تاپ HP مدل N043 گرفتم، هنوز یک هفته نشده گرفتمش که وقتی در حال بازی باهاش بودم، صفحه هنگ کرد و مجبور شدم با فشار دادن پاور خاموشش کنم.
خاموش کردن همان و روشن نشدن هم همان...
به برق زدم روشن نشد. با باطری زدم* باز روشن نشد.
زیر سوراخی که به شارژر وصل میشه، یه چراغ هست که وثتی به برق وصل میشه روشن میشه. اول روشن میشد. اما یکی دو بار که امنحان کردم، با وجود زدن کابل به برق، حتی اون چراغ هم روشن نمیشه.
و کلا لپ تاپ هم روشن نمیشه...
مممنون میشم بگید مشکل ی هست؟
و همچنین علت بروز این مشکل یک هفته بعد از خرید رو بفرمایید.
خیلی ممنون از شما...
روشن نشدن لپ تاپ HP مدل N043
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: روشن نشدن لپ تاپ HP مدل N043
,
احتمال خيلي زياد اين لپتاپ هم مانند اغلب HPها از طراحي احمقانهي قرار دادن خروجي فن در زير لپتاپ استفاده کرده و در اثر حرارت زياد GPU سوخته. من بارها در اين مورد به دوستان و نزديکان و همينطور در انجمن اين موضوع رو گوشزد کرده بودم که هرگز لپتاپ HP براي ايران انتخاب مناسبي نيست. اگر گارانتي داره براي گارانتي ببريد شايد پاسخگو بودند. اما با توجه به تحريم بودن ايران توسط اين شرکت اين احتمال بسيار ضعيف هست. توصيه ميکنم در صورتي که تعمير شد هم هر چه سريعتر از شر اون خلاص شويد ...
احتمال خيلي زياد اين لپتاپ هم مانند اغلب HPها از طراحي احمقانهي قرار دادن خروجي فن در زير لپتاپ استفاده کرده و در اثر حرارت زياد GPU سوخته. من بارها در اين مورد به دوستان و نزديکان و همينطور در انجمن اين موضوع رو گوشزد کرده بودم که هرگز لپتاپ HP براي ايران انتخاب مناسبي نيست. اگر گارانتي داره براي گارانتي ببريد شايد پاسخگو بودند. اما با توجه به تحريم بودن ايران توسط اين شرکت اين احتمال بسيار ضعيف هست. توصيه ميکنم در صورتي که تعمير شد هم هر چه سريعتر از شر اون خلاص شويد ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد