سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 30 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore
Mahdi1944 نوشته شده: ,
بله
در مورد اسنوي و اسکاي نميشه مطمئن بود و توصيه ميکنم اول فقط ريکاوري رو فلش بزنيد تا اگر ناسازگار بود. فقط ريکاوري اصلي که اهميتي نداره از بين بره و گوشي خاموش نشه. در صورتي که ريکاوري با موفقيت نصب شد. با همون، بکاپ بگيريد و بعد با خيال راحت فريموير جديد رو در صورتي که نسخهي فعلي گوشي بالاتر هست، نصب کنيد. در صورتي که نسخهي خود گوشي بالاتر هست به هيچ وجه نسخهي قديميتر رو فلش نزنيد و با استفاده از همين ريکاوري پکيجهاي root, gapps, swap رو خودتون نصب کنيد
با سلام و تشکر پیشاپیش از وقتی که برای بنده میگذارید
من مدتیه میخوام گوشیم رو روت کنم ولی شک داشتم، بالاخره تصمیمم رو گرفتم و قصد دارم نقص های دیگه رو هم با راههایی که فرمودید برطرفش کنم. ولی یه خورده گیج شده م راستش.
گوشی من از نوع (Build number : SNOWY 20130422-100745) هست ولی نه از نوع ستاره دارش. چون من ستاره ای پشت باطری پیدا نکردم!!
طبق فرمایش شما چون تاریخ فرمویر گوشیم از فایلای شما جدیدتره باید از این فایل [External Link Removed for Guests]
استفاده کنم
و کاستوم ریکاوری گوشیم رو با فلش تولز فلش بزنم. اگر مشکلی نبود، این به معنای اینه که میتونم پکیج های
root, gapps, swap رو نصب کنم و تاریخ روی گوشی من تأثیر نخواهد داشت؟ در غیر اینصورت هیچگونه فلشی رو گوشی من فعلا امکانپذیر نخواهد بود؟
ممنون میشم جواب بدید و اگر لطف کنید لینک فایلهایی رو که باید برای مراحل بعدی استفاده کنم برام قرار بدید.
و اینکه آیا کابل otg رو بعد از روت می تونم استفاده کنم یا خیر؟
ممنون و متشکر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
بله، شما بايد فقط ريکاوري اين فريموير رو فلش بزنيد و اگر موفقيت آميز بود، پکيجهاي SWAP, Gapps,Root رو خودتون با TWRP نصب کنيد. با توجه به اينکه گوشي شما ستاره دار نيست، احتمالا مشکلي نخواهيد داشت و ريکاوري کار خواهد کرد. در صورتي که گوشي شما با اين کاستوم ريکاوري مشکل داشت، فريمويري رو يکي از دوستان به تازگي در سايت منتشر کردند که براي گوشيهاي ستاره داره هست، ميتونيد ريکاوري اون رو فلش بزنيد و اگر ريکاوري شما برگشت، اعلام کنيد تا TWRP براي اين سري هم تهيه کنم تا شما و ديگر دوستان در اين مورد مشکل نداشته باشيد
در مورد OTG هم خير، نياز به کابل اختصاصي اين چيپ و يا کرنل اصلاح شده داره که هيچ کدوم در دسترس نيستند فعلا
بله، شما بايد فقط ريکاوري اين فريموير رو فلش بزنيد و اگر موفقيت آميز بود، پکيجهاي SWAP, Gapps,Root رو خودتون با TWRP نصب کنيد. با توجه به اينکه گوشي شما ستاره دار نيست، احتمالا مشکلي نخواهيد داشت و ريکاوري کار خواهد کرد. در صورتي که گوشي شما با اين کاستوم ريکاوري مشکل داشت، فريمويري رو يکي از دوستان به تازگي در سايت منتشر کردند که براي گوشيهاي ستاره داره هست، ميتونيد ريکاوري اون رو فلش بزنيد و اگر ريکاوري شما برگشت، اعلام کنيد تا TWRP براي اين سري هم تهيه کنم تا شما و ديگر دوستان در اين مورد مشکل نداشته باشيد
در مورد OTG هم خير، نياز به کابل اختصاصي اين چيپ و يا کرنل اصلاح شده داره که هيچ کدوم در دسترس نيستند فعلا
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
با سلام و عرض خوشآمد خدمت شما.
شما لازم نیست آن فیرمویر را دانلود کنید. بعد از نصب درایورها.
ابتدا دو فایل زیر را روی sd بریز و در گوشی قرار بده.
[External Link Removed for Guests]
این دو فایل را دانلود کن:
فایل دوم را از حالت فشرده خارج کن و با فایل اول در یک پوشه قرار بده.
برنامه sp flash tool را اجرا کن و روی scatter-loading کلیک کن و از پوشه قبل فایل MT6577_Android_scatter_emmc.txt را انتخاب کن (دقت کن که فقط گزینه recovery باید تیک خورده باشد) و سپس روی download کلیک کن.
گوشی خاموش و با نگه داشتن همزمان هرسه کلید به کامپیوتر وصل کن و صبر کن تا کار فلش تمام شود(چند ثانیه) و پیغام OK ظاهر شود.
گوشی را جدا کن و با نگه داشتن ولوم بالا و پاور به محیط ریکاوری وارد میشوی. از گزینه install دو فایلی که روی SD ریخته بودی را انتخاب کن تا نصب شوند.
گوشی خاموش باتری خارج و سپس جایگذاری.
کار تمام شد.
شما لازم نیست آن فیرمویر را دانلود کنید. بعد از نصب درایورها.
ابتدا دو فایل زیر را روی sd بریز و در گوشی قرار بده.
این دو فایل را دانلود کن:
فایل دوم را از حالت فشرده خارج کن و با فایل اول در یک پوشه قرار بده.
برنامه sp flash tool را اجرا کن و روی scatter-loading کلیک کن و از پوشه قبل فایل MT6577_Android_scatter_emmc.txt را انتخاب کن (دقت کن که فقط گزینه recovery باید تیک خورده باشد) و سپس روی download کلیک کن.
گوشی خاموش و با نگه داشتن همزمان هرسه کلید به کامپیوتر وصل کن و صبر کن تا کار فلش تمام شود(چند ثانیه) و پیغام OK ظاهر شود.
گوشی را جدا کن و با نگه داشتن ولوم بالا و پاور به محیط ریکاوری وارد میشوی. از گزینه install دو فایلی که روی SD ریخته بودی را انتخاب کن تا نصب شوند.
گوشی خاموش باتری خارج و سپس جایگذاری.
کار تمام شد.
-
ممنون از اینکه اینقدر سریع پاسخ می دین.
من الان مشکل رفتن به حالت دانلودینگ رو دارم! ویندوز من سون هوم هست، برای بار اول که گوشی رو با نگه داشتن سه دکمه وصل کردم، خود ویندوز مشغول دانلود درایورای گوشی شد و بعد از اون other divice از دیوایس منیجر حذف شد. ولی سه تا گزینه بلوتوث با علامت تعجب زرد رنگ باقی بودند، بعد از اون سعی کردم روشی رو که برای نصب درایور گفته بودید رو برم و یک بار پیام شناسایی مدیا تک رو دیدم و توی شاخه ی نت ورک آداپتورز مدیا تک با یه مثلث زرد رنگ تعجب اومده بود ولی الان هر کاری می کنم نمیشناسه و همچین گزینه ای هم توی لیست دیوایس منیجر برای مدیا تک وجود نداره و فقط همون سه تا بلوتوث پریفرال ... اونجا هست!
آپدیت درایورها رو هم از روی فایل دانلود شده انجام میدم بازم فایده نداره
چی کار کنم؟
من الان مشکل رفتن به حالت دانلودینگ رو دارم! ویندوز من سون هوم هست، برای بار اول که گوشی رو با نگه داشتن سه دکمه وصل کردم، خود ویندوز مشغول دانلود درایورای گوشی شد و بعد از اون other divice از دیوایس منیجر حذف شد. ولی سه تا گزینه بلوتوث با علامت تعجب زرد رنگ باقی بودند، بعد از اون سعی کردم روشی رو که برای نصب درایور گفته بودید رو برم و یک بار پیام شناسایی مدیا تک رو دیدم و توی شاخه ی نت ورک آداپتورز مدیا تک با یه مثلث زرد رنگ تعجب اومده بود ولی الان هر کاری می کنم نمیشناسه و همچین گزینه ای هم توی لیست دیوایس منیجر برای مدیا تک وجود نداره و فقط همون سه تا بلوتوث پریفرال ... اونجا هست!
آپدیت درایورها رو هم از روی فایل دانلود شده انجام میدم بازم فایده نداره
چی کار کنم؟

-
نرم افزار usbdeview را دانلود کن و بعد از اجرای آن درایورهای مربوط به اندروید و میدیتک را حذف کن.
اینترنت را قطع کن و طبق دستور سایت درایورها را نصب کن.
اینترنت را قطع کن و طبق دستور سایت درایورها را نصب کن.
-
ببخشید اون موقع اشتباه گفتم! مدیا تک نیومده بود، آلکاتل ... اومده بود و الانم که دوباره کاری رو که گفتید انجام دادم دومرتبه همون طوری شد و آلکاتل رو میاره که با اون درایور که آپدیت می کنم پیام موفقیت آمیز میده ولی دوباره یه علامت تعجب هم توی لیست دیوایس منیجر جلوش وجود داره!! اگه راه حل دیگه ای نیست روی سیستم دیگه برم امتحان کنم؟

-
روی همون فایل که علامت تعجب داره کلیک راست و update driver را انتخاب کن. در صفحه بعد browse my... را انتخاب کن و در صفحه بعد let me pick... و بعد گزینه have disk و سپس آدرس جایی که درایور دانلود شده را extract کردی بده و yes را انتخاب کن تا نصب شود.
-
خب درایورها نصب شد، فایل هایی که آقا مهدی گذاشته بودند رو استفاده کردم چون قبلا دانلود کرده بودم.نوار وضعیت تا 100 درصد با رنگ قرمز پر شد و یه پیام اومد:
hint: For SP Flash ....
please suplly your tool lversion, GUI screen shot...
1. ...
2. ...
3. ...
SP FLASH TOOL ERROR: (8038)
[Android Download
PMT is ready and layout has been changed!
please use FIRMWARE UPGRADE instead of download to avoid important data lost با در آوردن باتری به ریکاوری رفتم و نصب کردم، ولی gapps نصب نشد.
گوشی رو روشن کردم و سوپر یوزر هم اضافه نشده بود!
ضمنا تصویر زمینه ریکاوری شبیه اونچیزی که توی آموزش زده بودید نشده بود.
hint: For SP Flash ....
please suplly your tool lversion, GUI screen shot...
1. ...
2. ...
3. ...
SP FLASH TOOL ERROR: (8038)
[Android Download
PMT is ready and layout has been changed!
please use FIRMWARE UPGRADE instead of download to avoid important data lost با در آوردن باتری به ریکاوری رفتم و نصب کردم، ولی gapps نصب نشد.
گوشی رو روشن کردم و سوپر یوزر هم اضافه نشده بود!
ضمنا تصویر زمینه ریکاوری شبیه اونچیزی که توی آموزش زده بودید نشده بود.

-
احتمالا از sp flash نسخه 5 استفاده میکنی. از نسخه 3 استفاده کن. یا اگر به usb3 وصل میکنی به usb2 وصل کن.

-
فراموش نکن اگر از اون فایل استفاده میکنی همه تیکها را غیر از recovery بردار