پورت رام بدون نیاز به هیچ علمی باپچ فوق العاده برای GLX G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
پورت رام بدون نیاز به هیچ علمی باپچ فوق العاده برای GLX G3
با سلام خدمت شما عزیزان امروز به این فکر افتادم که یه پچ درست کنم که هر کی دلش خواست یه پورتر رام بشه بدون نیاز به هیچ علمی
فقط باید رامی که دانلود حتماً اندروید 4.1 و برای گوشی 4.5 اینچی و مدیاتک 6577 باشه که اونم میتونید از رامهای گوشی های ذیل
استفاده کنید (تنها رامهای miui و lewa را نمیشه با این پچ پورت کرد)
( jiyau g3 ) , ( amoi n820) ,(amoi n821) , (lenovo p770)
[External Link Removed for Guests]
برای رامهای 4.2 با پچ زیر میتونید رام رو پورت کنید ولی جهت نصب نرم افزار باید کرنل رو دستکاری کنید یا در رامهای میویی فقط دیتای رام من رو رستور کنید
فقط باید رامی که دانلود حتماً اندروید 4.1 و برای گوشی 4.5 اینچی و مدیاتک 6577 باشه که اونم میتونید از رامهای گوشی های ذیل
استفاده کنید (تنها رامهای miui و lewa را نمیشه با این پچ پورت کرد)
( jiyau g3 ) , ( amoi n820) ,(amoi n821) , (lenovo p770)
برای رامهای 4.2 با پچ زیر میتونید رام رو پورت کنید ولی جهت نصب نرم افزار باید کرنل رو دستکاری کنید یا در رامهای میویی فقط دیتای رام من رو رستور کنید
Re: پورت رام بدون نیاز به هیچ علمی باپچ فوق العاده برای GLX
از این استفاده کنید [External Link Removed for Guests]
اینم پچ کامل تر
اینم پچ کامل تر

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
اون زیپ نیست رار هست پوشه ها و فایل رو از پوشه نیوفولدر بیرون بیار و بعد زیپ کن و برو برای نصب
البته من این کارو کردم جواب نداد
البته من این کارو کردم جواب نداد
برای استفاده اول باید بدونید رام AOSP باشد تا بتونید پورت کنید دوم رامی که میخواهید پورت کنید رو باز میکنید بعد این فایل رو باز میکنید و روی ان میندازید (یعنی کپی کرده و هیچ چیز رو حذف نکنید) و ارور که داد COPY AND REPLACE رو میزنید بعد رام رو زیپ میکنید و استفاده میکنید

-
- سپاسهای ارسالی: 125 بار
- سپاسهای دریافتی: 93 بار
این رام چطور رامیه؟
اینم صفحه ترجمه
طبق گفته سازنده اش که باید رام سبکی باشه، ولی مال من نصب نشد و بعد از آرم جی ال ایکس ری استارت میشه
اینم صفحه ترجمه
طبق گفته سازنده اش که باید رام سبکی باشه، ولی مال من نصب نشد و بعد از آرم جی ال ایکس ری استارت میشه
این اخری که گفتی یکم سایز فونتش بزرگه ولی خیلی فرق میکنه این رام بهتره ولی اگه خوب پورتش کنی
نگران نباش فقط اگه میخوای خوب و کامل کار کنه پچ رو بنداز و برو توی meta inf بعد دنبال یه فایل به اسم upate script بگرد برو با نوت پد بازش کن بعد دنبال wlan بگرد وقتی پیداش کرد ی اخرش نوشته 6620 تو اونو به 6628 تغیر بده هر سه تا اکی میشن
نگران نباش فقط اگه میخوای خوب و کامل کار کنه پچ رو بنداز و برو توی meta inf بعد دنبال یه فایل به اسم upate script بگرد برو با نوت پد بازش کن بعد دنبال wlan بگرد وقتی پیداش کرد ی اخرش نوشته 6620 تو اونو به 6628 تغیر بده هر سه تا اکی میشن