Redhue ساده و کامل - نسخه جدید در دسترس

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

Re: Redhue ساده و کامل - نسخه جدید در دسترس

پست توسط RAHVAR »

ردهیو ریشه دار هستش وبه این راحتیها پاپس نمیکشه و همچنان ادامه خواهد داشت
   تصویر     

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: Redhue ساده و کامل - نسخه جدید در دسترس

پست توسط Solver »

اگر بدخواهان و دشمنان قدرتمند هستند، نباید پا پس کشید شاید فقط باید مدتی سکوت کرد تا قدرتمند شد.

این یک واقعیت است که علت اصلی مشکلات ردهیو مربوط بود به دشمنی برخی افراد با این سایت. هم در بحث فیلتر شدن غیر منصفانه اش و هم اتک های مکرر از سرورهایی در داخل کشور که اتفاقا بعد ها به خوبی برای بنده روشن شد با فیلتر شدن سایت کاملا مرتبط بوده است و البته به خوبی هم فهمیدم به خواست چه کسی بوده کل این حوادث.

با این وجود کمبود منابع از سخت افزاری تا منابع مالی برای پشتیبانی از این سایت هم مسئله ای بوده که خودش تشدید کننده بحران های پیش آمدی در خصوص ردهیو بوده است. اما با تمام این مسائل و مشکلات، و بهتر است گفت با وجود شکست اون پروژه اما:

RAHVAR نوشته شده:ردهیو ریشه دار هستش وبه این راحتیها پاپس نمیکشه و همچنان ادامه خواهد داشت

دقیقا من آدمی هستم که به این سادگی ها پا پس نخواهم کشید. شکست اون پروژه برای من معناش پایان کار نیست.

هر چند در نهایت بخش قابل توجهی از تصاویر سایت به علت مشکلات پیش آمده از دست رفتند، اما این اتفاقا در حدود 80% تصاویر حفظ و طبق تعهد تا تاریخ مطرح شده در وب در دسترس بودند. بعد از آن نیز این حجم بالای تصویر (در حدود 100 هزار تصویر) در جای امنی نگهداری شد تا اگر روزی امکان پذیر بود مجدد در دسترس قرار داده شوند و حداقل پشتوانه عظیم سایت از دست نرود.

متاسفانه مشکلات بیش تر از آن بود که با یک پیگیری ساده بتواند رفع شود و حتی با وجود 2 سال پیگیری باز هم موفق به رفع اونها نشده بودم و از طرف دیگر شرایط خودم اجازه پیگیری بیشتر را هم نمی داد. بعد ها که شرایط اقدام مجدد فراهم شد برام و از نظر امکانات و البته منابع هم در موقعیت مطلوب تری در این خصوص قرار گرفتم تصمیم گرفتم که پروژه جدیدی با همان ماهیت کلید بزنم، جای آن که به سراغ زنده کردن آن سایت قدیمی و رفع مشکلاتش بروم.

این کار هم انجام دادم:
topic-t118245.html

اما در خصوص بازیابی حساب های کاربری یا تصاویر کاربران در سایت ردهیو و انتقال تصاویر ایشان به سایت ردآپ، طرح هایی وجود دارد، که در زمان مناسب مطرح خواهد شد و برای این منظور راهکارهایی ایجاد می گردد تا کاربران بتوانند تصاویر و گالری های قدیم خود را در سایت ردهیو در سایت جدید (ردآپ) در حساب کاربری خود داشته باشند.

البته این امکان برای آن 20% تصاویر از دست رفته نیست و متاسفانه در اون خصوص با توجه به از دست رفتن کامل اطلاعات راهکاری وجود ندارد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”