آقا مهدی ببخشین انقدر سوال می پرسم ت.ی این فریمور فضای نصب نرم افزار را 2.5 گیگ کردین: [External Link Removed for Guests] راستی مدل G3 من 1.4 هست. مشکلی که نداره؟
, اين فريموير براي گوشي G3 هست و فضاي نصب هم بله، 2.5GB شده. اگر گوشي شما هم G3 هست همين فريموير رو نصب کنيد و در صورتي که به مشکل سنسور نور برخورد کرديد، فقط کافيه کرنل نسخهي 2.6.2 يا 2.6.6 رو فلش کنيد، مشکل رفع خواهد شد اگر گوشي ديگري هست هم فقط فايل ebr1 رو از فريموير کپي کرده و با استفاده از فريموير گوشي خودتون فقط اين فايل رو فلش بزنيد، فضاي ديتا 2.5GB خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
سلام من فریمور گوشیم رو به 2.6.6 ارتقا دادم ولی بعد موقع تماس, صفحه گوشی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه مگر اینکه تماس خودش قطع بشه. قکر میکنم نسخه فریمور قبلی 2.6.2 بود که همه چیز روی اون نسخه درست کار می کرد. الان چطور می تونم این مشکل سنسور priximity رو حل کنم؟ اگر لازم باشه که فریمور رو دانگرید کنم. مشکلی بوجود نمیاد؟ ممنون
, سلام اگربکاپ2.6.2 یا فایل فریمویر اون رو داری فلش کن روی گوشی ولی موقع اجرا ،تیک همه رو بردار فقط و فقط تیک بوت رو بزار باشه و بقیه رو بردار بعد بکاپ رو اجرا کن یا فریمیر رو نصب کن .مشکل حل میشه.
سلام من گوشی جی 3 رو به فریمویر رسمی 2.6.6 فلش زدم ولی گوشی بعد از روشن شدن رو آرم glx می مونم.رفتن به ریکاوری رسمی گوشی که مستر ریست کنم که error داد بعد TWRP سایت رو فلش زدم که دیگه گوشی اصلن به ریکاورد نمیره و خاموش میشه لطفا دوستان کمک کنند کح چیکار باید بکنم؟ قبل از این ماجراها من یه رام 4.2.2 با توضیحات دوستان نصب کردم که نشد و گوشی بالا نیامد. قریمویر قبلی نسخه GLX_G3_V.2.6.4_20130701_GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM بود
سلام. ببخشید که پابرهنه میدوم وسط بحث. من قصد دارم یه گوشی GLX بخرم که قیمتش هم خیلی گرون نباشه. G3 گزینه مناسبی به نظرم اومد ولی با این همه مشکلات عجیب و غریبی که دوستان در رابطه با این گوشی اشاره کردن، تقریباً منصرف شدم. یعنی واقعاً همینطوره یا این مشکلات برای گوشیهای نسل قبلی G3 است؟ یعنی مثلاً وارونه بودن دوربین و صدای بسیار ضعیف و مشکل باتری و ... اینا همه توی گوشی که تازه از جعبه باز شده وجود داره و هنوز هم شرکت اقدام به رفع این مشکلات نکرده؟
Mahdi1944 سلام گوشی اصلن تو کامپیوتر شناسایی نمی شه چه با باتری چه بی باتری یعنی برنامه flash tool تو حالت searching می مونه.وقتی هم که گوشی رو میزنم به کامپیوتر هیچ چیزی اتفاق نمیوفته. به نظر شما میشه درستش کرد یا ببرم نمایندگی؟فکر کنم گوشی Brick شده, درسته؟