رام Miui 5 ورژن 4.2.25 با اندروید 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
Re: رام Miui 5 ورژن 4.2.25 با اندروید 4.2.2 برای Glx G3
اینم چندتا اسکرین شات
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
,
سلام حالا از اون موقعی که اون نرم افزاری که معرفی کردین برای برگرداندن سریال ، جفت سیم کارت ها غیر فعاله.... هرکاری میکنم فعال نمیشن .. بکاپ خودمو اجرا کردم ... با فلش تول ورژن های قبلی رو نصب کردم نمیشه که نمیشه
جالب اینجاست که وقتی ورژن های قبلی رو نصب میکنم گوشی بالا نمی یاد......
الان موندم چطوری سیم ها رو برگردونم.
سلام حالا از اون موقعی که اون نرم افزاری که معرفی کردین برای برگرداندن سریال ، جفت سیم کارت ها غیر فعاله.... هرکاری میکنم فعال نمیشن .. بکاپ خودمو اجرا کردم ... با فلش تول ورژن های قبلی رو نصب کردم نمیشه که نمیشه
جالب اینجاست که وقتی ورژن های قبلی رو نصب میکنم گوشی بالا نمی یاد......
الان موندم چطوری سیم ها رو برگردونم.
همه اینهایی که گفتید انجام دادم نشد که نشد و سیم کارت نیومد
سلام nvram , ubootرو از طریق فلش تولز باید فلش کنی تا هم سریال و هم سیمکارت ها رو بشناسه

-
mahtab1392 نوشته شده: ,
جالب اینجاست که وقتی ورژن های قبلی رو نصب میکنم گوشی بالا نمی یاد......الان موندم چطوری سیم ها رو برگردونم.
سلام . شما باید وقتی رام اولی نصب کردی ریسیت کنی تا انتن بیاد بعد بری ادامه کار .
جالب اینجاست که وقتی ورژن های قبلی رو نصب میکنم گوشی بالا نمی یاد .دقیق متوجه نمیشم منظورت چیه ولی اگه منظورت اینه که رام جدید بالا نمیاد با پچ دوستمون درست میشه.
دقیق اگه حواستون جمع باشه و عجله نکنی همه چیز درست انجام میشه من چندین بار تست کردم

-
دوستان من یه بار دیگه اینجا به طور ابتدایی اموزش میدم فقط خواهشا در حین انجام کار حواستون به کارتون باشه و عجله ای هم نداشته باشی.
یک رام میو که تو پست اول هست و دانلود و روی گوشی ریستور میکنیم.اگه انتن نبود یک بار ریسیت فکتوری میکنیم تا انتن بیاد .انتن که اومد میبینین که شماره سریال پریده .با نرم افزاری که پایین میزارم شماره سریال و وارد کنید .درست اموزش که درون فایل هست انجام بدین تا نتیجه بگیرین .
حالا رام میو ورژن جدید و فلش میکنیم دیتای رام قدیم و ریستور میکنیم و پچ ها رو نصب میکنیم و تمام .همه چیز درست کار میکنه نه مشکل نصب برنامه هست نه هنگی تماس نه هیچ چیز دیگه/
و در اخر این نرم افزار و فقط رو رام قدیمی میو ست کنید برای رام های دیگه با mobileuncle یه وقتی هست که با برنامه mobileuncle که مراحل و انجام میدید شماره سریال ست نمیشه اینجا موقع ریسیت فکتوری زبان دستگاه و انگلیسی قرار بدهید و تاریخ و زمان هم دقیق باشه .
من خودم نصب کردم چندبار هم برای تست تکرار کردم که تایید کنم الان هم همین رام رو گوشی هست ودارم استفاده میکنم
لینک نرم افزار [External Link Removed for Guests]
یک رام میو که تو پست اول هست و دانلود و روی گوشی ریستور میکنیم.اگه انتن نبود یک بار ریسیت فکتوری میکنیم تا انتن بیاد .انتن که اومد میبینین که شماره سریال پریده .با نرم افزاری که پایین میزارم شماره سریال و وارد کنید .درست اموزش که درون فایل هست انجام بدین تا نتیجه بگیرین .
حالا رام میو ورژن جدید و فلش میکنیم دیتای رام قدیم و ریستور میکنیم و پچ ها رو نصب میکنیم و تمام .همه چیز درست کار میکنه نه مشکل نصب برنامه هست نه هنگی تماس نه هیچ چیز دیگه/
و در اخر این نرم افزار و فقط رو رام قدیمی میو ست کنید برای رام های دیگه با mobileuncle یه وقتی هست که با برنامه mobileuncle که مراحل و انجام میدید شماره سریال ست نمیشه اینجا موقع ریسیت فکتوری زبان دستگاه و انگلیسی قرار بدهید و تاریخ و زمان هم دقیق باشه .
من خودم نصب کردم چندبار هم برای تست تکرار کردم که تایید کنم الان هم همین رام رو گوشی هست ودارم استفاده میکنم
لینک نرم افزار [External Link Removed for Guests]

سلام درست شد
عالیه دستت درد نکنه رامش کمی سنگینه ولی خیلی خوبه.....
راستی من دیتای رامی که گفته بود رو رستور نکردم آیا نیازه? اصلا برای چی گفتین که اونو رستور کنیم?
بازم تشکر میکنم.
راستی من دیتای رامی که گفته بود رو رستور نکردم آیا نیازه? اصلا برای چی گفتین که اونو رستور کنیم?
بازم تشکر میکنم.

-
mahtab1392 نوشته شده:سلام درست شد
بازم تشکر میکنم.
اگه با نصب شدن برنامه مشکلی نداری احتیاجی نیست ریستور کنی اگه مشکل داری ریستور کن
پس شماره سریال هم درست شد خدارو شکر؟

-
- سپاسهای ارسالی: 125 بار
- سپاسهای دریافتی: 93 بار
رام miui سبکتر و با سرعت بسیار بهتر برای lenovo p770 هستش که با پچ پورت شده g3 برای اندروید 4.2.2 براحتی نصب می شه

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
خسته نباشی آقا parsaraha
من گوشیم g4 هست میشه این رام روی g4 فلش زد ؟؟
اگه خودتون یا همکاران بتونید برای g4 هم رام کاستوم آماده کنید خیلی خوب میشه آرزو بدل موندیم بخدا
من گوشیم g4 هست میشه این رام روی g4 فلش زد ؟؟
اگه خودتون یا همکاران بتونید برای g4 هم رام کاستوم آماده کنید خیلی خوب میشه آرزو بدل موندیم بخدا

پشت این نقاب یک جسم وجود نداره, یک آرمانه و آرمانها فراتر از آن هستن که بمیرن

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
دوست عزیز من تو پیام خصوصی جواب شما رو دادم بازم میگم اگه کسی دوست داره پچ یا رامی کوک بشه باید فایلهای سیستمی رو به من بدید

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه که رو این رام نرم افزار نصب کنم؟
رام نصب کردم ولی نرم افزار نصب نمیشه ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
لینک رام== [External Link Removed for Guests]
رام نصب کردم ولی نرم افزار نصب نمیشه ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
لینک رام== [External Link Removed for Guests]