حالا می خوام برنامه viber نصب کنم که بعد از دانلود پیغام میده به چه قسمتهایی مربوط میشه نوشته قلف روی صفحه را بر میداره مگه میشه؟!!
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

mohsenmoridy نوشته شده:سلام من GLX G5 دارم خيلي ازش راضيم دوستم كه S4 داره انصافا كف كرده از وقتي گوشي منو ديده به 100 نفر گفته بخريد آسفالت و فيفا 14 رو روش راحت اجرا كردم فقط يه مشكلي داشتم وقتي با كابل به سيستم وصلش مي كنم تاچش خوب كار نميكنه و عملكردهاش بهم ميريزن اگه كسي مشكل رو مي دونه راهنمايي كنه

S.M.Seyednoor نوشته شده:saeedjiji نوشته شده:S.M.Seyednoor نوشته شده:دوستان تا 24 ساعت دیگه کاستوم رام گوشی G5 با تغییرات زیر رو در اختیارتون قرار میدم:
بالا بردن میزان صدا و کیفیت صدا
بالا بردن شفافیت صفحه و میزان نور
بهینه سازی رم
قابلیت Swap به میزان 3 گیگ
بالا بردن حافظه پیشفرض برای نصب برنامه به 2.77 Gb
بالا بردن کیفیت دوربین جلو به 8 مگا و دوربین پشت به 13 مگا پیکسل
فیلم برداری full Hd با بیت ریت 20 و 32 تا 40 فریم در ثانیه
اضافه کردن آخرین Gapps
رابط کاربری سامسونگ نوت 3 و تغییر آیکن های پیش فرض دکمه های سخت افزاری به نوشتاری
روت + بکاپ + کاستوم ریکاوری و ...
دستتون درد نکنه ولی مگه میشه 8 مگ بشه 13؟
هر چقدر نرم افزارش دستکاری بشه لنز گوشی رو که نمیشه تغییر داد!
یه سوالم داشتم / توی نوت 3 آیکن back و home مثل عکسی که گذاشتین متنیه؟
عکس بود که بهتر بود
با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
لنز دوربین های G5 و اسپایدر کاملا مشابه هستن با کمی دستکاری انجام پذیر هست ، هرچند کیفیت به شدت بالا رفته اما به هیچ عنوان اون رو با دوربین 13 مگاپیکسل گالگسی اس 4 نمیتونید مقایسه کنید./
در مورد سوال دومتون هم خیر گوشی G5 به طور پیشفرض به جای کلید های فیزیکی سابق در این محصول همانند اکثر برندها از جمله گوگل نکسوس ، سری اکسپریای سونی و ... از کلید های مجازی اسفاده کرده ، کاری که بنده انجام دادم به جای شکل آیکون ، تکست و متن جایگزین کردم (سایز رو هم در حد توان پایین نگه داشتم که فضای بیشتری در اختیار کاربر قرار بگیره ، هرچند در نسخه جدیدتر این دکمه ها رو هم حذف خواهم کرد و از Pie استفاده خواهم کرد)
این رو هم اضافه کنم نوت 3 از کلید های فیزیکی بهره میبره ./