مشورت در مورد خرید اینترنت(لطفا همه نظر بدین)

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

مشورت در مورد خرید اینترنت(لطفا همه نظر بدین)

پست توسط mostafamz2010 »

دوستان عزیزم تصویر

من تقریبا دو ساله سرویس اینترنت 512 نامحدود از پیشگامان در اصفهان دارم هر ماه 24200 میدم
البته قبلا 6ماهه میداد 64000 که کم کم گرونش کرد و الان فقط یه ماهه میده با قیمت گرون
تا ماه قبل سرعتش خوب بود یعنی از 64 کیلوبایت پایین تر نمیومد ماهم حرفی نداشتیم
ولی الان سرعتشو کم کردن و تقریبا از 45 کیلوبایت تا 50 میره
زنگ زدم گفتن سرعتو محدودتر کردیم و همینه که هست!

خلاصه ، الان میخوام سرویس 512 نامحدود از شرکتای دیگه بگیرم
نظر خودم مخابرات هست .
دوستان اگه سرویس نامحدود مخابرات دارن یا اطلاعی از سرویسای مخابرات دارن نظر بدن سرعت دانلودش چنده ؟ و آیا قطعی زیاد داره یا کم؟ قیمتش چنده؟ پشتیبانیش چطوره؟

دوستانی که سرویس نامحدود از شرکتای دیگه دارن هم لطفا قیمت و سرعت و کیفیتشو بگن

در حدود 20 تا 30 هزار تومن ماهیانه میتونم بدم و میخوام سرعت دانلودش از اینی که الان دارم(45کیلوبایت) بیشتر باشه
یعنی دیگه از 64 کیلوبایت کمتر نشه و نامحدود باشه

تشکر تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1078 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار

Re: مشورت در مورد خرید اینترنت(لطفا همه نظر بدین)

پست توسط farzande-iran »

مخابرات که قطعی زیاد داره (قبلا داشتم) و کیفیتش راضی کننده نیست بعبارتی دیزلیه :grin: تصویر
پارس آنلاین بگیر خیلی بهتره ، تعرفه 128 با جایزه مصرف منصفانه رو انتخاب کن. مزیتش اینه که تا 20 گیگابایت میتونی با سرعتی حدود 120 تا 140 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی و بعد از مصرف 20 گیگابایت ، تبدیل میشه به 128 نامحدود. قیمتش هم مناسبه (ماهیانه تقریبا 28 تومن تصویر)
موفق باشید.
New Member
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط tabatabaei91 »

سلام
من الان از سرویس مخابرات استفاده میکنم و خیلی سرعتش پایینه و اصلا راضی کننده نیست
ولی الان میخوام از شرکت شبکه گستران ایده پرداز سرویس بگیرم خوب یا بدش رو نمیدونم ولی خودشون خیلی تعریفش رو میکردن
و برای شروع هم 2گیگ ترافیک رایگان میده با سرعت 3مگ حالا دیگه نمیدونم چقدر واقعی باشه ولی به امتحانش میرزه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

, با سلام دوست عزیز
پیشنهاد بنده به شما استفاده از سرویس اسیاتک یا شاتل هست که تا حالا امتحانشون رو به نظر بنده پس دادن
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

دوست عزیز در هر شهری سرویس دهنده ها یه جور سرویس میدن...مثلا همین مخابرات ممکنه در اصفهان خیلی خوب سرویس بده...بستگی به زیرساخت های شهر شما داره

ولی در کل از سه شرکت هیچ وقت خدمات نگیر...اول آسیاتک...دوم صبانت..س.م شاتل

اولی و دومی گیگ دزدی دارند در حد لالیگا...1 گیگ دانلود میکنی 2 گیگ پات حساب میکنند..هر وقت هم زنگ بزنی میگن حتما ویروس داری و داره دانلود میکنه.....رئیس صبانت شیراز آقای جمشیدیان از دوستانمنه...ولی صراحتا بهش گفتم شرکت شما گیگ دزدی داره و اون هم گفت سیاست های رده بالا های شرکته و من فقط نماینده فروش هستم
آسیاتک از صبانت بدتره در این زمینه...الته این دو سرویس دهنه سرعتشون خیلی عالیه...

شاتل هم که دست همه رو با قوانین من در آوردیش از پشت بسته...چند وقت پیش برا یه دوستی 1 مگ نا محدود خریدیم ماهیانه خیلی تومن.....ولی بعد از کمی دانلود دیدیم سرعت داره روز به روز کمتر میشه...وقتی رفتم شرکت پرسیدم گفتند از قوانین شرکته که اسم قانونش هم مصرف منصفانه هست...گفتم خو ما نا محدود گرفتیم برا دانلود که یه سری چرندیات گفت و ما هم سرویس رو همونجا درخواست جمع آوری دادیم....
من الان همیارنت هستم...سرویسم 512 هست...ولی 450 کیلوبایت سرعت دانلود در روزم هست...قبلا شب ها هم همین سرعت بود...ولی چند ماهه سرعت شبانه به زور به 50 میرسه...البته در سرور های خارجی

در سرور های داخلی سرعت شبانه همون 450 هست...از ساعت 2 تا 7 صبح هم دانلود رایگانه
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

esijoon, دوست عزیز شاید حرفتون درست :-( باشه اما من اون زمان (خیلی وقت قبل :grin: ) که اینترنتم حجمی بود خیلی روی ترافیکم حساسیت داشتم :shock: و دقیقا حواسم بود که چقدر مصرف کردم :shock: و اون چیزی که مصرف میکردم با اون چیزی که توی سایت اسیاتک زده بود مطابقت داشت .... :-P

در ضمن سرویس های حجمی اسیاتک فوق العاده پرسرعت هستند :shock: و از نظر بنده به کاربرهاش محدودیت سرعت دانلود نمی ده :? ( اون چیزی که خودم دیدم سرعت دانلود 128 با 512 یکی بود و فقط محدودیتی که داشت این بود که واسه 128 فقط نهایتا 4 گیگ میتونستی استفاده کنی )

با اینکه گفتید زیرساخت ها متفاوت هست کاملا موافقم :smile:
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 109 بار
سپاس‌های دریافتی: 956 بار

پست توسط Chaparral »

درود ...

از هر کی میگیرید ، از شاتل نگیرید که به سرعت پشیمون میشید . هم سرعتش بسیار کمتر از اون چیزیه که اسما میخرید و هم عجیب و غریب ترین محدودیت پورت و پروتکل رو در کل ایران داره . ساعات رایگانش هم اونقدر کم سرعته که عملا حتی سایتهای رسمی و حکومتی رو هم نمیتونید باز کنید . دزدند و کلاهبردار !
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ماندانا ز »

من از شرکت آسیا تک میگیرم
خوبه راضیم. قعطی زیاد نداره نسبت به قیمتش خیلی خوبه. تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

, الکی نیست که برترین سرویس دهنده انتخاب شده ....
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

سلام اگر سرعت برات مهم از آسیاتک بگیر ولی خیلی زود حجمت تموم میشه و یجورایی میخورنش......
من با 128 آسیاتک با سرعت 700-800 کیلوبایت دانلود میکنم...ولی الان به خاطر مشکلات پیش اومده برای کابل های زیر زمینی اینترنت کل شهرستان ما ضعیف شده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

A3eman, دقیقا
اسیا تک فقط محدویت حجم یا همون ترافیک می ذاره و اصلا محدودیت توی سرعت نداره که فوق العادست ....
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”