مشکل امنیتی و فلش پلیر

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2625 بار
سپاس‌های دریافتی: 316 بار

مشکل امنیتی و فلش پلیر

پست توسط khashayar1 »

درود

مدتی است که وقتی میخواهم وارد سایتی بشوم سایت ها به من پیشنهاد میکنند که باید فلش پلیر را به روز رسانی کنم وقتی این کار را خواستم بکنم ویندوز آنرا منبع نا مطمینی برای نصب دانست ولی همواره این مشکل وجود دارد و زمان وارد شدن به یک سایت صفحه بروز رسانی فلش پلیر باز میشود و اینتر نت من تقریبا تعطیل شده نمیدونم چکار کنم اینستال کنم یا نه. آنتی ویروس هم ندارم یعنی نتوانستم نصب کنم.

سپاس
فردوسی

ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

Re: مشکل امنیتی و فلش پلیر

پست توسط RAHVAR »

با فلش نشون دادم تیک اونو بردارید فایر فاکس رو از نو بازکنید مشکل حل میشه
تصویر
   تصویر     

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2625 بار
سپاس‌های دریافتی: 316 بار

Re: مشکل امنیتی و فلش پلیر

پست توسط khashayar1 »

RAHVAR نوشته شده:با فلش نشون دادم تیک اونو بردارید فایر فاکس رو از نو بازکنید مشکل حل میشه
تصویر

درود

بسیار سپاسگذار این گزینه را در ستاپ گوگل کروم پیدا کردم و غیر فعال کردم :razz: :razz: :razz:

سپاس
فردوسی

ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”