با عرض سلام و تشکر از شما دوست خوبچون این سلاح و کمپانی بلژیکی بسیار مورد علاقه منه؛ بد ندیدم که مطالبی رو به متن شما اضافه کنم.
در حقیقت اسم کامل این کمپانی
Fabrique Nationale یا به اختصار FN هست و چون در منطقه Herstal در اطراف شهر Liege بلژیک واقع شده به
FN Herstal معروفه و در کنار کمپانی های
Beretta ایتالیا و
Heckler & Koch آلمان یکی از قدیمی ترین تولیدکنندگان تسلیحات انفرادی در اروپا و حهان هست . این کمپانی (که من عاشق محصولاتشم) در 3 قاره شعبه تولید و فروش محصولات داره و در گذشته تسلیحاتی چون
FN FAL یا
FN FNC رو تولید میکرده که هنوز هم نسخه های بروز شده ی FN FNC در ازتش های بلژیک، سوئد و اندونزی در حال خدمت هست.
[External Link Removed for Guests] تسلیحات جدید و مدرن این کمپانی میشه به همین مسلسل دستی
FN P90 اشاره کرد که در نوع خودش اولین و بسیار مدرن هستٰ. همچنین این شرکت سلاح بولپاپ مدرن دیگری با نام
FN F2000 هم طراحی و تولید کرده که فوق العاده هست و اکثراً توسط نیروهای ویژه اروپایی استفاده میشه.
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] مدل اسلحه کمری مدرن هم داره با نام
FN Five-seveN که بسیار جدید و محبوبه، بعلاوه مسلسل های سبک
FN Minimi و سنگین
FN MAG که در اکثر کشورهای عضو ناتو استفاده میشن هم از محصولات خوب و جهانی این شرکته. اما در انتها میرسیم به شاهکار طراحی این شرکت که همون
FN SCAR هست و از صفر برای استفاده توسط نیروهای ویژه امریکا طراجی شد و در بسیاری از کشورهای دیگه هم مورد استفاده قرار گرفته و میگیره. FN SCAR با دو کالیبر پر کاربرد ناتو یعنی
7.62x51mm با نام
FN SCAR-H و
5.56x45mm با نام
FN SCAR-L عرضه شده. مدل های اصلی این سلاح با طول لوله های مختلف عرضه شده و قابلیت نصب انواع تجهیزات از جمله نارنجک انداز 40 میلی متری رو داره. این سلاح بدلیل کارآیی فوق العاده و اطمینان بالا در شرایط سخت محیطی مورد استفاده نیروهای ویژه امریکا، بلژیک، فرانسه، آلمان، شیلی، کنیا، لیتوانی، مکزیک، پرو، نیوزلند، لهستان، صربستان و کره جنوبی قرار گرفته. همچنین در بازار تجاری، نسحه ی نیمه اتوماتیک این سلاخ واقعاً پر طرفدار و محبوبه.
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] اخیراً این کمپانی نمونه ای بروز شده تر از FN SCAR رو با نام
FN Advanced Carbine یا خلاصه تر
FN FNAC رو عرضه کرده که یک مدل بالاتر از اسلحه قبلی هست که خودش شاهکاره؛ این بروز رسانی ها شامل گلنگدن ثابت و غیر برگشتی؛ طول لوله 37 سانتی متری (بهترین سایز برای نسخه کارباین) و تغییر مکان مگسک تاشو بر روی ریل بالایی اسلحه هست. در پایان هم تصاویر این سلاح رو برای علاقه مندان بویژه عشاق در بدرش از جمله خودم قرار میدم! لازمه که اشاره کنم که بلژیک بعنوان زادگاه اسلحه FN SCAR قصد داره از سال 2015 این سلاح رو بعنوان سلاح سازمانی و اصلی خودش برای واحدهای پیاده نظام و مکانیزه بکار بگیره و قرارداد خرید حدود 4800 قبضه از اون امضا شده.
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] در عملکرد و قدرت فوق العاده، وزن کم و دقت بالا و استفاده از طراحی مدرن شکل و ارگونومی و مواد پلیمری سبک و مقاوم در برابر گرما و سرما در تمامی محصولات این شرکت بلژیکی واضح و مشخصه.
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]