لطفا یه ویندوز 7 بی دردسر معرفی کنین!؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
Re: لطفا یه ویندوز 7 بی دردسر معرفی کنین!؟
جناب مهدوی... برای ویندوز 8.1 هم اگه ممکنه یک نسخه خوب برای خرید اینترنتی معرفی کنید... متشکرم
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Java نوشته شده:جناب مهدوی... برای ویندوز 8.1 هم اگه ممکنه یک نسخه خوب برای خرید اینترنتی معرفی کنید... متشکرم
با سلام

از ویندوز 8.1 شرکت MRT استفاده کنید

بعد از نصب بصورت اتوماتیک ویندوز رو اکتیو و جنیون میکنه

من الان دارم از همین نسخه استفاده میکنم

از سایت MRT دانلود کردم که همراهش نرم افزار هم بود

ویندوز خوبیه و بدون دردسر

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mojtaba13721372,
ولي من شديدا توصيه ميکنم از نسخههاي دست کاري شده استفاده نکنيد. بهترين راه استفاده از نسخهي رسمي و ارائه شده در MSDN هست که کاملا سالم هست. به راحتي هم با Microsoft Toolkit 2.5 قابل فعال شدن هست که فعال شدن هم با استفاده از شبيه سازي KMS هست که بدون هيچ تغييري در سيستم عامل و فايلهاي اون و دقيقا از راهي که ويندوز قانوني، فعال ميشه عمل ميکنه که ميشه اطمينان داشت ويندوز کاملا سلامت هست و مانند نسخهاي اصلي کار خواهد کرد. شرکتهاي نرم افزاري مثل MRT رو به هيچ عنوان به هيج کسي توصيه نميکنم (خود من هميشه ويندوز رو از MSDN و يا سايت خود مايکروسافت دانلود ميکنم و هرگز طي 7 سال گذشته حداقل ديسک نصب هيچ برنامهاي رو از بازار تهيه نکردم و تمام دانلود کردم)
در سايت P30download نسخهي سالم و دست نخوردهي ويندوز وجود داره که معمولا هم از MSDN گرفته ميشه و اين منبع مورد تاييد من هست، دوستاني که دسترسي به MSDN و مايکروسافت براشون امکان پذير نيست هم توصيه ميکنم از اين سايت استفاده کنند
ولي من شديدا توصيه ميکنم از نسخههاي دست کاري شده استفاده نکنيد. بهترين راه استفاده از نسخهي رسمي و ارائه شده در MSDN هست که کاملا سالم هست. به راحتي هم با Microsoft Toolkit 2.5 قابل فعال شدن هست که فعال شدن هم با استفاده از شبيه سازي KMS هست که بدون هيچ تغييري در سيستم عامل و فايلهاي اون و دقيقا از راهي که ويندوز قانوني، فعال ميشه عمل ميکنه که ميشه اطمينان داشت ويندوز کاملا سلامت هست و مانند نسخهاي اصلي کار خواهد کرد. شرکتهاي نرم افزاري مثل MRT رو به هيچ عنوان به هيج کسي توصيه نميکنم (خود من هميشه ويندوز رو از MSDN و يا سايت خود مايکروسافت دانلود ميکنم و هرگز طي 7 سال گذشته حداقل ديسک نصب هيچ برنامهاي رو از بازار تهيه نکردم و تمام دانلود کردم)
در سايت P30download نسخهي سالم و دست نخوردهي ويندوز وجود داره که معمولا هم از MSDN گرفته ميشه و اين منبع مورد تاييد من هست، دوستاني که دسترسي به MSDN و مايکروسافت براشون امکان پذير نيست هم توصيه ميکنم از اين سايت استفاده کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: RASHT
- سپاسهای ارسالی: 1271 بار
- سپاسهای دریافتی: 1131 بار
- تماس:
serat&mersad نوشته شده: من روزی 10 تا ویندوز عوض میکنم برای اینکه سریع تر کارمو انجام بدم به ویندوز بدون جنیون نیاز دارم. حتی 1 دقیقه ام برام زیاده!!mahdi2elve
mahdi2elveعزیز![]()
مگه شما کارتون اسمبل سیستمه10 تا سیستم اونم در روز
اگه واقعا" سیستم اسمبل میکنید که دیگه باید اونقدر حرفه ای باشید که واسه وین سون اکتیو شده سوال نپرسید
![]()
راستی به قول mojtaba13721372 عزیز خب ویندوز رو از طریق لودر اکتیو کنید شاید 1دقیقه هم طول نکشه!
[HIGHLIGHT=#ffff00]اما واقعا" اگه وقت یه اکتیو هم نداریدخب بهترین راه به قول آقای مهدوی عزیز،خرید اینترنتی ویندوزه( من خودم ویندوز سون آلتیمیت داشتم که اصلا" نیازی به اکتیو نداشت)
راستش از بازار موبایل ایران خریدم به همراه یه لپ تاپ( اون موقع5010 دل)
فقط اسمبل نیست که نیاز به تعویض ویندوز داره!! تعمیر سیستم های دست دو و خود نصب ویندوز !! فروش لپ تاپ (که باید روش ویندوز نصب کنم .و از همه مهمتر نصب ویندوز سیستم های کافی نت و گیم نت و ویندوز های مدارس و بعضی از مراکز دولتی !!!
من در فکر ساختن ویندوزی هستم که نرم افزار هامو هم به طور خودکار نصب کنه تا الاف نشم سر نصب ویندوز چون واقعا داره دیوانه کننده میشه!! اونوقت شما میگن باید حرفه ای باشی و فلان!!!

صحبت ناشی بازی و حرفه ای بودن نیست صحبت من اینه که یه ویندوز اورجینال با اکتیو کاملا خودکار میام . که در زمان صرفه جویی کنم!!
ینی بعد از نصب ویندوز بلافاصله برم تو پرپرتیز کامپیوتر و اونجا زده بشه جنیون شده!!!
متوجه شدین حالا ؟

راجب قسمت زرد رنگ حرفاتون هم بعله درسه منم دنبال همچین نسخه ای هستم ولی پیدا نمیکنم همه جا زده دانلود کرک ویندوز !!!

-راجع به قسمت اخر مبارک باشه 
[External Link Removed for Guests]

-
- تماس:
Mahdi Mahdavi نوشته شده: , :razz
ویندوز سون شرکت نوین پندار NP سرویس پک 1 هست و فول جنیون. بدون نیاز به کرک یا لودر.
در دو ورژن 32 و 64 و فکر کنم اولتیمیت هم باشه .
دو تا دی وی دی هست. یکیش شامل ویندوز سون بدون دستکاری "فقط جنیون شده" به همراه XP mode که ویندوز رو شکل ویندوز XP میکنه "هیچ دستکاری در خود ویندوز نشده و پس از نصب ویندوز میتونید XP mode رو نصب کنید" و یک دی وی دی هم شامل نرم افزار ها و درایور ها.
روی چند تا سیستم نصب کردم خیلی راضی بودم. ویندوز خیلی خوبیه.
این هم عکس از روی لیبل دی وی دی و خود پک دی وی دی.
پ.ن : پک دی وی دی من سبزه که گویا چون همراه نرم افزار هست اینطوریه "در دو دی وی دی" و نسخه آبی فقط ویندوزه و هر دو فول اکتیویت هست.
"تصاویر بند انگشتی. کلیک کنید"
آها همین عالیه همینو میخام
دست شما درد نکنه این عالیه!!
راستی تو مشخصات کامپیوتر (properties ) که اسم شرکت ان پی آورده نشده ؟ یا لوگو ی شرکت؟

-
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:mojtaba13721372,
سلام منم از ویندوز های شرکتی اصلا خوشم نمیاد چون اسم و لوگوی خودشون رو هم وارد مشخصات کامپیوتر میکنن و نرم افزارهای شرکتشون رو قاطی ویندوز میکنن!! اصلا یه حس بدی به آدم میده!!!
نمیدونم والا نمیشه واس ملت ویندوز مشکوک نصب کنم و از طرفی جنیون کردنش در محیط ویندوز و بعد از نصب ویندوز هم برام سخته!! ینی هر روشی باشه بصورت دستی اصلا برام مشکله . از نظر زمان منظورمه! چون صحبت نصب یه ویندوز نیست. من خیلی ویندوز نصب میکنم!
به نظرتون میشه یه ویندوز اورجینال از همینایی که شما میگین دانلود کنم و بعد یه نرم افزاری باشه قاطی سی دی ویندوز کنم تا ویندوز به صورت اتوماتتیک فعال بشه؟
ینی خودم دستکاریش کنم ؟
یجوری باشه که زمانی که دارم ویندوز رو تو سی دی میریزم اونم باهاش بریزم و هر دفعه تو کامپیوتر اجراش نکنم خودش اجرا بشه ! خودش جنیون بکنه!!

, [HIGHLIGHT=#d8d8d8]با سلام دوست عزیز شما برای این کارتون باید ویندوزتون رو سفارشی بکنید یک بار برای همیشه

اموزش این کار رو می تونید از لینک زیر به همراه تمامی نرم افزار های مورد نیاز بهره ببرید

امیدوارم انشالله با این کار دیگه تمامی مشکلاتون به امید خدا حل بشه

اموزش این کار رو می تونید از لینک زیر به همراه تمامی نرم افزار های مورد نیاز بهره ببرید

امیدوارم انشالله با این کار دیگه تمامی مشکلاتون به امید خدا حل بشه

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
فعال کردن ويندوز با استفاده از Microsoft Toolkit 2.5 واقعا ساده هست و چيزي زير 30 ثانيه زمان لارم داره و با سه کليک ويندوز قعال ميشه. فکر نميکنم ارزش اين رو داشته باشه که بخواهيد ويندوز رو دست کاري کنيد و يک اکتيويت شدن غير واقعي (کرک) رو تحويل بديد. اين برنامه بهترين راهکار براي فعال کردن ويندوز8 به بالا هست، براي ويندوزهاي قبل از 8 هم که Windows Loader بهترين برنامه هست. اينقدر اين کار رو براي خودتون سخت جلوه نديد
فعال کردن ويندوز با استفاده از Microsoft Toolkit 2.5 واقعا ساده هست و چيزي زير 30 ثانيه زمان لارم داره و با سه کليک ويندوز قعال ميشه. فکر نميکنم ارزش اين رو داشته باشه که بخواهيد ويندوز رو دست کاري کنيد و يک اکتيويت شدن غير واقعي (کرک) رو تحويل بديد. اين برنامه بهترين راهکار براي فعال کردن ويندوز8 به بالا هست، براي ويندوزهاي قبل از 8 هم که Windows Loader بهترين برنامه هست. اينقدر اين کار رو براي خودتون سخت جلوه نديد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 68 بار
سلام دوست گرامي
شما بگين بر چه مبنايي اين حرف رو ميزنين چون هسته ويندوز در دسترس اين شركتها نيست كه بخوان اون رو دل بخواه خودشون بكنن من كه سال ها از اين محصولات اين شركت استفاده مي كنم چيز مشكوكي نديدم !!!
اگه دلايل واضحي برا اينكار دارين كه اين شركت ها هسته اصلي ويندوز رو دستكاري ميكنن برا منافعي بما هم بگين چون من معمولا ً بعد نصب ويندوز تمامي قسمتهاي مربوط به آپديت و ارتباط با بيرون بصورت اتوماتيك رو غير فعال مي كنم .
البته اينم قبول دارم يه سري حرفا پشت اين بابا محمد رضا توكلي ميزنن ولي تا دليل واقعي و مستدل نباشه من واقعاً نميدونم چي بگم گيج گيجم
[COLOR=#NaNNaNNaN] گرامي
نسخه هايي از ويندوز در بازار هستن كه نرم افزار ها رو خودشون دارن و بصورت اتوماتيك نصب مي كنن در ضمن شما مي تونين از طريق ريجستري اسم يا گرافيك اين شركت ها رو حذف كنين و جايگزين كنيد

, با سلام دوست عزیز
شما کاش یخورده به کاربری که این نظر رو داده توجه می کردید
(چون اون نظر مال بنده نبوده و جناب Mahdi1944, جان اون پست رو فرستاده بودند که دوست عزیزمون , به اشتباه اسم بنده رو ذکر کردند ....
)
در مورد حرفاتون هم باید بگم این کار به این سختی هایی که شما می فرمایید نیست
(درسته که ویندوز Open surce نیست ولی با یه سری ترفند میشه اونو دست کاریش کرد مثل همون لینک اموزشی که از سایت سافت 98 گذاشتم )
در مورد جناب اقای توکلی هم بله بنده هم چنین حرف هایی رو شنیدم ولی حالا صحت این حرف ها رو نمی تونم تایید کنم
اما بهتره اگر می خوان ویندوز رو دستکاری کنند ابتدا ویندوز اورجینال رو دانلود کرده و خودشون اونو دست کاری بکنن
دیگه از علامت های تبلیغاتی هم خبری نیست
شما کاش یخورده به کاربری که این نظر رو داده توجه می کردید
(چون اون نظر مال بنده نبوده و جناب Mahdi1944, جان اون پست رو فرستاده بودند که دوست عزیزمون , به اشتباه اسم بنده رو ذکر کردند ....
)در مورد حرفاتون هم باید بگم این کار به این سختی هایی که شما می فرمایید نیست
(درسته که ویندوز Open surce نیست ولی با یه سری ترفند میشه اونو دست کاریش کرد مثل همون لینک اموزشی که از سایت سافت 98 گذاشتم )در مورد جناب اقای توکلی هم بله بنده هم چنین حرف هایی رو شنیدم ولی حالا صحت این حرف ها رو نمی تونم تایید کنم
اما بهتره اگر می خوان ویندوز رو دستکاری کنند ابتدا ویندوز اورجینال رو دانلود کرده و خودشون اونو دست کاری بکنن
دیگه از علامت های تبلیغاتی هم خبری نیست
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
mahdi2elve نوشته شده:آها همین عالیه همینو میخام
دست شما درد نکنه این عالیه!!
راستی تو مشخصات کامپیوتر (properties ) که اسم شرکت ان پی آورده نشده ؟ یا لوگو ی شرکت؟
خواهش میکنم. میبینم پس فردا "رو لپتاپ فامیلمون نصبه" خبر میدم
Java نوشته شده:جناب مهدوی... برای ویندوز 8.1 هم اگه ممکنه یک نسخه خوب برای خرید اینترنتی معرفی کنید... متشکرم
جاوای عزیز.همونطور که آقا مهدی گفتند
اما اگر قادر به دریافت از اینترنت نیستید هم نوین پندار ویندوز 8.1 داره هم شرکت پارس . که شرکت پارس باید بعد از نصب خودتون اکتیو کنید.
Please Login or Register to see this code
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

-
- تماس:
سلام دوستان
من یه ویندوز اورجینال از پی سی دانلود ، دانلود کردم.
وقتی ریختمشون تو دی وی دی و سیستم رو ریست کردم ویندوز بوت نشد!!
اینم فایل های درون دی وی دی
بدونم مشکل از چی میتونه باشه که دی وی دی بوت نمیشه .
راستی دی وی دی رو هم با نرم افزار نرو بصورت دیتا رایت کردما
من یه ویندوز اورجینال از پی سی دانلود ، دانلود کردم.
وقتی ریختمشون تو دی وی دی و سیستم رو ریست کردم ویندوز بوت نشد!!
اینم فایل های درون دی وی دی
بدونم مشکل از چی میتونه باشه که دی وی دی بوت نمیشه .راستی دی وی دی رو هم با نرم افزار نرو بصورت دیتا رایت کردما
10 تا سیستم اونم در روز
اگه واقعا" سیستم اسمبل میکنید که دیگه باید اونقدر حرفه ای باشید که واسه وین سون اکتیو شده سوال نپرسید