برنامه افزایش Ram اندروید برای کلیه گوشی های GLX
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: برنامه افزایش Ram اندروید برای کلیه گوشی های GLX
سلام. آقا چی شد؟
راهی برای RAM Swap گوشی G4 پیدا نشد؟؟
راهی برای RAM Swap گوشی G4 پیدا نشد؟؟

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]سلام Mahdi1944 جان 
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]امیدوارم خسته نباشید
من یک سوال داشتم
بعد از اینکه همه ی این کارایی که توی پست اول گفته شد رو انجام دادیم از کجا باید متوجه بشیم که کار میکنه یا نه؟!!!

ایا مشخصات رم اضافه شده از قسمت App Man قابل رویت هست یا زمانی وارد عمل میشه که رم خود گوشی پر پر بشه؟!!!
طبق گفته های دوست محترممون اقای سید نور :
برای من :
Swapp free = 52296 KB
Swapp total = 524148 Kb
الان یعنی حافظه ی خارجی گوشی من سواپ شده و به رم گوشی من اضافه شده؟!!!

پیشاپیش با تشکر از پاسخگوشییتون

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]امیدوارم خسته نباشید

من یک سوال داشتم

بعد از اینکه همه ی این کارایی که توی پست اول گفته شد رو انجام دادیم از کجا باید متوجه بشیم که کار میکنه یا نه؟!!!

ایا مشخصات رم اضافه شده از قسمت App Man قابل رویت هست یا زمانی وارد عمل میشه که رم خود گوشی پر پر بشه؟!!!

طبق گفته های دوست محترممون اقای سید نور :
برای صحت فعال شده روی گزینه Meminfo کلیلک کنید و به گزینه های Swapp total , Swapp free دقت کنید
برای من :
Swapp free = 52296 KB
Swapp total = 524148 Kb
الان یعنی حافظه ی خارجی گوشی من سواپ شده و به رم گوشی من اضافه شده؟!!!

پیشاپیش با تشکر از پاسخگوشییتون
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mojtaba13721372,
اين افزايش رو در خود برنامه و آماري که ميده ميتونيد ببينيد، اما در عملکرد و رنک گوشي هم بايد قابل حس باشه، وگرنه معني اون اينه که سرعت مموري شما پايينه و يا فضاي بيش از حدي براي اين کار اختصاص داديد. در اين صورت حتي ممکنه گوشي لگ هم بزنه و يا ...
اين افزايش رو در خود برنامه و آماري که ميده ميتونيد ببينيد، اما در عملکرد و رنک گوشي هم بايد قابل حس باشه، وگرنه معني اون اينه که سرعت مموري شما پايينه و يا فضاي بيش از حدي براي اين کار اختصاص داديد. در اين صورت حتي ممکنه گوشي لگ هم بزنه و يا ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
با سلام من گوشیم جی 4 نتونستم انجام بدم اول اینکه قسمت های قرمز رنگ اصلا فعال نیست که من بتونم تیک بزنم بعد در اخر هر دوش صفر کیلو بایت رو نشون میده اصلا افزایش پیدا نمیکنه چه کنم؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
همونطور که قبلا هم گفته شده، گوشيهاي G3,G4,SKY,SNOWY فعلا اين کار براشون ممکن نيست. اما براي بقيه گوشيهاي GLX اين امکان فعال هست
همونطور که قبلا هم گفته شده، گوشيهاي G3,G4,SKY,SNOWY فعلا اين کار براشون ممکن نيست. اما براي بقيه گوشيهاي GLX اين امکان فعال هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام بچه ها این کرنل واسه گوشیه Micromax A110 است که swap و otg فعاله و همینطور گوشی با مشخصات خیلی نزدیک به glx هست
[External Link Removed for Guests]
سلام دوستان این سورس اون کرنل هست و واسه همه گوشی های glx قابل ویرایش هست من که چک کردم فقط توی سایز و رزولیشن صفحه تفاوت میکرد صفحه اون 5 اینچه و رزولیشنش 480*800 هست حالا اگه بچه ها کسی بلد هست سایز صفحه رو تغییر بده تا همه گوشی های glx ردیف شن این سورس اون کرنله همه چیش هم روشنه هم سواپ هم otg فقط سایز صفحه