Mahdi1944 نوشته شده:, خود روت ارتباطي به اين موضوع نداره اما اگر فريمويري که Gapps هم به اون اضافه و SWAP شده رو نصب کنيد، حتما براي عملکرد درست گوشي بايد اون رو يکبار مستر ريست کنيد که در اين صورت همه چيز حذف خواهد شد
, اين موضوع به دليل امپراز بالاتر از حد نرمال پورت USB شما داره که در تمام گوشيهاي با تاچ خازني در اين حالت اين مشکل رخ ميده، به هر حال عادي هست و خطري هم نداره. فقط کار کردن در اون حالت باهاش کمي مشکل ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
با سلام من به تازگی جی 4 nfc گرفتم توی فریمور اسم گوشی رو 4+ نوشته من برای خاموش و روشن شدن صفحه با فیلپ کاور برنامه سنسور proximity رو نصب کردم ولی کار نکرد انگار این سنسور توی گوشی من از کار افتاده چند برنامه مشابه هم زدم نشد در حالی که من با گوشی قبلی یعنی اسکای با این برنامه کار کردم راهی هست این سنسور رو فعال کرد
, اگر اين کار رو به درستي انجام داده باشيد، قاعداتا نبايد مشکلي داشته باشه، بارها دوستان و خود من اين کار رو انجام داديم، مجددا سعي کنيد، ضمنا اگر بد افزارهايي مثل eset nod32 هم نصب داريد حتما حذف کنيد
, چه نسخهاي هست فريموير گوشي شما؟ اگر به روز نيست، نسخهي به روزتري ممکنه در انجمن باشه که ميتونيد نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد