فريموير، روت و فايلهاي مورد نياز GLX G5
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: فريموير، روت و فايلهاي مورد نياز GLX G5
دوستای عزیز من اشتباهی به جای نصب آپدیت کاستوم رام آقای سید نور رو زدم از شانس بدم بک آپ هم نگرفته بودم ... خواهشا از دوستایی که از نسخه اصلی رام این گوشی بک آپ گرفتن به نحوی به دستم برسونن خیلی ممنون میشم

-
- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
-
mehrdad153 نوشته شده:سلام دوست عزیز.شما ریکاوری cwm را نصب دارید روی گوشی؟
سلام اگه منظورت کاستوم رام آقای سید نور اره امروز اشتباها نصب کردم خیلی مشکل نیست نصبش اگه خواستی zack.khosravi@yahoo.com این یاهو ای دی منه ادد کن بهت بگم

-
حتما از راهنماییت استفاده میکنم چون حتی نمایندگی هم نتونست درستش کنه فرستادم اهواز گوشی رو.اگر کاستوم ریکاوری داشته باشی من فایل updater آپدیت جی ال ایکس دستکاری کردم که قابل نصب روی گوشی های دارای کاستوم ریکاوری و رام کاستوم هست.روی دوتا گوشی جی 5 هم تست کردم بدون هیچ مشکلی نصب و کار کرده.مشکل از دستورات این فایل هست که ارور میده.اگر خدا بخواد تا فرا شب با این نت داغون برات آپلود میکنم و لینکش میذارم.اگرم امکانش هست توضیحاتت رو تو انجمن مطرح کن که همه بتونن ازش استفاده کنن.موفق باشی
-
تنها کاری که باید بکنید اینکه از ورژن جدید sp_flash_tools باید استفاده کنی و دقت کنید اصلا گزینه frimwer upgrate رو اصلا انتخاب نکنید چون گوشیتونو می خوابونه که دیگه باید بره گارانتی ...
[External Link Removed for Guests]
اینم لینکش
اینم لینکش

-
phd.khosravi نوشته شده:تنها کاری که باید بکنید اینکه از ورژن جدید sp_flash_tools باید استفاده کنی و دقت کنید اصلا گزینه frimwer upgrate رو اصلا انتخاب نکنید چون گوشیتونو می خوابونه که دیگه باید بره گارانتی ...
اینم لینکش
اینم آموزش نصب آپدیت glx روی کاستوم رام که خواسته بودید
glx-t112420.html
من از جدیدترین ورژن استفاده کردم ولی باز هم جواب نداد.ممنون که کمک کردید.
-
دستت درد نکنه حیف دیر اینو فرستادی اگه دیشب میفرستادی الان گوشی دستم بود و نمیفرستادم گارانتی ... دوستان خیلی مواظب باشین برا زدن کاستم رام و آپدیت اگه طبق آموزش ها نشد اصلا کار دیگه ایی نکنید فورا گوشیتون میخوابه باید بره شرکت که یه ماهی الاف میشین

-
خدا نصیب هیچ کس نکنه خود من که یک ماه الاف نمایندگی ها بودم الانم فرستادم شرکت یک ماهه دیگه هم باید صبر کنم!آخه بدبختی اینجاس من فقط روتش کرده بودم با فایل های سیستمی کاری نکردم.خود به خود هنگ کرد دیگه بالا نیومد!هیچ رامی رو هم قبول نمیکرد!

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
phd.khosravi نوشته شده:دستت درد نکنه حیف دیر اینو فرستادی اگه دیشب میفرستادی الان گوشی دستم بود و نمیفرستادم گارانتی ... دوستان خیلی مواظب باشین برا زدن کاستم رام و آپدیت اگه طبق آموزش ها نشد اصلا کار دیگه ایی نکنید فورا گوشیتون میخوابه باید بره شرکت که یه ماهی الاف میشین
دوست گرامی اصلا هیچ اتفاقی نمیافته حتی اگر نیمه کاره رام رو فلش بزنید و دیگه حتی گوشی بوت نشه بازم هیچ جای نگرانی نیست...
با فلش زدن رام گوشی عین روز اول میشه،اصلا ترس از زدن فلش و نگرانی در این مورد نداشته باشید
فقط برای فلش زدن این رام نمیدونم چرا ویندوز xp بی دردسر این کار رو میکنه اگر ویندوز شما ۷ یا ۸ هست شاید به پیغام در حین فلش زدن بخورید و در اون صورت گوشی حتی بوت نشه بازم جای نگرانی نیست و شما به راحتی روی یک ویندوز xp رام رو فلش بزنید همه چی حله، فکر کنم این رامش ی مشکلاتی داره که اینجوری میشه ولی در کل اینکارو بکنید به مشکل برنمیخورید عین خودم...

-
ولی من با ویندوز xp هم تست کردم ولی اصلا گوشی نمشناسه!وقتی وصل میکنم درایور پرلودر رو نصب میکنه،درایورهارو هم کامل نصب کردم رو ویندوز ولی تو حالت دانلودینگ اصلا نمیشناسه!من گوشی فرستادم شرکت نمایندگی هم نتونست درستش کنه کسی میدونه من چطوری میتونم پیگیری کنم که گوشیم درست شده یانه?چقد طول میکشه که گوشی برام بفرستن.ممنون
-
به همه دوستان بگم من رفتم نمایندگی ایشون هم به من گفت که 700 هزار داده باکس جی 5 ولی خود باکس مشکل داره حتی گوشی زیر دستش خوابیده و مجبور شده بفرسته شرکت که درست کنند درکل اونایی که زیاد حرفه ایی نیستن خیلی مواظب باشن
-
mehrdad153 نوشته شده:ولی من با ویندوز xp هم تست کردم ولی اصلا گوشی نمشناسه!وقتی وصل میکنم درایور پرلودر رو نصب میکنه،درایورهارو هم کامل نصب کردم رو ویندوز ولی تو حالت دانلودینگ اصلا نمیشناسه!من گوشی فرستادم شرکت نمایندگی هم نتونست درستش کنه کسی میدونه من چطوری میتونم پیگیری کنم که گوشیم درست شده یانه?چقد طول میکشه که گوشی برام بفرستن.ممنون
دوست عزیز اون کد 20 رقمی که تو برگه پست هست رو از طریق این سایت بررسی کن ببین اصلا رسیده دستشون یا نه اگه رسیده باشه خودشون به احتمال زیاد تماس میگیرن من زیاد کارم گیر نمایندگی می افته یه جورایی عادی شده همه وسیله هام بره نمایندگی و تاحالا نشده زودتر از یه ماه برگرده وسیله یی که فرستادم
تازه چیزی خودتو سرگرم کن تا گوشیت برسه دستت دوست عزیز