*************هيچ کس منکر توانمندي و رشد ايران در ساخت سلاح نيست ولي براي توليد هواپيما در اين سطخ بالا به بدجه و تکنولوژي بسيار بالايي نياز است***********
ببینید هیچ کسی منکر نیاز به یک تکنولوزی بالا برای ساخت این هواپیما نیست ولی از شما میپرسم . آیا همین /امریکایی که اف 22 رو ساخته فناوری ساختشو از جدش به ارث برده .؟ مسلما نه . تحقیقات راه انداخته و هزینه کرده تا به نتیجه برسه . همون کاری که ماهم میتونیم بکنیم .
ولی کمی هم منصف باشیم .
در دنیای امروز شاید در مورد برخی فناوریها داریم بزرگنمایی میکنیم . البته نمیگم که سخت نیستن ولی متاسفانه بزرگنمایی بیش از حد میکنیم که این خودش باعث نا امیدی در وجود خودمون میشه
مثلا در همین جنگ اسرائیل با لبنان هی میگن که بابا ایران موشک به حزب الله میده

میدونین کجاش خنده داره . این که ایران آبروی خودشو به خطر بندازه و ساده ترین نوع موشک دنیا یعنی کاتیوشا که در برخی از کشور های جنوب شرقی آسیا برای ساختشون بین جوونا مسابقه میذارن به حزب الله بده . آیا به نظر شما این بزرگنمایی احمقانه نیست
چون موشک کاتیوشا از دوبخش سرجنگی با سوخت جامد تشکیل شده و هیچ گونه هدایت کننده ای نداره که اونو هدایت کنه در واقع آهن و مواد منفجره خالص و به نظر من اگه از یک بچه 15 ساله هم بخوایی میتونه براتون درست کنه چه برسه به حزب الله که مطمئنم کارخانجات زیرزمینی زیادی داره و با علوم جدید دنیا از طریق اینترنت آشناتره
اگر حرفم غیر منطقی بگین
یه مثال دیگه هم بزنم .اکثر ما قبل از اینکه با کامپیوتر آشنا بشیم وقتی که تو ادارات دولتی یه بابایی رو میدیدیم که تند تند داره با دکمه ها ارقامو وارد میکنه میگفتیم : " اه بابا یارو آخره کامپیوتره ما عمرا بتونیم مثل اون بشیم 8) 8) 8) 8) ولی حالا ماشالله چند برابر اون دانش دارید و دلیلشم احاطه ایه که به رایانه پیدا کردید و اگه الان همون کامپیوتر اداره رو بزارن جلوتن میگین اینا بچه بازیه . خوب واقعیت اینه ؟
پس بیایید نه توانایی های خودمونو دست کم بگیریم و نه بیش از حد بزرگنمایی کنیم
در ضمن من از شما سواس سوال اصلی پرسیده بودم که در نبرد هوایی نزدیک صاعقه میتونه شانسی در برابر اف 18 داشته باشه
؟