سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار
تماس:

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط koorosh.r »

Mahdi1944 نوشته شده: . ,
متاسفانه نديده نميشه بيشتر از اين کمک کرد، اما چيزي که شايد علت مشکل باشه، تموم شدن شارژ باتري هست، چون در اين حالت گوشي قادر به شارژ اون نيست و وقتي باتري کاملا خالي شده باشه، عملا گذاشتن باتري هم باعث شناخته شدن اون نميشه، پس باتري رو با استفاده از دستگاههاي شارژ و يا گوشي G3 ديگري شارژ و مجددا موارد ذکر شده رو تست و انجام بديد. انشاالله که به نتيجه خواهيد رسيد، در غير اين صورت هم اون رو براي گارانتي ببريد

آقا مهدی دیروز با گوشی جی 4 دوستم شارجش رو چک کردم30 درصد داشت گوشی واقعا بریک شده بود دیشب تا صبح تو فروم های خارجی گشتم راه حلش رو پیدا کردم رو گوشی به وسیله روش پوینت تو پوینت با سیم کشی موقت حلش کردم اینم تاپیک مربوط به آموزشش در کل ممنون از راهنمایی هات .

dead-t112477.html
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ariaceram1 »

چرا تو این سایت یک رام خوب وبدون اشکال با سرعت خوب دانلود نمیکنه بخصو ص رام 4.2.2
اقا مهدی کجا هستند :grin:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منظورتون رو متوجه نشدم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeid5161 »

سلام دوست عزیز میخواستم بگم من یه رام نصب کردم الان نرم افزار نصب نمیشه دیتا رام miui و رام 4.2.2 رو ریستور کردم ولی گوشی بالا نمیاد میخواستم بگم میتونید بگید چکار باید بکنم که نرم افزار نصب بشه.
لینک رامی که نصب کردم [External Link Removed for Guests] ... ntech-mod/
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
يک رام 4.2.2 معرفي شده در انجمن که برنامه هم نصب ميشه. اون رو چک کنيد. بقيه به خاطر ناسازگاري کرنل با سيستم عامل اين مشکل رو دارند. اما در مجموع توصيه ميکنم رام اصلي رو نصب کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط saeid5161 »

اونرو هم امتحان کردم ولی نشد.یعنی شما که رام پورت میکنید چکاری انجام میدین که نرم افزار نصب بشه
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط saeid5161 »

منظورتون از ران اصلی چی بود
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
من رام 4.2.2 پورت نکردم، ديگر دوستان اينکار رو کردند. تا جايي که ديدم فقط يکي از رامهاي 4.2.2 اين مشکل رو نداره که اون هم با تغييراتي در پارتيشن ديتا هست
رام اصلي يعني رامي که کارخونه روي گوشي ميگذاره که آخرين نسخه ي موجود اون 2.6.6 هست

New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzad_74 »

من میخوام نسخه GLX_G3_V.2.6.4_20130701_GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM رو نصب کنم
چیکار کنم که مشکل سنسور برطرف شه ؟ کرنل 2.5.7 رو چطوری باید تو این نسخه جایگزین کنم؟
یعنی کرنل کدوم فایله؟
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ariaceram1 »

[quote="ariaceram1"]چرا تو این سایت یک رام خوب وبدون اشکال با سرعت خوب دانلود نمیکنه بخصو ص رام 4.2.2
اقا مهدی کجا هستند :grin:[/quo
منظورم اینکه که نمیشود اندروید G3 را ارتقاع داد
این رام های غیر رسمی که بچه ها معرفی میکنند که هر کدام مشکل دارند یا برنامه نصب نمیشه یا سیم کارت می پره یا شماره سریال و هزار درد دیگر
الان من گوشیم را با ورژن 2.6.4 روت کردم حالا اگر بخوام یک رام جدید روی گوشی بریزم چکار باید بکنم رامی که اندروید گوشیم را ارتقا بدهد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
متاسفانه پورت کردن رام اين مشکلات رو هم داره. شما دو راه بيشتر نداريد، رام رسمي يا اصلاح شده‌ي ما رو استفاده کنيد و يا اينکه رامها پورت شده استفاده کنيد که مشکلات خاص خودشون رو دارند و بايد با ريپورت کاربران توسط کسي که اون رو پشتيباني ميکنه رفع بشه

New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzad_74 »

mehdi1944 چرا جواب سوال ما رو نمیدید ::sa
ارسال پست

بازگشت به “GLX”