سلام به همه اساتید گرامی
میخولستم از شما راهنمایی بگیرم که چه طوری باید بدون روت کردن سریال گوشی را ذخیره کرد که بعد از ریست فکتوری سریال اون نپره چون میخوام گوشیمو بفروشم با تشکر از پاسخ شما...
پریدن سریال گوشی GLX G3 بعد از ریست فکتوری
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: پریدن سریال گوشی GLX G3 بعد از ریست فکتوری
,
به صورت عادي با ريست فکتوري نبايد سريال بپره، به هر حال اگر قبلا سريال گوشي پريده، ميتونيد با استفاده از برنامه MTKDroid با استفاده از کامپيوتر IMEIرو دوباره ست کنيد
به صورت عادي با ريست فکتوري نبايد سريال بپره، به هر حال اگر قبلا سريال گوشي پريده، ميتونيد با استفاده از برنامه MTKDroid با استفاده از کامپيوتر IMEIرو دوباره ست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام دوستان من هم مشکلی شبیه همین دوستم رو دارم
یه رام برای g3 نصب که متاسفانه سریال imei گوشیم پرید و البته تونستم بدون سریال هم از گوشی استفاده کنم اما بعد از مدتی که واسه پایه شارژ بردمش تعمیر بعد از تعمیر انتن دهی گوشی میپرید و باید دستی شبکه رو انتخاب می کردم
بعد از چند ساعت که دیگه اصلا شبکه ای رو پیدا نمی کرد
گوشی رو ریست فکتوری کردم بعد از راه اندازی به شکل زیر شبکه رو شناسایی میکرد اما نه انتی وجود داره نه میشه شبکه ای رو دستی پیدا کرده
اسکرین شات از راه اندازی اولیه که هیچ کونه آنتی وجود نداره و حتی نمیشه شبک های رو به صورت دستی و اتوماتیک پیدا کرد...
در حال حاضر گوشی شماره سریال نداره
خواهش میکنم کمکم کنید

یه رام برای g3 نصب که متاسفانه سریال imei گوشیم پرید و البته تونستم بدون سریال هم از گوشی استفاده کنم اما بعد از مدتی که واسه پایه شارژ بردمش تعمیر بعد از تعمیر انتن دهی گوشی میپرید و باید دستی شبکه رو انتخاب می کردم
بعد از چند ساعت که دیگه اصلا شبکه ای رو پیدا نمی کرد
گوشی رو ریست فکتوری کردم بعد از راه اندازی به شکل زیر شبکه رو شناسایی میکرد اما نه انتی وجود داره نه میشه شبکه ای رو دستی پیدا کرده
اسکرین شات از راه اندازی اولیه که هیچ کونه آنتی وجود نداره و حتی نمیشه شبک های رو به صورت دستی و اتوماتیک پیدا کرد...
در حال حاضر گوشی شماره سریال نداره
خواهش میکنم کمکم کنید

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
با MTKDroid به راحتي ميتونيد اين کار رو انجام بديد
با MTKDroid به راحتي ميتونيد اين کار رو انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
با اجازه دکتر مهدی
با این روش هم میتونی فقط باید درایور گوشی رو سیستم نصب باشه بعد گوشی رو خاموش و به سیستم وصل کن بعد از انجام دادن مراحل انجام کار که اموزشش درون فایل زیر موجوده هر وقت برنامه خواست گوشی رو روشن کن صبر کن پیغام تایید بگیری بعد گوشی رو از سیستم جدا کن تمام
موفق باشید
[External Link Removed for Guests]
با این روش هم میتونی فقط باید درایور گوشی رو سیستم نصب باشه بعد گوشی رو خاموش و به سیستم وصل کن بعد از انجام دادن مراحل انجام کار که اموزشش درون فایل زیر موجوده هر وقت برنامه خواست گوشی رو روشن کن صبر کن پیغام تایید بگیری بعد گوشی رو از سیستم جدا کن تمام
موفق باشید
[External Link Removed for Guests]