رام 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
Re: رام 4.2.2 برای Glx G3
sam1375 نوشته شده:اقایون کسی بلد نیست کمک کنه این رام که کپیS3 هست رو پورت کنیم واقعا کپی برابر اصل است فقط هر چی میکنم وایفایش درست نمیشه
یک ریسیت فکتوری کن درست میشه واسه نصب برنامه هم حتما یه دیتا از رام لنوو ریستور کن بنده الان تست گرفتم جواب داد

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 38 بار
- تماس:
sazegar67 نوشته شده:sam1375 نوشته شده:اقایون کسی بلد نیست کمک کنه این رام که کپیS3 هست رو پورت کنیم واقعا کپی برابر اصل است فقط هر چی میکنم وایفایش درست نمیشه
یک ریسیت فکتوری کن درست میشه واسه نصب برنامه هم حتما یه دیتا از رام لنوو ریستور کن بنده الان تست گرفتم جواب داد
سلام اگه امکانش هست شما بعد نصب و حل مشکل دیتا یه یه بک آپ بگیرین بزارین بقیه بی دردسر نصب کنن.الان واسه من بعد نصب گوشی بالا نیومد.

-
sam1375 نوشته شده:بک اپی ازش بذار چون مال من وایفایش کار نمیکنه
این برنامه رو نصب کن ببین درست نمیشه
[External Link Removed for Guests]
مشکل سنسور هم داشت که با تغییر بوت درست شد پیش من همه چیزش درسته فقط برنامه پیام رسان باز نمیشه که با یه برنامه دیگه حل شد

-
koorosh.r نوشته شده:sazegar67 نوشته شده:sam1375 نوشته شده:اقایون کسی بلد نیست کمک کنه این رام که کپیS3 هست رو پورت کنیم واقعا کپی برابر اصل است فقط هر چی میکنم وایفایش درست نمیشه
سلام اگه امکانش هست شما بعد نصب و حل مشکل دیتا یه یه بک آپ بگیرین بزارین بقیه بی دردسر نصب کنن.الان واسه من بعد نصب گوشی بالا نیومد.
شما باید بعد از نصب رام پچ 4.2 رو هم نصب کنید تا رام بالا بیاد

-
- تماس:
شما باید بعد از نصب رام پچ 4.2 رو هم نصب کنید تا رام بالا بیاد [/quote]
مشکل بالا نیومدن رو با تغییر boot حل کردم الان بالا میاد بعد وارد هم میشه.اما بعد 30 ثانیه ریسیت میشه و دیگه به هیچ عنوان بالا نمیاد.پچ 4.2 رو هم نصب کردم فرقی نکرد کلا رام فقط بعد نصب واسه یه مدت کوتاه میاد بالا به نظرتون باید چیکار کنم؟
مشکل بالا نیومدن رو با تغییر boot حل کردم الان بالا میاد بعد وارد هم میشه.اما بعد 30 ثانیه ریسیت میشه و دیگه به هیچ عنوان بالا نمیاد.پچ 4.2 رو هم نصب کردم فرقی نکرد کلا رام فقط بعد نصب واسه یه مدت کوتاه میاد بالا به نظرتون باید چیکار کنم؟

-
koorosh.r نوشته شده:شما باید بعد از نصب رام پچ 4.2 رو هم نصب کنید تا رام بالا بیاد
مشکل بالا نیومدن رو با تغییر boot حل کردم الان بالا میاد بعد وارد هم میشه.اما بعد 30 ثانیه ریسیت میشه و دیگه به هیچ عنوان بالا نمیاد.پچ 4.2 رو هم نصب کردم فرقی نکرد کلا رام فقط بعد نصب واسه یه مدت کوتاه میاد بالا به نظرتون باید چیکار کنم؟[/quote]
شما یک بار رام اورجینال نصب کن بعد از نصب این رام و نصب کن وایپ ها رو انجام بده ریسیت کن پچ 4.2 رو هم نصب کن مثل هلو بالا میاد

-
- تماس:
sazegar67 نوشته شده:بچه ها یه اپدیت جدید هم الان قرار گرفته یه نفر دان کنه ببینه چطوره من ترافیک ندارم![]()
[External Link Removed for Guests]
هر کی نصب کرد خبرشو بده
من دارم آپ جدید و دانلود میکنم ظاهرا تنها تغییر رنگ فونت هست.نیم ساعت دیگه دانلود تمامه خبرشو میدم .