رام 4.2.2 برای Glx G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار
تماس:

Re: رام 4.2.2 برای Glx G3

پست توسط koorosh.r »

sazegar67 نوشته شده:
koorosh.r نوشته شده:شما باید بعد از نصب رام پچ 4.2 رو هم نصب کنید تا رام بالا بیاد

مشکل بالا نیومدن رو با تغییر boot حل کردم الان بالا میاد بعد وارد هم میشه.اما بعد 30 ثانیه ریسیت میشه و دیگه به هیچ عنوان بالا نمیاد.پچ 4.2 رو هم نصب کردم فرقی نکرد کلا رام فقط بعد نصب واسه یه مدت کوتاه میاد بالا به نظرتون باید چیکار کنم؟

شما یک بار رام اورجینال نصب کن بعد از نصب این رام و نصب کن وایپ ها رو انجام بده ریسیت کن پچ 4.2 رو هم نصب کن مثل هلو بالا میاد[/quote]

من همین کارا رو کردم.بعد کلا وایپ هارو انجام دادم.دیتا رام نصب برنامه دار رو ریستور کردم بعد رام و نصب کردم بلافاصله بچ 4.2 بالا اومد مشکل در وای فای بود فکتوری ریسیت که میکنم یه بار بالا میاد وای فای مشکلش حل شده و ریسیت میشه و دیگه بالا نمیاد.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط sazegar67 »

koorosh.r نوشته شده:
sazegar67 نوشته شده:
koorosh.r نوشته شده:شما باید بعد از نصب رام پچ 4.2 رو هم نصب کنید تا رام بالا بیاد

مشکل بالا نیومدن رو با تغییر boot حل کردم الان بالا میاد بعد وارد هم میشه.اما بعد 30 ثانیه ریسیت میشه و دیگه به هیچ عنوان بالا نمیاد.پچ 4.2 رو هم نصب کردم فرقی نکرد کلا رام فقط بعد نصب واسه یه مدت کوتاه میاد بالا به نظرتون باید چیکار کنم؟

شما یک بار رام اورجینال نصب کن بعد از نصب این رام و نصب کن وایپ ها رو انجام بده ریسیت کن پچ 4.2 رو هم نصب کن مثل هلو بالا میاد

من همین کارا رو کردم.بعد کلا وایپ هارو انجام دادم.دیتا رام نصب برنامه دار رو ریستور کردم بعد رام و نصب کردم بلافاصله بچ 4.2 بالا اومد مشکل در وای فای بود فکتوری ریسیت که میکنم یه بار بالا میاد وای فای مشکلش حل شده و ریسیت میشه و دیگه بالا نمیاد.[/quote]

عجب.شما دیتا رو ریستور نکن ببین چه میشه. ورژن جدید و فلش نزدی به جز تغییر رنگ فونت چیزی جدیدی مشاهده کردی؟؟؟
Rookie Poster
Rookie Poster
تماس:

پست توسط koorosh.r »

عجب.شما دیتا رو ریستور نکن ببین چه میشه. ورژن جدید و فلش نزدی به جز تغییر رنگ فونت چیزی جدیدی مشاهده کردی؟؟؟[/quote]

نه تغییری نکرده.دیتا رو که ریستور نمیکنم مشکل وای فای ندارم فقط برنامه نصب نمیشه.و اینکه تو خیلی چیزا اررور میده مثلا تو فایل منجر که وارد میشی ارور میده خارج میشه باید چند بار بزنی تا باز و قسمت فون هم همینطور دوربین جلو هم واررونست.حالا دارم هی تست میکنم ببینم چه مشکلایی داره
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

koorosh.r نوشته شده:عجب.شما دیتا رو ریستور نکن ببین چه میشه. ورژن جدید و فلش نزدی به جز تغییر رنگ فونت چیزی جدیدی مشاهده کردی؟؟؟

نه تغییری نکرده.دیتا رو که ریستور نمیکنم مشکل وای فای ندارم فقط برنامه نصب نمیشه.و اینکه تو خیلی چیزا اررور میده مثلا تو فایل منجر که وارد میشی ارور میده خارج میشه باید چند بار بزنی تا باز و قسمت فون هم همینطور دوربین جلو هم واررونست.حالا دارم هی تست میکنم ببینم چه مشکلایی داره[/quote]

تو ورژن قبلی من جز وارونگی دوربین جلو هیچ مشکلی ندارم فقط سنسور کار نمیکرد که با تغییر بوت درست شد وایفای هم درست شد نصب برنامه هم یه دیتا از رام لنوو ریستور کردم درست شد مشکل پیام رسان هم با جایگزین کردن برنامه دیگه درست شد فعلا که دیگه مشکل خواستی نیست
Rookie Poster
Rookie Poster
تماس:

پست توسط koorosh.r »

sazegar67 نوشته شده:
koorosh.r نوشته شده:عجب.شما دیتا رو ریستور نکن ببین چه میشه. ورژن جدید و فلش نزدی به جز تغییر رنگ فونت چیزی جدیدی مشاهده کردی؟؟؟

نه تغییری نکرده.دیتا رو که ریستور نمیکنم مشکل وای فای ندارم فقط برنامه نصب نمیشه.و اینکه تو خیلی چیزا اررور میده مثلا تو فایل منجر که وارد میشی ارور میده خارج میشه باید چند بار بزنی تا باز و قسمت فون هم همینطور دوربین جلو هم واررونست.حالا دارم هی تست میکنم ببینم چه مشکلایی داره

تو ورژن قبلی من جز وارونگی دوربین جلو هیچ مشکلی ندارم فقط سنسور کار نمیکرد که با تغییر بوت درست شد وایفای هم درست شد نصب برنامه هم یه دیتا از رام لنوو ریستور کردم درست شد مشکل پیام رسان هم با جایگزین کردن برنامه دیگه درست شد فعلا که دیگه مشکل خواستی نیست[/quote]

میشه اون دیتا رو هم به من معرفی کنی ؟ من یه دیتا دارم وقتی ریستور میکنم نصب برنامه اکی میشه ولی واسه سایر قسمت ها مشکل ایجاد میشه مثلا دکمه سیتسنگ اون بالا کار نمیده و ارور های بیخود.لطفا لینک دیتایی رو که شما ریستور میکنید بزارین اینجا.ممنون
New Member
سپاس‌های ارسالی: 81 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط Silver62 »

سلام خدمت دوستان این رام که مشابه سامسونگ هست خیلی رام زیبایی می باشد ولی برای من هم با مشکل رفیقمون همراه میباشد در ورژن اولش که دانلود کردم مشکل نرم افزار داشت که با ریستور کردن هر کدام از دیتا ها که در سایت بود مشکل نصب نرم افزار درست میشه ولی وای فای و دکمه ستینگ از کار میافته و همچنین منو پاور سامسونگ خیلی خلاصه میشه و ورژن جدید رام که اصلا در گوشی من نصب نشد یعنی اینکه بعد از نصب یکبار گوشی بالا میاد ولی بعد از چند ثانیه خود بخود ریست میشه ودیگه بالا نمییاد

در ضمن از دوستان خواهش میکنم به جای اینکه فایل دیتا را برای برطرف کردن عیب نصب نرم افزار قرار بدهند که داخل اون نر افزارهایی که خودشان دلشان میخواد را نصب نکنند شاید نفرات دیگه به آنها نیاز نداشته باشند

ودوم اینکه اگه برایتان مقدور میباشد روش برطرف کردن مشکل نرم افزار را توضیح بدهید یا اینکه اگه در جایی آموزشی وجود دارد لینک دهید تا ما هم استفاده کنیم چون من به شخصه خودم هرچی در اینترنت گشتم روش حل مشکل نصب نرم افزار را در کاستوم رامها پیدا نکردم
چون در این رام سامسونگ فقط احتیاج به این دارم که فقط مشکل نر افزار حل بشه نه اینکه چیزی کم یا زیاد بشود.
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

دوستان یه نفر این و دان کنه ببینه چطوره [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

koorosh.r نوشته شده:
sazegar67 نوشته شده:

تو ورژن قبلی من جز وارونگی دوربین جلو هیچ مشکلی ندارم فقط سنسور کار نمیکرد که با تغییر بوت درست شد وایفای هم درست شد نصب برنامه هم یه دیتا از رام لنوو ریستور کردم درست شد مشکل پیام رسان هم با جایگزین کردن برنامه دیگه درست شد فعلا که دیگه مشکل خواستی نیست

میشه اون دیتا رو هم به من معرفی کنی ؟ من یه دیتا دارم وقتی ریستور میکنم نصب برنامه اکی میشه ولی واسه سایر قسمت ها مشکل ایجاد میشه مثلا دکمه سیتسنگ اون بالا کار نمیده و ارور های بیخود.لطفا لینک دیتایی رو که شما ریستور میکنید بزارین اینجا.ممنون[/quote]

یه twrp رام لنوو تو همین انجمن بود من اوایل دانلود کرده بودم همین و ریستور کردم .با ریستور وایرلس کار میکنه برنامه هم نصب میشه ولی یک سری چیزها می پره به طور مثال لاک اسکرین پیام هم مشکل داشت که یکی دیگه جایگزین کردم.

اون رام که بالا لینک شو گذاشتم کسی دان نکرده واسه لنوو هست ولی خیلی خوشگله کسی دان کرد خبرشو بده
Rookie Poster
Rookie Poster
تماس:

پست توسط koorosh.r »

sazegar67 نوشته شده:دوستان یه نفر این و دان کنه ببینه چطوره [External Link Removed for Guests]

من دانلود کردم متاسفانه ارور میده و نصب نمیشه.درباره دیتا هم منم همون دیتا twrp رو دارم منتها ریستور میکنم مشکل نصب دیتا حل میشه ولی اشکالات دیگه به وجود میاره و یه سری برنامه های اصلی رو حذف کرده و برنامه هایی که من نیاز بهش ندارم و جایگزین کرده.کاش راهی بود که مشکل حل میشد بدون ریستور کردن.
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

koorosh.r نوشته شده:
sazegar67 نوشته شده:دوستان یه نفر این و دان کنه ببینه چطوره [External Link Removed for Guests]

من دانلود کردم متاسفانه ارور میده و نصب نمیشه.درباره دیتا هم منم همون دیتا twrp رو دارم منتها ریستور میکنم مشکل نصب دیتا حل میشه ولی اشکالات دیگه به وجود میاره و یه سری برنامه های اصلی رو حذف کرده و برنامه هایی که من نیاز بهش ندارم و جایگزین کرده.کاش راهی بود که مشکل حل میشد بدون ریستور کردن.

پچ رو کپی پیست کن تو رام احتمالا باید بالا بیاد
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

دوستان این رام LeWa خیلی قشنگه این طور که گفته شده بود خیلی هم سبک و روان هست یه نفر نصب کنه ببینه چطوره

اینم شات :http://www.upload7.ir/imgs/2014-03/17347161212527504824.png
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
تماس:

پست توسط koorosh.r »

sazegar67 نوشته شده:
koorosh.r نوشته شده:

پچ رو کپی پیست کن تو رام احتمالا باید بالا بیاد

پچ رو هم کپی کردم نصب شد اما بالا نیومد.
ارسال پست

بازگشت به “GLX”