فريموير، روت و فايلهاي مورد نياز GLX G5
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
Re: فريموير، روت و فايلهاي مورد نياز GLX G5
رسیده ولی شماره تماس منو ندارن که چطوری میخوان تماس بگیرن!ممنون که وقت گذاشتی
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
mehrdad153 نوشته شده:رسیده ولی شماره تماس منو ندارن که چطوری میخوان تماس بگیرن!ممنون که وقت گذاشتی
دوست عزیز و تمام دوستانی که خدای نکرده گوشیشون باید بره گارانتی یادتون نره حتما یه برگه به گوشی بزنید و مشکل و آدرس و شماره تماستون رو بنویسید.
-
mehrdad153 نوشته شده:رسیده ولی شماره تماس منو ندارن که چطوری میخوان تماس بگیرن!ممنون که وقت گذاشتی
شما به شرکت زنگ زدی ببینی گوشیت در چه وضعیتیه ؟
من تماس گرفتم کسی جواب نداده ؟

-
آره زنگ زدم هم شماره تماس و هم مشکلم ثبت کردم.شما به شماره روی گارانتی زنگ بزنی جواب میدن در ساعات اداری اگر منظورتون از جواب دادن این باشه.ولی من دیگه تماس نگرفتم ببینم در چه وضعیتی هستش.شما مشکلتون چی هستش؟من گوشیم رو آرم موند خود به خود بدون هیچ دست کاری چندتانمایندگی هم بردم نتونستن درستش کنن زنگ زدم به خودشون گفتن بفرست اینجا یا درستش میکنیم یا نو میفرستیم.به نظرت چقد طول میکشه به دستم برسه؟واقعا اگر درست نشه نو میفرستن؟آخه نه ضربه نه آب هیچ اتفاقی نیفتاد خود به خود اینطور شد.

- محل اقامت: dezful
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 44 بار
- تماس:
سلام من هم میرا داشتم همین مشکل را داشت یعنی روی آرم می موند.تا یک هفته پیش نمایندگی شهرمون بود نتونست درستش کنه.زنگ زدم شرکت گفت بفرست شرکت من هم فرستادم.بعد یک 3 یا 4روز درستش کردن فرستادن برام.تازه مشکل از رم بود.وقتی رم را روی گوشیم زدن دیدم رمم سوخته فکر کنم رمم ویروس داشت برای همین این مشکل براش پیش اومده بود

-
یعنی منم رم گوشیم سوخته؟مگه گوشی بدون رم اصلا روشن میشه؟من نمایندگی تهران،کرج،فردیس بردم نتونستن درستش کنن.حالا امروز صبح زنگ زدم بهشون گفتن گوشیت درست شده فقط مونده رام بزنن روش!مشکل منم از اول رام بود دیگه رام قبول نمیکرد.منظورش از درست کردن عوض کردن رم بود؟برای من دو هفتس اونجاس،گفت آخر هفته زنگ بزن بهت بگم کی میرسه دستت.اقداماتی که انجام شده رو رو کارت گارانتی مینویسن؟وقتی پست بیاره چقد باید هزینه بدم؟البته گوشیم گارانتی داره،اصلا هزینه ای باید پرداخت کنم؟
S.M.Seyednoor نوشته شده: عرض سلام و آرزوی صحت و سلامتی برای شما دوست
رام بهینه سازی شده GLX -G5 V1 توسط بنده
تغییرات در این رام :
حذف برنامه جاسوسی جدیدی که بر روی گوشی های جی ال ایکس نصب شده ( برعکس سایر برنامه های اجتماعی شروع به ایجاد LOG file هست رو انجام میده )
اختصاص 2.5 گیگ رام برای نصب نرم افزار
تغییر کرنال و اضافه کردن قابلیت Swap جهت افزایش رم یک گیگ به میزان دلخواه
اضافه کردن Gapps
نصب آخرین ورژن Busy box
رام کاملا پایدار + روت شده همراه با کاستوم ریکاوری
تعویض نام گوشی از GFive V6 به GLX G5 ( هنگامی که بنچ مارک گرفته بشه میتونید اون رو ببنید)
بهینه سازی نور صغحه به طوری که هنگام نصب به طور حتم شگفت زدتون خواهد کرد
افزایش کیفیت عکس و فیلم برداری
بهینه سازی حساسیت تاچ صفحه
برطرف کردن عدم کارکرد دوربین در برنامه های اجتماعی از جمله اسکایپ ، تانگو و ...
افزایش طول عمر باطری کاملا محسوس
و
... [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
"لینک دانلود اصلاح شد "
[FONT=Impact]S/N : S.M.Seyednoor
آموزش نصب برنامه :
بعد از دانلود برنامه از 7 پارت فول الذکر ، ابتدا فایل های مورد نیاز سیستم رو از این لینک ===> [External Link Removed for Guests] <==== دانلود کنید
برنامه 7zip رو هم برای اکسترکت کردن اون از لینکهای ذیل دانلودبفرمایید : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
بعد از وصل کردن گوشی و شناخته شدن درایور های گوشی آخرین ورژن برنامه نصب رام رو از این لینک ===> [External Link Removed for Guests] <=== دانلود کنید
و مطابق آموزشی که دوست خوبمون آقای علیرضا حسینی در این لینک ===> آموزش فلش زدن گوشی های GLX با چیپ MTK<=== تهیه کردند فلش بزنید ...
[HIGHLIGHT=#ffff00]( اگر با این اموزش موفق نشدید ، دلسرد نشید ...برنامه Sp Flash tools رو باز کنید ، بر روی گزینه Scatter - Loading کلیک کنید و از درون پوشه دانلودی "MT6589_Android_scatter_emmc" رو انتخاب کنید. بر روی گزینه "download" کلیک کنید،تا این مرحله نه نیازی به اتصال یو اس پی هست مه روشن بودن گوشی فقط درایورهای گوشی رو نصب کنید حتما ، گوشی رو خاموش کنید ، باطری رو در بیارید ، دکمه پاور + ولوم up رو نگه داریدهمزمان کابل رو جا بزنید و بلافاصله باطری رو جا بندازید بعد از عوض شدن نام Searching دکمه پاور رو رها کنید و چند بار پشت سر هم ولوم آپ رو فشار بدید . میبینید برنامه در حال نصب شدن هست به همین سادگی زمانی که پیغام سبز رنگ بر روی صفحه ظاهر شد گوشی شما فلش شده ...باطری رو خارج کابل رو جدا کنید
مجددا باطری رو جا بزنید و پاور رو 2 ثانیه نگه دارید ، موفق شدید )
نحوه افزایش رم 1گیگ گوشی به میزان دلخواه ئر این تاپیک ==>افزایش رم یک به میزان دلخواه شما<===
هرگونه کپی برداری از این مطلب آزاد است منوط به فرستادن 3 تا صلوات برای سلامتی آقا مهدی مدیر سایت و همکاران محترمشون
اینشالله تا چند روز آینده ورژن جدیدتر همراه با تم های مختلف از جمله ( Note 3 ، Ultra Z ،Lenovo ،Miui و لانچر اختصاصی بنده با آیکن های وطنی و ایرانی) بازهم در خدتمتتون هستم
سربلند و پیروز باشید
لینک دانلود ها انگار مشکل داشت تو سایتی که گذاشتید اینو مینویسه
The file you are trying to access is no longer available publicly

- محل اقامت: dezful
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 44 بار
- تماس:
mehrdad153 نوشته شده:یعنی منم رم گوشیم سوخته؟مگه گوشی بدون رم اصلا روشن میشه؟من نمایندگی تهران،کرج،فردیس بردم نتونستن درستش کنن.حالا امروز صبح زنگ زدم بهشون گفتن گوشیت درست شده فقط مونده رام بزنن روش!مشکل منم از اول رام بود دیگه رام قبول نمیکرد.منظورش از درست کردن عوض کردن رم بود؟برای من دو هفتس اونجاس،گفت آخر هفته زنگ بزن بهت بگم کی میرسه دستت.اقداماتی که انجام شده رو رو کارت گارانتی مینویسن؟وقتی پست بیاره چقد باید هزینه بدم؟البته گوشیم گارانتی داره،اصلا هزینه ای باید پرداخت کنم؟
دوست عزیز منظور من از رم .رم میکرو اس دی بود.گوشی من هم گارانتی داشت .شرکت خودش هزینه پست را میده.نگران نباش انشالا به دستت میرسه
-
شماره نمایندگی چنده من شماره رو ندارم آخه برگ گارانتی رو فرستادم با گوشی

-
phd.khosravi نوشته شده:شماره نمایندگی چنده من شماره رو ندارم آخه برگ گارانتی رو فرستادم با گوشی
0611-2925370-2
-
عزیزانی که دنبال آپدیت این گوشی هستن کلا بیخیال این امر بشید چون وای فای از کار می افته دیگه وصل نمیشه

-
phd.khosravi نوشته شده:عزیزانی که دنبال آپدیت این گوشی هستن کلا بیخیال این امر بشید چون وای فای از کار می افته دیگه وصل نمیشه
آپدیت جدیدش رو هم تست کردید؟هفتم آپدیت جدید اومده.