سلام
جسارتاً صحيحش نعوظ هست .
عدم نعوذ / نعوذ ناقص
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4743 بار
- سپاسهای دریافتی: 8769 بار
Re: عدم نعوذ / نعوذ ناقص
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

-
- سپاسهای ارسالی: 174 بار
- سپاسهای دریافتی: 289 بار
من خودم پزشکم.
این هایی که شما میگید برن پیش طب سنتی هیچ تاثیری نداره.
این دوستمون که میگن مشکل عروقی دارند. پس عروقشون تنگ میشود و خون رسانی به بافت ها کم است. حالا شما برید حجامتش کنید که مثلا چی بشه. عروق مشکل دارند ربطی به خون ندارد. بارها دیدم افراد به طب سنتی اعتماد کردن چه بلایی برسرشون اومده. طب سنتی خوبی هایی داره اما به هیچ عنوان جایگزین طب جدید نیست. حتی مکملش هم نمیشه. فقط کمک کننده هست.
من نمیدانم شما که تخصص ندارید چرا نظر اشتباه میدهید. هیچ جراحی برای این مشکل و جود ندارد. جراحی عروق خیلی هنر کنند یک رگ قلب رو با بدبختی و صرف هزینه زیاد گشاد میکنند و تازه 2-3 سال دیگه دوباره میگیره اونوقت شما برای چنین مشکلی جراحی عروق توصیه میکنید! و این مشکل رو پیش پا افتاده فرض میکنید.
خود جراحی قلب و عروق یک رشته فوق تخصصی هست.
این هایی که شما میگید برن پیش طب سنتی هیچ تاثیری نداره.
این دوستمون که میگن مشکل عروقی دارند. پس عروقشون تنگ میشود و خون رسانی به بافت ها کم است. حالا شما برید حجامتش کنید که مثلا چی بشه. عروق مشکل دارند ربطی به خون ندارد. بارها دیدم افراد به طب سنتی اعتماد کردن چه بلایی برسرشون اومده. طب سنتی خوبی هایی داره اما به هیچ عنوان جایگزین طب جدید نیست. حتی مکملش هم نمیشه. فقط کمک کننده هست.
من نمیدانم شما که تخصص ندارید چرا نظر اشتباه میدهید. هیچ جراحی برای این مشکل و جود ندارد. جراحی عروق خیلی هنر کنند یک رگ قلب رو با بدبختی و صرف هزینه زیاد گشاد میکنند و تازه 2-3 سال دیگه دوباره میگیره اونوقت شما برای چنین مشکلی جراحی عروق توصیه میکنید! و این مشکل رو پیش پا افتاده فرض میکنید.
خود جراحی قلب و عروق یک رشته فوق تخصصی هست.

- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 494 بار
- تماس:
طب سنتی کاملا تاثیر گذاره.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.

- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
Abdoll@h نوشته شده:طب سنتی کاملا تاثیر گذاره.

آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
اولا دوست عزیزی که سوال فرمودید و این تایپیک را باز کردید: میشه بهمان بگید از کجا فهمیدید گردش خون ضعیفی دارید؟
در مورد طب سنتی من قبلا تایپیک مفصلی باز کرده بودم و توضیحات جامعی را داده بودم-در مورد تجربی بودن ان شکی نیست ولی این تجربه کمتر در زمان حال صرف میکنه که شخص به تنهایی دنبالش باشه-چرا که دانشجوی پزشکی با صرف 12 تا 15 سال مطالعه کتابهای مختلف که حاصل تحقیق و تجربه صدها نوابغ پزشکی امروز دنیا هست-این علم را حاصل می کنه-در مورد ابن سینا و جرجانی و پزشکان قدیم ایران و مصر وچین شکی نیست که پزشک خیلی خوبی در زمان خودشان بودند-ولی طریقه کسب علم انها اینطور بوده که خودشان با گذر زمان و پشتکار فراوان با روش ازمون و خطا فواید گیاهان را در درمان بیماریهای ان دوره زمان کشف میکردند و در کتاب خودشان مینوشتند-فقط یک چیز بسیار مهم را در اکثر کتابهاشون ننوشتند و ان دوز دارو و میزان حجم پیمانه ان زمان است-چرا که خود گیاهان دارویی با توجه به ساختار زیست شناسی که دارند از هزاران ماده شیمیایی تشکیل شده اند و این هزاران فرمول شیمیایی گیاه-همش اثر سود بر بدن ندارد و با افزایش دوز-اثر عکس و سمی بر بدن دارندو حتی میتواند کشنده باشد... درضمن فراموش نکنید که خیلی از بیماریهای امروز در زمان قدیم نیوده-
در مورد این دوستمان باید شرح حال کامل بدهد و معاینه شود و بعد بر اساس معاینه و انجام ازمایشات لازم-از طریق ارزان ترین روش درمان شود-و بنده بعید میدانم نیاز به طب سنتی و یا حتی متخصص داشته باشه-فقط باید پزشک با تجربه دلسوز و باسواد و خونسرد پیدا کنده و درد دلشو بگه تا درمان بشه
در مورد طب سنتی من قبلا تایپیک مفصلی باز کرده بودم و توضیحات جامعی را داده بودم-در مورد تجربی بودن ان شکی نیست ولی این تجربه کمتر در زمان حال صرف میکنه که شخص به تنهایی دنبالش باشه-چرا که دانشجوی پزشکی با صرف 12 تا 15 سال مطالعه کتابهای مختلف که حاصل تحقیق و تجربه صدها نوابغ پزشکی امروز دنیا هست-این علم را حاصل می کنه-در مورد ابن سینا و جرجانی و پزشکان قدیم ایران و مصر وچین شکی نیست که پزشک خیلی خوبی در زمان خودشان بودند-ولی طریقه کسب علم انها اینطور بوده که خودشان با گذر زمان و پشتکار فراوان با روش ازمون و خطا فواید گیاهان را در درمان بیماریهای ان دوره زمان کشف میکردند و در کتاب خودشان مینوشتند-فقط یک چیز بسیار مهم را در اکثر کتابهاشون ننوشتند و ان دوز دارو و میزان حجم پیمانه ان زمان است-چرا که خود گیاهان دارویی با توجه به ساختار زیست شناسی که دارند از هزاران ماده شیمیایی تشکیل شده اند و این هزاران فرمول شیمیایی گیاه-همش اثر سود بر بدن ندارد و با افزایش دوز-اثر عکس و سمی بر بدن دارندو حتی میتواند کشنده باشد... درضمن فراموش نکنید که خیلی از بیماریهای امروز در زمان قدیم نیوده-
در مورد این دوستمان باید شرح حال کامل بدهد و معاینه شود و بعد بر اساس معاینه و انجام ازمایشات لازم-از طریق ارزان ترین روش درمان شود-و بنده بعید میدانم نیاز به طب سنتی و یا حتی متخصص داشته باشه-فقط باید پزشک با تجربه دلسوز و باسواد و خونسرد پیدا کنده و درد دلشو بگه تا درمان بشه