صفحه نمایش

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

صفحه نمایش

پست توسط fithamed »

سلام میخواستم بدونم که میشه نور و رنگ ال سی دی گوشی اسکای رو زیاد کرد مصرف باتریش برام مهم نیست فقط رنگش دو برابر بشه خوبه یعنی
مثل اسنوی زیاد باشه من از ریکاوری twrp استفاده میکنم لطفا یه کمک بکنید. تصویر تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 27 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

Re: صفحه نمایش

پست توسط mehrdad153 »

من این گوشی ندارم ولی شما از داخل فایل build.prop میتونید روشنایی رو دستکاری کنید.فایل های مربوط به ال سی دی هم داخل پوشه system/lib/hw هست.ولی رنگ ال سی دی فک نکنم بشه کاریش کرد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

, دست عزیز شما با استفاده از نرم افزار mobile uncle که توی همین سایت هم ارائه شده این کار رو انجام بدید
فقط کافیه یه search توی همین انجمن بزنید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major II
Major II

پست توسط fithamed »

ممنونم ازتون تست میکنم ببینم چی میشه :-* اگه میشه یه خواهش دارم نحوه تنظیمات build.prop برای نور صفحه رو یه راهنمایی بکنید یا
یه مد براش بزنید واقعا ممنون میشم :-*
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

, با سلام دوست عزیز
بهتون پیشنهاد می کنم که build.prop رو دستکاری نکنید چون اگه وارد نباشید به این قضیه گوشیتون روی بوت و لوگو گیر میکنه
در ضمن شما با دستکاری build.prop می تونید نسبت صفحه نمایش رو بزرگ و کوچیک بکنید ، یعنی مثلا نوشته ها رو ریزتر یا درشت تر نشون بده
در ضمن اگر هم خواستید این کار رو انجام بدید فقط دستوراتی که وجود داره رو سعی کنید تغییر بدید نه این که خودتون بهش دستوری اضافه کنید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major II
Major II

پست توسط fithamed »

دوستان گلم سلام من هر کاری که کردم نشد یعنی چنین چیزی فکر نکنم برای اندروید باشه ازتون ممنونم.اگه بشه اپدیتش کنم به نسخه بالاتر مثلا 4.1 خوبه یه رام یکی از دوستان تو انجمن معرفی کرده که من بعد از نصبش متوجه ایراداتی ازش شدم
1 بلوتوث کار نمیکنه
2 وایفای کار نمیکنه
3 فارسی نداره
4 نرم افزار های اضافی زیادی داره که همه به زبان چینی هست.
5 زبان فارسی نداره.
6 دوربین با کاهش کیفیت و کاهش کیفیت رنگ روبه رو شده و فکوس نمیکنه. عکس برداری هم با کاهش مقدار dpi هست یعنی وقتی عکس میگیری و بعد زوم کنی تار میشه.
7 شات دون انیمیشن نداره.
اما جلوه های مثبتش:
1 اندروید 4.1
2 پخش فیلم به صورت عکس در پس زمینه. یعنی به جای عکس فیلم میزنی صفحه.
3 سومی اینکه توی رام اصلی اسکای وقتی به usb میزنیش صفحه همش روشن و خاموش میشه اما این رام اینجوری نیست.
4 تغیر خیلی کم منوی هشدار دهنده . منظورم بالای صفحه است .
اگه که دوستای عزیزم و مدیر انجمن یه کمکی برای درست کردن رام بکشن ممنون میشم. :)
Major II
Major II

پست توسط mehrdad153 »

اول از همه شما میتونی از پست مجتبی که خیلی مفید هست استفاده کنی

topic-t110091.html

منظورتون از کار نکردن اینه که روشن میشه دستگاهی رو پیدا نمیکنه؟فایل های مربوط به بلوتوث ، وای فای و شبکه در آدرس system/etc هست.مثلا پوشه bluetooth مربوط به بلوتوث هستش.خودت متوجه میشی از اسمها.میتونی اونارو از رام اصلی که اینا کار میکنه جایگزین بکنی شاید جواب بده.در مورد نرم افزارهای چینی هم اگر سیستمی هستن و نمیتونی پاکشون کنی میتونی با نرم افزار تیتانیوم بکاپ پاکشون بکنی.زبان پیش فرض گوشی میتونی از تو فایل build.prop تغییر بدی فارسی میشه ولی فک نکنم به منو تنظیمات زبان فارسی اضافه بشه که بتونی هر وقت خواستی انتخابش کنی پس طبق گفنه مجتبی بهتره دستکاریش نکنی.زبان فارسی مشکلی نیس شما میتونی بازم فارسی تایپ بکنی.انیمیشن ها هم در آدرس system/media هستن که معمولا فایل های زیپ هستن شما میتونی انیمیشن مورد نظر رو اونجا قرار بدی.
Major II
Major II

پست توسط fithamed »

با سلامی مجدد منظورم از کار نکردن این بود که کلا روشن نیشه بعد یه سوال دیگه اگه مثلا از نرم افزار دوربین کپی بگیرم و اونه به یه پچ برای فلش با ویکاوری تبدیل کنم و بعد گوشی روشن شه اونو شناسایی میکنه ؟ اخه یه بار انجام دادم بعد دیدم که گوشی اون رو شناسایی نکرده به پوشه سیستم رفتم دیدم فایل اونجاس حتی پرمیسین هاش هم روی 644 بود اما نصب نبود و موقع نصبش این پیام رو میده
نرم افزار کاربردی نصب نشد.
یه راهنمای بکنید ^:)^
Major II
Major II

پست توسط mehrdad153 »

اگر روشن نمیشه هم شاید اون کاری که گفتم جواب بده.حتما به پست مجتبی سر بزن خیلی به دردت میخوره.خب بجای این که این کارو بکنی از اینترنت فایل apk رو دریافت بکن ونصب کن اینطوری کمتر اذیت میشی.من درباره درایور های دوربین اطلاع زیادی ندارم.شرمنده.ولی اگر نرم افزاری باشه بهتره که فایل apk دریافت ونصب بکنی وبعد با تیتانیوم بکاپ اگر خواستی اون یکی حذف بکنی.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

, سلام دوست عزیز
واسه ی دوربین و وای فای و بلوتوس شما باید مودول ها رو از رام اصلی گوشیتون در ادرس system\lib\modules به رام مقصدتون جابه جا کنید و تست کنید تا جواب بگیرید و برای حذف نرم افزارهای سیستمی که به زبان چینی هستند هم می تونید اون رو از آدرس \system\app در رامی که می خواید پورتش کنید حذف کنید
در ضمن این رو هم بگم وقتی شما این کارها رو انجام که می دید بایداین تغییرات رو درون فایل updater-script موجود در مسیر \META-INF\com\google\android رو هم تغییرش بدید و پرمیشن ها و محل قرار گیری فایل ها رو درست کنید
و پیشنهاد می کنم اگر با این کار آشنایی لازم رو ندارید زیاد دست به تغییرات عمده نزنید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major II
Major II

پست توسط fithamed »

سلام دوستان همون طور که گفتین من زیاد در دستکاری فایهای سیستمی وارد نیستم و فقط میتونم یه رام فلش یا اینکه گوشی بریک شده ای رو برگردونم پس اگه میتونید کمکی برای ایرادات رام بکنید تا بشه ای مدل از glx رو یه درجه اپدیت کرد واقعا ممنون . :-*
Major II
Major II

پست توسط fithamed »

سلام لطفا یکی کمک کنه آخه من نمیدونم باید این رام رو چطوری درست کنم و مشکلاتش رو حل کنم لطفا کمک کنید تصویر تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “GLX”