رام 4.2.2 برای Glx G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

Re: رام 4.2.2 برای Glx G3

پست توسط mid.Bermuda »

سلام دوستان ،از فایل boot.img که برای رام miui4.2.25 ساختم استفاده کنید، مشکل اون با نصب نرم افزار حل شده و دیگه نیاز به دیتا نداره. شاید برای این هم جواب بده.

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار
تماس:

پست توسط koorosh.r »

mid.Bermuda نوشته شده:سلام دوستان ،از فایل boot.img که برای رام miui4.2.25 ساختم استفاده کنید، مشکل اون با نصب نرم افزار حل شده و دیگه نیاز به دیتا نداره. شاید برای این هم جواب بده.

آقا دمت گرم من رام سامسونگ رو فلش زدم پچ شما رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی جواب داد و برنامه ها داره نصب میشه واقعا لطف بزرگی در حق همه کردین.
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

پست توسط sam1375 »

ارور ompc یا مسیج نداره؟
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

هنوز ارور ompc و مسیج رو میده ولی فایل بوت کار میکنه اقا شما که بلدی بوت رو ویرایش کنی این پرش شارژ رو هم ردیف کن
Major I
Major I

پست توسط mid.Bermuda »

sam1375 نوشته شده:هنوز ارور ompc و مسیج رو میده ولی فایل بوت کار میکنه اقا شما که بلدی بوت رو ویرایش کنی این پرش شارژ رو هم ردیف کن

من هم همین مشکل رو داشتم و تا امروز گمان میکردم ایراد از باطری منه، حالا که گفتید متوجه شدم که نه فقط مشکل من نیست، بررسی میکنم ، امیدوارم بتونم این مشکل رو برطر کنم.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط sazegar67 »

دوستان اگه متوجه شده باشید انتن ضعیف عمل میکنه حالا راه و چاره

وایپ ها رو انجام بدین رام قدیمی سامسونگ رو فلش کنید بوت ایمیجی که دوستمون بالا گزاشته رو فلش کنید گوشی رو روشن و از منو فاکتوری ریسیت کنید حالا پچ اندروید 4.2 رو فلش کنید .وای فای کار میکنه برنامه هم نصب میشه تنظیمات گوشی هم ناقص یا بهم ریخته نمیشه

حالا این وسط دوتا مشکل می مونه یک سنسور تماس کار نمیکنه که با تغییر بوت درست میشه ولی احتمال اینکه با تغییر بوت به مشکل دیگه برخورد کنی
دومی هم پیامک فابریک جواب نمیده که یه پیامک دیگه جایگزیزن پیامک سیستم کنید موفق باشید
Major I
Major I

پست توسط mid.Bermuda »

دوستان توجه کنید boot.img که گذاشتم رو همیشه در آخرین مرحله نصب کنید و روی اون بوت دیگری جایگزین نکنید چون می‌تونید با این بوت همیشه ریست فکتوری رو انجام بدید ولی اگه بوت دیگری جایگزین شد دفعه بعد که ریست فکتوری کردید دیگه نمیتونید برنامه نصب کنید مثلا پچ ۴.۲ هم دارای بوت هست و اگه روی فایل من نصب کنید اون چیزی میشه که گفتم، ولی با این بوت هرگز مشکل نصب برنامه نخواهید داشت.
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

mid.Bermuda نوشته شده:دوستان توجه کنید boot.img که گذاشتم رو همیشه در آخرین مرحله نصب کنید و روی اون بوت دیگری جایگزین نکنید چون می‌تونید با این بوت همیشه ریست فکتوری رو انجام بدید ولی اگه بوت دیگری جایگزین شد دفعه بعد که ریست فکتوری کردید دیگه نمیتونید برنامه نصب کنید مثلا پچ ۴.۲ هم دارای بوت هست و اگه روی فایل من نصب کنید اون چیزی میشه که گفتم، ولی با این بوت هرگز مشکل نصب برنامه نخواهید داشت.

با بوت شما مشکل نصب برنامه درست میشه ولی مشکل وای فای پا برجاست تا پچ 4.2 رو فلش و ریسیت فکتوری نشه درست نمیشه من بوت ایمج شما رو نصب کردم بعد هم پچ 4.2 رو هم نصب کردم چندبار هم ریسیت کردم مشکلی نبود
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

دوستان بعد از اتمام همه کارهای بالا که گفتم بوت ایمیج 2.6.4 رو هم فلش بزنید مشکل سنسور تماس درست میشه .
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

سلام اقای sazegar67
این رام s3 زیاد باگ داره کلا بیخیالش شو باگاش:1-مخاطبین سیمکارت 2 رو نمیشناسه2-بلوتوث میبینی یه جا کار نمیکنه نه اینکه روشن نشه بلکه دریافت نمیکنه3-دوربین بعضی مواقع مینویسه حافظه پره ولی چیزی تو حافظه نیست 4-ارورompc رو میده 5-مسیج کار نمیکنه 6- لحظه ورود مینویسه contact has stoped نمیدونم چطور درست میشه تو بیشتر رامها هست 7-کمی سنگینه البته اینو خودم درست کردم
ولی بقیه رو چی کنیم
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

اقای mid.Bermuda این بوت که درست کردی رو بقیه هم کار میکنه منظورم اندروید 4.1.1 و 4.1.2 خیلی ممنون
Major I
Major I

پست توسط mid.Bermuda »

دوستان مژده : تصویر
بوت Lenovo p770 رو برای گوشی G3 alps ساختم.
تمام مشکلهای من با این بوت حل شده و هیچ اروری نداره ، آنتن + 3G توپپپپ ، باطری بهتر از فابریک، سرعت سیستم عالی ، بلوتوث عالی ،WI-FI OK ، نصب برنامه ( بدون نیاز به دیتا ) و ...
روش نصب : بعد از نصب رام Lenovo ، پچ معروف 4.2 رو نصب کنید و بعد بوتی که در پایین گذاشتم.( به همین سادگی )
ارسال پست

بازگشت به “GLX”