قطع شدن وای فای
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
قطع شدن وای فای
با سلام و تشکر من گوشی رو فلش کردم همه چی خوبه همه برنامه ها روش نصب شده ولی وقتی gps رو فعال میکنم بعد از یک مدت وای فای قطع میشه مجبورم دوباره ریست کنم گوشی رو تا درست شه لطفا راهنمایی کنید

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: قطع شدن وای فای
,
مدل گوشي، نسخهي قبلي و نسخهي جديد که نصب کرديد رو بفرماييد؟ احتمالا نسخهي قديميتر رو روي جديدتر نصب کرديد
مدل گوشي، نسخهي قبلي و نسخهي جديد که نصب کرديد رو بفرماييد؟ احتمالا نسخهي قديميتر رو روي جديدتر نصب کرديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: قطع شدن وای فای
,
شايد فريموير قديميتر رو روي جديدتر فلش زديد، نسخهي قبلي رو فلش بزنيد و بعد از فلش هم حتما مستر ريست کنيد
شايد فريموير قديميتر رو روي جديدتر فلش زديد، نسخهي قبلي رو فلش بزنيد و بعد از فلش هم حتما مستر ريست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد