واقعا تبریک میگم از لحاظ زیبایی فوق العاده است
باگهایی که دیدم
1- موقع استفاده از قفل الگویی صفحه ، وقتی که می خوام قفلشو الگویی باز کنم گوشی ریبوت میشه ولی با قفل های حرفی مشگلی نداره
2- یه مقدار رامش سنگینه که اونم به خاطر لانچرشه (رم آزاد سریعتر از رام کاستوم قبلی پر میشه) کاش یه خورده سبکتر بود
3- وقتی زبان گوشیو فارسی میکنی همه گزینه های گوشی فارسی نمیشه البته من دیگه از خیزر فارسی گذشتم و کلا زبانشو انگلیسی کردم
4- زیاد پیغام چینی میده
5- کیبوردش فارسی نداره (البته اینم با نصب یه کیبورد برطرف میشه)ولی خیلی خوشگله - کاش میشد یه کیبورد فارسی روش میریختی
6- گهگاهی برای برنامه های در حال اجرا در پشت پرده force close میده بخصوص گالری(این مورد خیلی حالگیریه)
7- گزینه های پخش گالری هنگام دیدن ویدیو چینیه (البته این باگ نیست ولی کاش میشد لااقل انگلیسی می بود)
8- فیلم های گرفته شده با دوربین رو بعضی وقت ها پخش نمیکنه(به محض اینکه فیلمیو میگیری و میخوای پخشش کنی میگه can't play .. ) و برای اینکه پخش کنه باید گالری رو ببندی و دوباره بازش کنی
از نکات خیلی مثبت این رام برا من این بود که بر عکس بودن حروف فارسی در موقع تماس یا ذخیره صفحه اینترنتی درست شده بود
واقعا کارت بیسته آقا مهرداد گل ببین راهی برا مواردی که گفتم به خصوص مورد 2 وجود داره

برخی از گزینه هاش انگلیسی میمونه