رام 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 38 بار
- تماس:
Re: رام 4.2.2 برای Glx G3
دوستان من با همه رام های 4.2 حتی با پچ و بوت جدید مشکل بلوتوث دارم.ارسال فایل صورت نمی گیره فقط دستگاه هارو پیدا میکنه.باید چیکار کنم ؟
دوست عزیز شما باید تمام فایل های گوشیتون رو با فلش تولز بزنید درست میشه فقط اندروید رو نزنید تا گوشی رامش عوض نشه

-
- تماس:
sam1375 نوشته شده:دوست عزیز شما باید تمام فایل های گوشیتون رو با فلش تولز بزنید درست میشه فقط اندروید رو نزنید تا گوشی رامش عوض نشه
من اون رام سامسونگ ورژن آخر رو نصب دارم همه چیزش خوبه اما نه دیتا کار میکنه نه بلوتوث سرعتشم کمه حالا این رام [External Link Removed for Guests] رو نصب کردم سرعتش عالیه اما همون مشکل بلوتوث و دیتا رو داره. چیزی که دانلود میکنم یه فایل زیپ هست که از ریکاوری نصب میکنم بعد هم پچ 4.2 و بوت جدید اما بازم مشکل حل نمیشه.حالا چطوری این فایل زیپ رو با فلش تول بریطم میشه یکن بیشتر توضیح بدی ممنون.
اون بوت رو اکسترکت کن بعد توی فلش تولز همه گزینه ها رو تیک بزن بجز 2 گزینه اخر و اندروید فلش کن رو گوشیت

-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 83 بار
sam1375 نوشته شده:اول قبل از اپلود یه نگاه به مشخصاتشون بنداز
سلام ، اون بوتها رو که گفتی آپلود کن ، احتمال زیاد میتونم درستشون کنم اما اینکه چه نتیجهای داشته باشه هنوز نمیدونم.

-
- تماس:
sam1375 نوشته شده:اون بوت رو اکسترکت کن بعد توی فلش تولز همه گزینه ها رو تیک بزن بجز 2 گزینه اخر و اندروید فلش کن رو گوشیت
من بوت رو اکسترکن کردم چند تا فایل اومد boot.img-base و boot.img-cmdline و boot.img-pagesize و boot.img-zImage حالا اینارو چیکار کنم ؟؟؟
اینارو فعلا کار نداشته باش از اون بوت اقا mid.bermuda درست کردن استفاده کن و فلش بزن(البته اون 3 تا که گفتم تیک نزن) بعد تست کن شاید درست شد اگه درست نشد از بوت معمولی استفاده کن بعد تیک اندروید رو هم بزن دوباره فلش بزن بعد اگه دیگه درست نشد کلا فرمت کن بعد رام 2.6.6 رو فلش بزن روش (قبل از فرمت کردن از nvram بکاپ بگیر) بعد تست کن
ومنظورم از بوت رو اکسترکت کن این بود که از زیپ دربیارش نه اینکه کامل فایل بوت رو از حالت ایمج دربیاری

-
- تماس:
sam1375 نوشته شده:اینارو فعلا کار نداشته باش از اون بوت اقا mid.bermuda درست کردن استفاده کن و فلش بزن(البته اون 3 تا که گفتم تیک نزن) بعد تست کن شاید درست شد اگه درست نشد از بوت معمولی استفاده کن بعد تیک اندروید رو هم بزن دوباره فلش بزن بعد اگه دیگه درست نشد کلا فرمت کن بعد رام 2.6.6 رو فلش بزن روش (قبل از فرمت کردن از nvram بکاپ بگیر) بعد تست کن
درست نشد.مجبور شدم همون بکاپ قدیمی 2.6.6 رو برگردونم.شما یه رام 4.2.2 بدون مشکل سراق ندارین معرفی کنین؟

-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 83 بار
sam1375 نوشته شده:این a800
[External Link Removed for Guests]
سلام این بوت بجز اینکه مشخصات بایوس a800 رو داره هیچ چیز خاصی نداشت و از لحاظ بهینه سازی هیچ قابلیتی نداشت ، یعنی نتیجه کار از بوت p770 جالب تر نبود ، مثلا توی شناسایی sdcard1 sdcard2 اون جوری که باید عمل نمیکرد و اصلا micro sdcard رو به عنوان یک حافظه SD شناسایی نمیکرد و باید از فرمان Mount اون رو معرفی میکردم.مشکلاتش زیاد بود و چیز جدیدی نداشت.
اما خودم یه بوت std گیر آوردم که میتونه swap رو در حافظه microsd با فرمت exfat به وجود بیاره یعنی اگه بتونم اون رو برای mtk تغیر بدم عالی میشه ، تا الان که تغیرش دادم عمل نکرده، اگه شما بوتی با حافظه swap در microsd برای دستگاههای mtk سراغ داری بگو شاید کار آسونتر بشه.