عرضه نسخه نهایی فایرفاکس 29؛ تغییرات بزرگ ظاهری!!!

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

عرضه نسخه نهایی فایرفاکس 29؛ تغییرات بزرگ ظاهری!!!

پست توسط serat&mersad »

[HIGHLIGHT=#FFFF00]عرضه نسخه نهایی فایرفاکس 29؛ تغییرات بزرگ ظاهری!!! 

فایرفاکس در سال‌های اخیر شرایط جالبی نداشته است؛ در حالی‌که کروم شما را به اکوسیستم گوگل متصل می‌کند و اینترنت اکسپلورر و سافاری هم مرورگرهای پیش‌فرض ویندوز و OS X هستند فایرفاکس باید آن‌قدر خوب باشد که توجه کاربران را برای دانلود یک مرورگر جانبی جلب کند.

نسخه 29 فایرفاکس به تازگی با بزرگترین تغییر ظاهری در سه سال اخیر منتشر شده است. در این نسخه می‌توانید هر ویژگی یا سرویسی را مانند پینترست در نوار ابزار یا منو قرار دهید و شخصی‌سازی بوک‌مارک‌ها نیز ساده‌تر شده است.

[External Link Removed for Guests]

ظاهر جدید کمی خلوت‌تر و تمیزتر شده است و تمرکز و توجه بر روی زبانه فعال بیشتر شده است. همگام‌سازی بین دستگاه‌های مختلف نیز ساده‌تر شده است و چه از فایرفاکس بر روی موبایل و چه دسکتاپ استفاده می‌کنید با ورود به اکانتتان می‌توانید به سرعت به زبانه‌های باز، بوک‌مارک‌ها و اطلاعات ورود سایت‌ها دسترسی پیدا کنید. پس اگر مدتی است که به فایرفاکس سر نزده‌اید وقت خوبی است که نسخه جدید را دانلود کرده و شانس دیگری به موزیلا بدهید.

منبع خبر: farnet.ir
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

Re: عرضه نسخه نهایی فایرفاکس 29؛ تغییرات بزرگ ظاهری!!!

پست توسط serat&mersad »

یه جورایی شبیه ماکستون شده،شایدم از ماکستون تقلید کرده باشه :ch:
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

اولين بار در طول حيات اين مرورگر، از لحاظ ظاهر حداقل قابل قبول شد. اما همچنان از لحاظ مصرف رم و ديگر منابع سيستم مشکلات باقي هست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

Mahdi1944, جان به نظر من از لحاظ کاربردی بودن فوق العاده هست مخصوصا افزونه هایی که برای اون وجود داره :shock:
و حالا که واسطه های گرافیکی رو هم ارتقاء داده خیلی بهتر شده به نظرم می تونه خیلی بیشتر از گذشته خودش رو توی دل کاربرا جا کنه 8-> :D
در ضمن درمورد استفاده از رم هم فکر نکنم با سیستم هایی جدید امروزی اینقدر زیاد باشه که نظر کاربر رو برای استفاده از اون تغییر بده :shock: :x
به نظر شخصی بنده فوق العاده است :-o
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mojtaba13721372,
متاسفانه اينفدر از لحاظ مصرف منابع فاجعه هست که براي من کاملا غير قابل استفاده هست. چون من برخي مواقع بيش از 100 تب رو باز دارم. در اپرا بدون هيچ مشکلي کار ميکنه، اما اين مرورگر در اين حالت حتي ماوس هم ديگه حرکتش لگ دار ميشه. اگر به معماري و مفهوم امنيت در اون توجه کنيد، با اختلافي بسيار زياد، اپرا در صدر هست. از لحاط سبکي و بقيه پرامترها هم همينطور. تنها چيزي که ff رو زنده نگه داشته پلاگينهاي اون هست که اون هم به زودي کروم و اپرا اون رو پشت سر خواهند گذاشت ...

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

پس از IE7 به ناچار به سمت فایرفاکس آمده بودم و مدت ها باش اجین شدم تقریبا کل دل و روده این مرورگر تو دستم هست. بحث در مورد جایگاهش مفصل دارم.

اما خوب مدتی هست با وجود این که حدود 2 ماهی هست نسخه ای که بهش اشاره کردین زیر دستم هست (معمولا قبل از انتشار در دسترس هست برای توسعه دهندگان) من قبل از انتشار رسمی این نسخه بار و بندیل خودم را جمع کردم و سفر به کروم آغاز شد.

با وجود اطلاع از توانمندی های اپرا، اما اپرا را با وجود اینترفیس زیبا و ساختار حرفه ای که دارد پسند نمی کنم و اصلا براش شانس قرار گرفتن به عنوان مرورگر پایه را روی سیستم خودم قائل نیستم.

فعلا با کروم چلو میرم هر چند واقعا کروم از فایرفاکس خیلی عقب است، اما بی نقص هست. فایرفاکس یک کامل پر از اشکال است... به اعتقاد من در این دوره زمانی، فایرفاکس و نسخه هایش دست پای بیهوده می زنند و عملا قابلیت های جدیدی برای عرضه ندارند، که به نظر من دلیلش این است که فایرفاکس واقعا کامل و همه چیز تمام است، دیگر قرار است مثلا چه چیزی داشته باشد! منتها نواقصی دارد که برای رفع اونها گاهاً عقب گردهایی هم دارد، خیلی قابلیت های محبوب فایرفاکس بودند که در طی پیشرفت نسخه ها حذف شدند و فقط علامت تعجب در ذهن کاربران ایجاد کرده است. بدون آن که هرگز براش جایگزین ارائه شود.

اما کروم به نظر من با در دست داشتن تجربیات فایرفاکس یا حتی اپرا، این فرصت را دارد که کم اشتباه پیش برود، بنابراین هر چند کامل ترین نیست، اما آینده از آنش خواهد بود. با توجه به دشواری نقل مکان از مرورگری به مرورگر دیگر به عنوان مرورگر پایه برای امثال بنده که تقریبا با 80% قابلیت های خاص مرورگرها درگیر هستند، فکر میکنم نزدیک تر شدن به گوگل و فرا گرفتن ادبیات کاری این مرورگر بهترین گزینه برای حال است تا با انتشار نسخه های بعدی بتوان با تسلط کامل بر کامل ترین مرورگر به فعالیت در اینترنت پرداخت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

M.Abooali,
هر چند من هم کروم رو قبول دارم، اما به خاطر معماري نا امن اون هرگز به عنوان مرورگر پيشفرض من نخواهد بود. در مقابل اپرا از نسخه 14 به بعد با جايگزين کردن کروميوم به عنوان موتور خودش و البته اصلاح ساختار و معماري اون که ميشه گفت بزرگترين مشکل امنيتي کروم هست، اون به مرورگري بي‌همتا تبديل کرده. الان اپرا در واقع کروميوم اصلاح و بهبود داده شده هست که برخي خصوصيات بسيار عالي اپرا مثل Speed dial و ... رو هم داره و مهمتر از همه نقص‌هاي امنيتي که باعث نقص‌هاي پايداري اون هم ميشه رفع شده. براي مثال يکي از نقص‌هاي امنيتي که مربوط به معماري کروم هست اينه که کروم در حالت عادي به ازاي هر تب، يک ترد يا زير پروسه ايجاد ميکنه و حافظه‌اي ثابت براي اون در نظر ميگيره. تا اينجا مشکلي نيست، اما زماني که منابع سيستمي کم بياد، شروع فاجعه هست. اين مرورگر براي مديريت و بهبود مشکل رم مياد و فضاي استفاده نشده هر ترد که متعلق به هر تب هست رو آزاد ميکنه و به اشتراک ميگذاره بين بقيه تب‌ها و اين يعني اينکه مثلا حتي اگر شما SSL استفاده کنيد باز هم اطلاعاتي که در تب ديگري که اطلاعات اون اهميت داره قابل دسترسي توسط بقيه تب‌هاي باز هست و حالا فرض کنيد يکي از اين تبها مثلا اطلاعات کاربري يک سايت مهم و يا مالي باشه و يکي ديگه از تب‌ها يک جاسوس و يا نقص امنيتي داشته باشه. به راحتي اطلاعاتي که وارد ميکنيد ميشه توسط اونها به سرقت بره. اما اين موضوع در اپرا با مديريت پوياي منابع براي هر پراسس به بهترين شکل ممکن اصلاح ميکنه و هرگز اطلاعات يک تب، توسط بقيه‌ تب‌ها به اشتراک گذاشته نميشه و عملا هر تب به هر ميزاني که رم لازم داره، به صورت پويا در اختيارش قرار ميگيره. از لحاظ رندر هم که مشکل اساسي اپرا 12 و قبل اون بود با انجين کروميوم حل شده. پلاگين‌ها هم با تغيير جزئي در پلاگين‌هاي کروم، قابل استفاده در اپرا هستند. واقعا ديگه نميشه ايراد خاصي به اپرا گرفت :D

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

Mahdi1944, با تشکر

همون طور که گفتم پلاگین های فایرفاکس فوق العاده هست و همینه که منو جذب خودش کرده :-o ؛ اما متاسفانه یا خوشبختانه من هنوز تا حالا بیشتر از 10 تا تب باز نکردم که چنین مشکلی واسم پیش بیاد :grin: :::P پس به این نتیجه می رسم که فعلا همین فایرفاکس واسه من خیلی خوبه

در مورد کروم هم باید بگم که واسه ی یه کاربر تازه کار که می خواد باهاش کار کنه یکم گنگ و سردرگم کننده هست :? :-( ( شما خودتون رو نگاه نکنید که حرفه ای هستید یکی مثل من بخواد باهاش کار کنه نمی تونه جای خیلی از گزینه ها رو به سادگی پیدا کنه ) که به نظر من این یه عیب بزرگ محسوب میشه :x :-P

در مورد اپرا هم کاملا حق با شما هست ولی من متاسفانه قبل از اینکه برم سراغ اپرا رفتم سراغ فایرفاکس که دیگه از مهاجرت من به یه مرورگر دیگه جلوگیری کرد :grin:

.Abooali   ، می شه شما بگید که طرفدار کروم هستید یا فایر فاکس ؟!!! تصویر
یه جا می گید فایرفاکس خوبه و یه جا می گید پر از اشکاله!!!!!
تصویر
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mojtaba13721372,
خوب اگر با مشکل مصرف بالاي منابع اين مرورگر مشکلي نداريد، شايد دليلي هم براي تغيير اون نباشه ...
اما در مورد گنگ بودن منوها و کلا مواردي مانند اين، موضوع بيشتر به عادت کاربران يک سيستم مربوط ميشه، نه اينکه واقعا چنين مشکلي وجود داشته باشه، هر چند به نظر من هم ميشد منوهاي کروم وضعيت بهتري داشته باشند. به هر حال من با در نظر گرفتن تمام جوانب، اپرا رو با اختلاف زياد پيروز ميدونم

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

آقا مهدی اخیرا" وقتی خواستم نسخه جدید اپرا رو دانلود کنم متوجه شدم که دونسخه جدید وجود دارد!!!؟؟ یکی 12 و یکی 21!!! کدوم ورژن بهتره!!!؟
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Java,
منظورتون روي موبايل هست يا PC؟
براي کامپيوتر که يک نسخه هست ديگه و نسخه‌ي 12 بيش از 1 سال هست متوقف شده. اما براي اندرويد همچنان انجين قديمي 12 رو هم به عنوان opera mobile classic ارائه ميکنه

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

روی PC.... اینجا رو ببین:

راستش من هر دو رو دانلود کردم!!! ولی فرقشون چیه نمی دونم!؟؟ تصویر
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”