[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
من فکر نمیکردم که چنین وضعی دیگر در خوابگاه های سیستان و بلوچستان باشه
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
[External Link Removed for Guests] *****
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
اره واقعا که جای تاسف داره شکر خدا که تو خونه خودم می خوابم تو شهر خودم زندگی می کنم و دانشگاه میرم تازه ناهارم هم همیشه حاضره
خدایا 100 هزار مرتبه شکر
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
JASON,
مناطق غيرمحرومش هم از اين بهتر نيست. يکي از اقوام ما دانشگاه شريف قبول شد. از وضعي که تو خوابگاه اونجا بود اون قدر بد گفت که . . . اعتياد تزريقي . . . موکتهاي بسيار کثيف . . . دستشويي هايي بسيار کثيف . . . بيماري گال . . .
خوابگاه ها خيلي هم خوب هستن زماني که
تهران درس مي خوندم خوابگاهمون از اينا
بدتر بود فقط خود دانشجوها شون يکم
بي نظم هستن من فکر مي کردم
دختر بانظم تر از پسرا هستن
حامد85 نوشته شده:خوابگاه ها خيلي هم خوب هستن زماني که تهران درس مي خوندم خوابگاهمون از اينا بدتر بود فقط خود دانشجوها شون يکم بي نظم هستن من فکر مي کردم دختر بانظم تر از پسرا هستن
من هم موافقم
گویی باید شهرداری رو یاد بگیرن که نگرفتن
وای چی میشد این دخترا هم میرفتن خدمت می فهمیدن نظم یعنی چه