سوال در باره روش فعال کردن otgدر گودشیهای glx
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
مهدی جان من این گوشی را هنوز نخریدم ولی اگه یه سر به سایت mobile.ir بزنی و در نظرات کاربران این گوشی کلمه otg را سرچ کنی چند نفر را پیدا میکنی که نوشتند این گوشی otg ندارد و نمایندگی هم زنگ زدم همین را میگفت ولی گوشی اسپایدر کاربراش گفتند otg دارد اگه نداشته باشه من نمیخرم لطفا تحقیق کن و اگه راهی هست معرفی کن دستت درد نکنه

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوال در باره روش فعال کردن otgدر گودشیهای glx
,
متاسفانه چندان اعتباري به نظرات کاربران اماتور نيست. سوالي که بايد پرسيد اينه که آيا برق به فلش ميرسه يا خير، اگر ميرسه قطعا OTG فعال هست. تقريبا هيچ گوشياي وجود نداره که با چيپ 6589 به بالا باشه و اين امکان فعال نباشه. متاسفانه به اين گوشي دسترسي ندارم. اگر تونستم اون رو تست کنم همينجا اعلام خواهم کرد. اما اسپايدر بدون روت و هيچ نوع تغييري OTG فعال هست.
متاسفانه چندان اعتباري به نظرات کاربران اماتور نيست. سوالي که بايد پرسيد اينه که آيا برق به فلش ميرسه يا خير، اگر ميرسه قطعا OTG فعال هست. تقريبا هيچ گوشياي وجود نداره که با چيپ 6589 به بالا باشه و اين امکان فعال نباشه. متاسفانه به اين گوشي دسترسي ندارم. اگر تونستم اون رو تست کنم همينجا اعلام خواهم کرد. اما اسپايدر بدون روت و هيچ نوع تغييري OTG فعال هست.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-

-
- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
دوستان چیپ گوشی های جی ۵ و اسپایدر فکر کنم یکی باشه، درسته?اگر هست امکانش هست که با کابل اسپایدر به جی ۵ بشه فلش زد?کسی تستش کرده?من خودم کابل از بیرون خریدم ولی جواب نداد.

-
سلام خدمت دوستان
آقا مهدی یا هرکسی که اطلاعاتی داره لطفا جواب این سوالم بدید.آیا میشه از سورس کرنل گوشی های دیگه که با همین چیپ mtk6589 هستن و مشابه گوشی جی 5 هستن استفاده کرد؟مثل بعضی از گوشی های xperia یا lenovo که سورس ها رو برای این چیپ منتشر کردن.
آقا مهدی یا هرکسی که اطلاعاتی داره لطفا جواب این سوالم بدید.آیا میشه از سورس کرنل گوشی های دیگه که با همین چیپ mtk6589 هستن و مشابه گوشی جی 5 هستن استفاده کرد؟مثل بعضی از گوشی های xperia یا lenovo که سورس ها رو برای این چیپ منتشر کردن.

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Nexus Media Importer 7.5 انتقال فایل بین فلش مموری و گوشی
Nexus Media Importer v7.5 برنامه ای است که امکان جریان و انتقال موسیقی، ویدیو، تصاویر و اسناد از طریق یک درایو فلش USB یا کارت خوان متصل به Nexus 5, Nexus 7 (G1 & G2), Nexus 10, Galaxy Nexus, Xoom یا سایر دستگاه های اندروید 4.0 و بالاتر با پشتیبانی از USB Host را به شما می دهد.
سخت افزار های مورد نیاز:
1. دستگاه با اندروید 4.0 و بالاتر. دستگاه های سازگار شناخته شده عبارتند از: Google Galaxy Nexus, Nexus 5, Nexus 7 (G1 and G2) و Nexus 10 و the Motorola Xoom. با توجه به محدودیت های سخت افزاری، Nexus 4 پشتیبانی نمی شود.
2. کابل USB OTG (On-The-Go).
3. فلش درایو USB یا کارت خوان USB با یک کارت حافظه فلش قرار داده شده در آن.راهنمای نصب: ابتدا برنامه را توسط Lucky Pathcer و Modded Google Play پچ کنید.
- [External Link Removed for Guests]
اطلاعات نرم افزار Nexus Media Importer 7.5 انتقال فایل بین فلش مموری و گوشی
0.975 مگابایت
اندروید 4.0 و بالاتر
[External Link Removed for Guests]
سلام
دوستانی که به کابل OTG دسترسی دارند لطفا این نرم افزار رو تست و نتیجه رو اعلان کنند
با تشکر
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
رو جی ۵ کار نکرد.usb host تیک خورده سخت افزار رو هم شناسایی میکنه ولی فلش نمیخونه با کابلی که از بیرون خریدم.نه کابلی که خود جی ال ایکس تو سایت گذاشته.
-
به نظر شما از شارژر خود glx استفاده کنم یا برندی دیگه

-
sadeghsalimian نوشته شده:به نظر شما از شارژر خود glx استفاده کنم یا برندی دیگه
مگه شارژر خود جی ال ایکس مشکلی داره؟!

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
چيزي که واضحه اين چيپ و سورسي که خود MTK داده اين امکان رو داره به صورت عادي، اما اينکه اين گوشي فاقد اين امکان هست جرو عجيبترين مواردي هست که ديدم، ممکنه در آپديتهاي بعدي مشکل رو حل کنه
در مورد شارژر هم اين گوشي و کلا سري جديد گوشيهاي GLX شارژرهاي خوبي دارند و نيازي به استفاده از شارژر ديگري نيست
چيزي که واضحه اين چيپ و سورسي که خود MTK داده اين امکان رو داره به صورت عادي، اما اينکه اين گوشي فاقد اين امکان هست جرو عجيبترين مواردي هست که ديدم، ممکنه در آپديتهاي بعدي مشکل رو حل کنه
در مورد شارژر هم اين گوشي و کلا سري جديد گوشيهاي GLX شارژرهاي خوبي دارند و نيازي به استفاده از شارژر ديگري نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
پس چرا هواوی g700که مدیاتک 6589 هست otg ساپورت نمیکنه؟