عرضه نسخه نهایی فایرفاکس 29؛ تغییرات بزرگ ظاهری!!!

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: عرضه نسخه نهایی فایرفاکس 29؛ تغییرات بزرگ ظاهری!!!

پست توسط Mahdi1944 »

Java,
خوب من گفتم انجين 12 کلا تعطيل شده، حداقل براي فعلا، اما به نظر من قصد داره با استفاده از کروميوم مجددا امکانات انجين خودش رو به اون اضافه کنه تا به يک مرورگر بي رقيب‌تر تبديل بشه
به هر حال اين نسخه ديگه در سايت خود اين شرکت وجود نداره و توسعه داده نشده، آخرين نسخه هم فکر کنم همون 12.17 بود که پارسال عرضه شد. نسخه‌ي 12 همون اپراي با امکانات فراوان و انجين قديمي اون هست که فقط تنها عيب اون اين بود که برخي مواقع خوب رندر نميکرد صفحات رو، در واقع با برخي تکنولوژي‌هاي وب سازگار نبود و برخي استانداردها رو نميشناخت. نسخه‌ي 14 به بالا با انجين کروميوم هست که بسياري امکانات اون حذف شده و به صورت پلاگين قابل دانلود و نصب هست تا کاربر با توجه به نياز خودش اون رو سفارشي کنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من همیشه از فایر فاکس استفاده میکنم و بالای 200 300 تب و حتی بیشترم داشتم اونطوری ها ها منابع مصرف نمیکنه جز رم که اونم طبیعی هست با اون همه تب
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mohammad 1985,
خوب وقتي Opera يا Chrome در همين وضعيت 1/5 اون رم مصرف ميکنه و به راحتي کار ميکنه و کل سيستم رو کند ميکنه و لگ ميزنه يعني مشکل داره. به هر حال بزرگترين ايراد FF همين هست. اگر با اين مشکلي نداريد، مرورگر خوبي هست. من قبلا شديدا با ظاهر اون هم مشکل داشتم. اما در نسخه‌ي 29 انصافا نميشه از لحاظ ظاهر ايرادي به اون گرفت و قابل قبول هست. اما در مورد مصرف منايع، نه تنها بهتر نشده که نسبت به نسخه‌هاي قبلي بدتر هم شده ...

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط s.nozari »

درود
تو سیستم من فایر فاکس 29(هم انگلیسی هم فارسی) حروف گچ پژ + حرف ک نشون نمیده حروف بعضی کلمات هم جداجدا مینویسه در صورتی که تو کروم و IE همه چیز مرتبه تا الان از فایر فاکس رو این سیستم استفاده نکردم کسی میدونه مشکل چیه؟ با یونیکد و فونت تاهوما هم حل نشد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
احتمالا پکيج فونت کپي کرديد توي فولدر فونت‌هاتون و برخي فونتهاي خود ويندوز هم جايگزين شده. شما به هيچ عنوان نبايد فونتهاي پيشفرض ويندوز رو جايگزين کنيد و زماني که فونت کپي ميکنيد بايد دقت کنيد که هر جا پيغام replace داد، اون رو رد کنيد. الان هم اگر اين کار رو کرديد راه حل اينه که فونت‌ها رو از يک سيستم با ويندوز سالم همون نسخه کپي کرده و در فولدر فونت ويندوز کپي کنيد

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط s.nozari »

با سپاس از آقا مهدی؛ من فقط برنامه رو نصب کردم هنگام نصب هم پکیج نصب فونت ندیدم با این وجود ازیه pc [سون 32 بیتی] که فایر رو اون درست کار میکنه فونت هاش رو تو سیستمم[ لپتاپ سون 64 بیتی] کپی و جایگزین کردم اما درست نشد. سایبرفاکس 64 بیتی[و درکل همشون جدید قدیم] همین جوره.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط s.nozari »

درست شد. مشکل از خود فونت Tahoma بود که با فایر تو این سیستم سازگار نیست، باید فونتی غیر از Tahoma انتخاب کرد. همچنین تیک وسط پنجره تنظیمات پیشرفته فونت که به صفحات وب انتخاب خودکار نوع فونت رو میده باید برداشت [تنظیم رو حالت دستی].
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
دليل ناسازگاري قطعا بازنويسي فونت tahoma هست، براي رفع مشکل اين فونت هم بايد فونت اصلي مربوط به دقيقا همون نسخه سيستم عامل رو جايگزين فايل فعلي کنيد

ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”