با سلام خدمت دوستان عزیز
دیروز با یک کم خرج اضافی سیستم خودم ارتقا دادم که سرعتش یک مقدار بره بالا اما توی نصب ویندوز XP سیستم هنگ میکنه میخواهم بدون مشکل از سخت افزار خریداری شده است یا از سی دی ؟ ویندوز اکس پی هم باید نصب کنم چون برنامه ی که باهاش کارمیکن مصرفا توی محیط اکس پی جواب میدهد دوستان در مورد انتخاب سخت افزار هم یکنظری بدهند سرعت واسه ی من مهم است با هزینه ی بالغ بر 1/200
giga p61
cpu intel g2030
'vga giga g610 1g
hdd western 500g
power 430 green
ram king est 2g kvr 1333دو عدد
dvd-rw pioneer
با تشکر
درخواست کمک و راهنمایی
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- محل اقامت: نوشهر
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
- تماس:
Re: درخواست کمک و راهنمایی
کجاش هنگ میکنه؟
قبل از اینکه وارد محیط نصب ویندوز بشه؟
با اینکه به نظرم بعیده مشکل از سخت افزار باشه ولی شما بی زحمت یه چکی دفترچه راهنمای مادر بردتون رو بکنید ببینید اصلا برای این قطعات پاسخگو هست یا نه
قبل از اینکه وارد محیط نصب ویندوز بشه؟
با اینکه به نظرم بعیده مشکل از سخت افزار باشه ولی شما بی زحمت یه چکی دفترچه راهنمای مادر بردتون رو بکنید ببینید اصلا برای این قطعات پاسخگو هست یا نه
[FONT=Comic Sans MS]MAMAD...56
[FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS]

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
دوست عزیز
تو قسمت اینستال دیوایس تایم 34 هنگ میکنه و صفحه درهمون حالت میمونه با ویندوز 7 هم چک کردم توی مرحله استارت ویندوز میمونه و بعد ریست می شه با هارد های دیگرهم چک کردم همین مشکل هست هارد روی کامپیوتر دیگه نصب کردم و ویندوز نصب شد اماهنگام بالا امدن در سیستم جدید توی پیغام های سخت افزار های ناشناخته هنگ میکنه و ریست میشه کاری کرده که همون سیستم پوکیده قدیمی را دوباره ببندم سپاسگزارم
تو قسمت اینستال دیوایس تایم 34 هنگ میکنه و صفحه درهمون حالت میمونه با ویندوز 7 هم چک کردم توی مرحله استارت ویندوز میمونه و بعد ریست می شه با هارد های دیگرهم چک کردم همین مشکل هست هارد روی کامپیوتر دیگه نصب کردم و ویندوز نصب شد اماهنگام بالا امدن در سیستم جدید توی پیغام های سخت افزار های ناشناخته هنگ میکنه و ریست میشه کاری کرده که همون سیستم پوکیده قدیمی را دوباره ببندم سپاسگزارم
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
قطعات شما تا جايي که بررسي کردم حداقل سيستم عاملي که پشتيباني ميکنند سري ويستا به بالا هست. من توصيه ميکنم ويندوز 8.1 آپديت 1 رو نصب کنيد و براي استفاده از ويندوز XP هم از VMware استفاده کنيد، دوران XP سالهاست که به سر اومده و به هيچ عنوان توجيهي براي استفاده به عنوان سيستم عامل اصلي وجود نداره
قطعات شما تا جايي که بررسي کردم حداقل سيستم عاملي که پشتيباني ميکنند سري ويستا به بالا هست. من توصيه ميکنم ويندوز 8.1 آپديت 1 رو نصب کنيد و براي استفاده از ويندوز XP هم از VMware استفاده کنيد، دوران XP سالهاست که به سر اومده و به هيچ عنوان توجيهي براي استفاده به عنوان سيستم عامل اصلي وجود نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما دوست من
الان داشتم لیست بایوس های ارائه شده برای مینبردتون رو نگاه میکردم،ظاهر چندین بایویس فقط برای ساپورت سی پی یوها (سری جدید مثل ای وی بریج ) و برطرف کردن مشکل گرافیکی اومده،به احتمال زیاد شما با اپدیت به جدیدترین ورژن بایوس مشکلتون حل خواهد انشالله.
به این صفحه برید
[External Link Removed for Guests]
F11 رو دانلود کنید، و بر روی فلش بریزید. از طریق همون منویه گیگابت در بایوس بقیه کارها رو انجام بدید...
ما رو در جریان بزارید.
باتشکر.
الان داشتم لیست بایوس های ارائه شده برای مینبردتون رو نگاه میکردم،ظاهر چندین بایویس فقط برای ساپورت سی پی یوها (سری جدید مثل ای وی بریج ) و برطرف کردن مشکل گرافیکی اومده،به احتمال زیاد شما با اپدیت به جدیدترین ورژن بایوس مشکلتون حل خواهد انشالله.
به این صفحه برید
F11 رو دانلود کنید، و بر روی فلش بریزید. از طریق همون منویه گیگابت در بایوس بقیه کارها رو انجام بدید...
ما رو در جریان بزارید.
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
با تشکر از دوستان
دست خوبم جناب sinaset
فایلی را که شما فرمودید دانلود کردم ولی نحوه اپدیت کردن را نمی دانم از طریق برنامه خود مادر بورد برنامه ی به نام Bios@ پیدا کردم که فایل دانلود شده رانتوانست بشناسد و اپدیت کند لطفا در مورد اپدیت کردن بایوس قدری بیشتر توضیح بدهید
ممنون و سپاسگذارم
دست خوبم جناب sinaset
فایلی را که شما فرمودید دانلود کردم ولی نحوه اپدیت کردن را نمی دانم از طریق برنامه خود مادر بورد برنامه ی به نام Bios@ پیدا کردم که فایل دانلود شده رانتوانست بشناسد و اپدیت کند لطفا در مورد اپدیت کردن بایوس قدری بیشتر توضیح بدهید
ممنون و سپاسگذارم
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما دوست من
شما دسترسی به ویندوز ندارید ، پس از طریق Q-flash که در زمان استارت شدن صفحه مینبرد ظاهر میشه عمل کنید.
اینم یه اموزش در این رابطه
کار سختی نیست.
باتشکر.
شما دسترسی به ویندوز ندارید ، پس از طریق Q-flash که در زمان استارت شدن صفحه مینبرد ظاهر میشه عمل کنید.
اینم یه اموزش در این رابطه
کار سختی نیست.
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.