سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط asra1350 »

این گوشی من یه مدته همه چی رو میخونه! مثلا تو دیکشنری یا برنامه های دیگه٬ تا انگشتم میره رو یه کلمه٬ اون کلمه رو میخونه یا درباره اش به انگلیسی چیزی میگه. دیگه کلافه ام کرده! هیچ طوری هم متوقف نمیشه. مربوط به گزینه های دیکشنری بلو دیکت هم نیست. تازه فهمیدم حالت TTY تو گو‌شیم فعاله! ت‌و نوار نوتیفیکیشن هم نوشته TTY هر چی تلاش کردم نتونستم غیر فعالش کنم. کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر روت هست اون رو با system tuner غير فعال کنيد. از استارت‌اپ و بقيه رخدادها حذف کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط masoudb26 »

سلام من گوشی g4 دارم که همش از برنامه ها میپره بیرون واقعا خستم کرده چیکار کنم کسی این مشکل رو داره؟ گسی دلیلش میدونه؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط hmq.s »

سلام علیکم و خسته نباشید

یه سوال در مورد هندزفری های قابل استفاده تو جی4:

من یبار هندزفری گوشی سونی رو به جی 4 وصل کردم که هم صداش خیلی ضعیف بود و هم اینکه کلیدهای کنترلیش اصلا کار نکرد.

آیا اصلا میشه هندزفری کنترل دار (کلید کنترلی دار) بهش وصل کرد و استفاده کرد ازش؟ چه مارک و مدلی؟؟

دوما میشه هندزفری بلوتوث با همین شرایط (دارای کلید کنترل صدا و ترک و ...) رو بهش وصل کرد؟ {[External Link Removed for Guests]}
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

سلام دوستان من گوشیم موقعه پخش فیلم یا تو برنامه واتس یا وی چت کلا میپره بیرون خستم کرده.
هندزفری خیلی صداش بده انگار تو حمام داری اهنگ گوش میدی غیر قابل تحمل
و دوستان اگه کسی رام کاستومی سراغ داره برا این گوشی به ما هم لینک بده من یه رام لینوو روش نصب کردم بعد بوت رام اصلی جی ال ایکس ریستور کردم روش بوت میشه ولی رو علامت lenovo گیر میکنهچطوری میتونم رام رو اصلاح کنم این رام مربوط به همین چیپست هست و رم 512 برا اصلاحش برا گوشی خودم چیکار باید بکنم اصلا حوصله رام خود glx ندارم پر باگ هست حال ادمو بهم میزنه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
لطفا واضح تر بفرماييد کدام برنامه، اما احتمالا برنامه‌هاي زيادي نصب داريد و رم کم مياره ...
قاعدتا رام خود GLX بهتر هست، نميدونم چرا ميگيد پرباگ! اما به هر حال بهتر از اون پيدا نخواهيد کرد، تمام رامهاي کاستوم معمولا مشکلات زير و درشتي دارند، اينکه در برنامه ميپره بيرون به خاطر نصب برنامه‌هاي فاجعه باري مثل همين واتس‌اپ، وي‌چت و يا احتمالا انتي ف_ * ل*_ ت ر هست. در مورد صداي هندزفري هم با يه هندزفري ديگه تست کنيد، اگر مشکل رفع نشد، مشکل سخت افزاري هست احتمالا

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

من گوشی هواوی g525 داشتم شاید 100 برنامه بازی روش نصب میکردم اخ نمیگفت اصلانم کم نمیورد فقط باتریش خوب نبود ولی من رو جی 4 کلا چنتا برنامه بیشتر نصب نمیکنم wechat -beetalk whatsapp ایزی وی-پی-ان ف-ی-س-ب-و-ک و mx player حالا شما بگید با این چنتا برنامه ها چرا میپره بیرون چرا هواوی 450 تومانی نمیپره بیرون واقعا پشیمونم از خریدن این گوشی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
دقيقا برنامة‌هايي رو نصب کرديد که به طور وحشتناکي رم اشغال ميکنند، مخصوصا استاکس نت دنياي IT يعني Whatsapp!!
اين برنامه‌ها نسخه به نسخه به شکل فاجعه آميزي در حال مصرف منابع و ارتقا دسترسي‌هاي خودشون هستند، به هر حال اگر گوشي رو روت کنيد، bloatware ها رو حذف کنيد و با system tuner برنامه‌هاي در حال اجرا رو مديريت کنيد، مشکل شما رفع خواهد شد. البته با حذف فقط و فقط whatsapp هم مشکل شما تا حد بسيار زيادي حذف خواهد شد

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

دوستان کسی ریکاوری اصلی خود گوشی داره؟ میخوام بکاپ خود رامی که روش بود رو برگردونم اگه کسی داره لینک بده با تشکر
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

چند وقتیه در تلاش بودم یک رام از یک گوشی دیگه نصب کنم الان یک رام پیدا کردم که بالا میاد ولی تاچش کار نمیکنه یعنی ناقص کار میکنهمیخوام بدونم برای اصلاحش چیکار باید بکنم
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

خبر خوب اینه که بافلش تولز بوت خود رام رسمی روش نصب کردم تاچش راه افتاد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

در کل فقط تاچش کار میکنه imei پریدن wi-fi در دسترس نیست بلوتوس در دسترس نیست
من زیاد گوشی اپدیت کردم اما رام درست نکردم تا حالا کجای رام مربوط به بلوتوث سیمکارت وای فای میشه الان فقط اینها مشکل داره برنامه راحت روش نصب کردم رام خوبیه البته نمیشه باهاش کار کرد ولی میشه روش کار کرد
ارسال پست

بازگشت به “GLX”