کمک در مورد تافل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با زبانهاي خارجي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

کمک در مورد تافل

پست توسط nima20-20 »

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

من یه مشاوره و راهنمایی از شمت میخاستم

من میخام که برم خارج و برای رفتن به خارج تافل میخاد. من زبانم در سطح دبیرستان و کتابهای دانشگاهیه که همگی خوندیم و میشه گفت که زبانم ضعیف هست.

دیروز رفتم از دوتا اموزشگاه پرسیدم و گفتن که چون عجله داری باید استاد را خصوصی بگیری تا بتونه به تنهایی باهات کار بکنه ولی قیمتی که گفتن هر جلسه 1.5 ساعتی 40 تومان و میگفتن که نهایت 50 جلسه میخاد که با یک حساب حدود 2 میلیون میشه که واقعا پول زیادی هستش و یه نکته ای که گفتن اینه که باید خودت بخونی و استاد فقط راه را نشون میده

اولا میخاستم ببینم که نظر دوستان چیه؟؟

دوما هم میخاستم که اگه به تنهایی بخام تو خونه بخونم چی؟ یعنی روزی با 5 ساعت وقت گذاشتن میشه یا نه؟

همچنین میخاستم که اگر بخام شروع کنم با توجه به اینکه اصلا اشنایی با منابع ندارم از کدوم منابع و از چه طریقی شروع کنم.

دوستانی که این راه را رفته اند لطفا کمک کنند

با تشکر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

Re: کمک در مورد تافل

پست توسط iran1401 »

دوست عزیز اینکه شما می خواهید برید خارج وخارج تافل میخواد یکم مبهمه
شمااگرمی خواهید پذیرش دانشگاه بگیرید که باید حداقل های دانشگاهو کسب کنید اگرم می خواهید توریستی برید که تافل نمی خواد
درهرصورت شماکه زبانت درسطح دبیرستانه حتما باید کلاس برید چون تافل به همین راحتی ها نیست وشما برای نمره 85 که حداقل موسسات آموزشی متوسط به پایینم هست باید تلاش زیادکنید
اون زبانکده ها هم دنباله سودن وهم واقعیتومیگن میشه تافلودرمدت کوتاهی بانمره متوسط گرفت ولی شمااگرهدفت زندگی یاکارهست باید برای یادگیری زبان برنامه بلندمدت داشته باشی وجلسات فشرده مثل خوندن شب امتحانه که بعد از امتحان به راحتی از ذهن می پره
ضمنا شما می گید دوملیون زیاده برای کلاس آیا می دونید خوده آزمون 700 تومن ثبت نامشه ؟
پس به نظرمن که سالها زبانکده رفتم بهتره دربلندمدت باکلاس رفتن شروع به تقویت زبان خودتون بکنید ودرخونه هم مدام تمرین کنید وبعد تافل بدید
ویااگرم فوری هست کلاس فشرده برید
موفق باشید
ارسال پست

بازگشت به “زبانهاي خارجي”