سلام
از دوستاني كه گوشي glx دارند و البته روتش هم كرده اند خاضعانه درخواست داريم كه برنامه افزايش حافظه موقت رو نصب كنند.
و اگر اين اتفاق به خوبي انجام شد و كلي هم حال كردند لطف كنن و در اين مكان نتيجه رو با ذكر مدل گوشي عزيزشون قرار بدن تا اشتياقي باشه براي دوستاني كه هنوز گوشي هاشون رو روت نكرده اند.
من اين برنامه رو به عنوان نمونه قرار مي دم ولي صد البته برنامه هاي ديگري هم براي اين كار ساخته شده اند. و زحمت پيدا كردن و تست به عهده خودتون.
خلاصه طرز كار اين برنامه و برنامه هاي مشابه به اين صورت هست كه در سيستم عامل لينوكس كه اندرويد هم شاخه اي از لينوكس هست حافظه اي به نام swap وجود دارد كه اين سيستم عامل از اين حافظه به عنوان كمك كار حافظه موقت استفاده مي كند و اگر حافظه موقت دچار كمبود بشود برنامه هاي باز شده را در خودش نگه داري مي كند و پر واضح است كه حافظه كمكي براي حافظه موقت بايد از سرعت بالايي برخودار باشد تا بتواند اين مهم را به خوبي انجام دهد. پس از دوستان خواهش داريم براي عمكرد بهتر از مموري هايي با كلاس 10 استفاده كنند.
[External Link Removed for Guests]
افزايش رم (حافظه موقت)در گوشي هايglx
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: افزايش رم (حافظه موقت)در گوشي هايglx
,
سلام
ضمن تشکر از شما، اين برنامه نياز به فعال بودن فلگ SWAP روي کرنل داره که فعلا کار نميکنه
سلام
ضمن تشکر از شما، اين برنامه نياز به فعال بودن فلگ SWAP روي کرنل داره که فعلا کار نميکنه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
00993355 نوشته شده:سلام
از دوستاني كه گوشي glx دارند و البته روتش هم كرده اند خاضعانه درخواست داريم كه برنامه افزايش حافظه موقت رو نصب كنند.
و اگر اين اتفاق به خوبي انجام شد و كلي هم حال كردند لطف كنن و در اين مكان نتيجه رو با ذكر مدل گوشي عزيزشون قرار بدن تا اشتياقي باشه براي دوستاني كه هنوز گوشي هاشون رو روت نكرده اند.
من اين برنامه رو به عنوان نمونه قرار مي دم ولي صد البته برنامه هاي ديگري هم براي اين كار ساخته شده اند. و زحمت پيدا كردن و تست به عهده خودتون.
[External Link Removed for Guests]
داداش دمت گرم خیلی ممنون که زحمت کشیدی
یعنی واقعا چنین چیزی ممکنه؟!!!!!!!!!
من که دارم شاخ در میارم
بازم میگم مرسی
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

Mahdi1944 نوشته شده: ,
سلام
داداش مهدی ( البته اگه ناراحت نمیشی ) دمت گرم دیگه اینم راه بنداز
واقعا خیلی نیازه
البته فکر کنم تو صحبتات گفتی به سورس و کرنل و از این چیزا نیازه که شرکت بهت نمیده
اما من میدونم از دست تو بر میاد
بازم میگم
اجرت با حضرت ابوالفضل ایشالله
کوچیکت سید مجتبی هاشمی از شمال
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
دوست عزیز برنامه kernel manager را برای تغییر در کرنل تست کردی؟

سلام داداش مهدی
به این نرم افزار هم یه نگاه بنداز ببین چی میگه ؟!!!!!!:-D
میگه بدون کرنل هم میشه توی رم و سی پی یو و این چیزا تغییر بوجود اورد
اجرت با اقا امام حسین و حضرت ابوالفضل ایشالا
نرم افزار Devil Kernel Manager 2.0 شما را قادر میسازد تا به تنظیمات اصلی سیستم عامل ( روت اندروید)دسترسی پیدا کنید. و تغییرات را لازم را انجام دهید.
لازم به ذکر است که هر تغییری را بدون آگاهی انجام ندهید امکان دارد به اندروید شما ضرر برساند.
لینک عکس نرم افزار : [External Link Removed for Guests]
مرسی داداش
به این نرم افزار هم یه نگاه بنداز ببین چی میگه ؟!!!!!!:-D
میگه بدون کرنل هم میشه توی رم و سی پی یو و این چیزا تغییر بوجود اورد
اجرت با اقا امام حسین و حضرت ابوالفضل ایشالا
نرم افزار Devil Kernel Manager 2.0 شما را قادر میسازد تا به تنظیمات اصلی سیستم عامل ( روت اندروید)دسترسی پیدا کنید. و تغییرات را لازم را انجام دهید.
لازم به ذکر است که هر تغییری را بدون آگاهی انجام ندهید امکان دارد به اندروید شما ضرر برساند.
لینک عکس نرم افزار : [External Link Removed for Guests]
مرسی داداش
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
آقا درود بر شما
میش این قضیه ای که آقا مجتبی برای کرنل گفتن رو بررسی کنید؟
شاید فرجی شد و تونستیم ی حرکت مفید رو کرنل G4 بزنیم تا بشه مموریش رو Swap کرد و از شر Low Memory بودنش خلاص شیم
ممنونم
میش این قضیه ای که آقا مجتبی برای کرنل گفتن رو بررسی کنید؟
شاید فرجی شد و تونستیم ی حرکت مفید رو کرنل G4 بزنیم تا بشه مموریش رو Swap کرد و از شر Low Memory بودنش خلاص شیم
ممنونم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اگر تاپيکهاي گذشته رو مطالعه کرده باشيد، گفته شده که گوشيهاي G4,G4NFC, G3, Sky, Snowy اين امکان براشون وجود نداره، اما گوشيهاي Spider, G5, Z1 و برخي مدلهاي ديگه از GLX اين امکان رو دارند
اگر تاپيکهاي گذشته رو مطالعه کرده باشيد، گفته شده که گوشيهاي G4,G4NFC, G3, Sky, Snowy اين امکان براشون وجود نداره، اما گوشيهاي Spider, G5, Z1 و برخي مدلهاي ديگه از GLX اين امکان رو دارند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
سلام....خسته نباشید آقا مهدی
ببخشید یک سوال اینکه در نرم افزار Sysytem tuner pro در قسمت Events روی هر نرم افزاری که انتخاب میکنی لیستی میاد به نظر شسما کدوم گزینه ها رو باید تیکشو بردارید تا اون نرم افزار تا موقعی که اونو اجرا نکردم اجرا نشه...
در حافظه موقت میبینی که مثلا نرم افزار بازار اجرا میشه و مثلا 15 میگ رو اشغال کرده ولی من اصلا اون رو اجرا نکردم و قتی تیک همه رو برمیدارم اختلال در نرم افزار ایجاد میشه....
کدوم تیک ها رو بردارم تا اختلالی در نرم افزار ایجاد نشه و بدون دستور من هم اجرا نشه تا رم بیشتری برام بمونه.دیگه از کمبود رم خسته شدم والا
ممنونم از راهنمایی شما
ببخشید یک سوال اینکه در نرم افزار Sysytem tuner pro در قسمت Events روی هر نرم افزاری که انتخاب میکنی لیستی میاد به نظر شسما کدوم گزینه ها رو باید تیکشو بردارید تا اون نرم افزار تا موقعی که اونو اجرا نکردم اجرا نشه...
در حافظه موقت میبینی که مثلا نرم افزار بازار اجرا میشه و مثلا 15 میگ رو اشغال کرده ولی من اصلا اون رو اجرا نکردم و قتی تیک همه رو برمیدارم اختلال در نرم افزار ایجاد میشه....
کدوم تیک ها رو بردارم تا اختلالی در نرم افزار ایجاد نشه و بدون دستور من هم اجرا نشه تا رم بیشتری برام بمونه.دیگه از کمبود رم خسته شدم والا
ممنونم از راهنمایی شما

, با سلام
شما برای اینکه نرم افزار ها رو از حالت استارت اپ خارج کنید که نرم افزار ها بصورت خود به خود اجرا نشند باید مراحل زیر رو طی کنید :
1- وارد نرم افزار Android Tuner بشید
2-وارد تب دم شده و گزینه ی Application Manager رو انتخاب کنید
3- از تب های بالا وارد قسمت Startup/Events شده
4- حالا شما تمام نرم افزار هایی رو که نصب کردید به همراه پرمیشن ها می بینید
5-جلوی قسمت Type یه منوی کشویی وجود داره که بصورت دیفالت روی قسمت All وجود دارده
6- شما می تونید اون رو در هر حالت خاص که خواستید قرار بدید (مثلا حالت وای فای نشون می ده چه نرم افزار هایی وقتی وای فای گوشیتون وصل بشه بصورت خودکار توی پس زمینه اجرا شده و رم گوشی اشغال میشه ) و باید روی اون انتخاب کنید و تیک اون گزینه رو بردارید
برای اینکه مدیریت بهتری روی رم گوشی خودتون داشت باشید هم مراحل زیر رو طی کنید :
1-وارد نرم افزار Android Tuner نشید
2- وارد قسمت System Manager fadn بشید
3- وارد تب OOM بشید
4- قسمت زیر که نوشته شده Present رو انتخاب کنید
5- اون رو روی قسمت Very Aggresive قرار بدید
6- قسمت بالا update رو انتخاب کنید
در اخر گوشی خودتون رو خاموش و روشن کنید به مقدار زیادی مشکلتون حل میشه
امیدوارم مفید واقع شده باشه
شما برای اینکه نرم افزار ها رو از حالت استارت اپ خارج کنید که نرم افزار ها بصورت خود به خود اجرا نشند باید مراحل زیر رو طی کنید :
1- وارد نرم افزار Android Tuner بشید
2-وارد تب دم شده و گزینه ی Application Manager رو انتخاب کنید
3- از تب های بالا وارد قسمت Startup/Events شده
4- حالا شما تمام نرم افزار هایی رو که نصب کردید به همراه پرمیشن ها می بینید
5-جلوی قسمت Type یه منوی کشویی وجود داره که بصورت دیفالت روی قسمت All وجود دارده
6- شما می تونید اون رو در هر حالت خاص که خواستید قرار بدید (مثلا حالت وای فای نشون می ده چه نرم افزار هایی وقتی وای فای گوشیتون وصل بشه بصورت خودکار توی پس زمینه اجرا شده و رم گوشی اشغال میشه ) و باید روی اون انتخاب کنید و تیک اون گزینه رو بردارید
برای اینکه مدیریت بهتری روی رم گوشی خودتون داشت باشید هم مراحل زیر رو طی کنید :
1-وارد نرم افزار Android Tuner نشید
2- وارد قسمت System Manager fadn بشید
3- وارد تب OOM بشید
4- قسمت زیر که نوشته شده Present رو انتخاب کنید
5- اون رو روی قسمت Very Aggresive قرار بدید
6- قسمت بالا update رو انتخاب کنید
در اخر گوشی خودتون رو خاموش و روشن کنید به مقدار زیادی مشکلتون حل میشه
امیدوارم مفید واقع شده باشه
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
سلام این روش را که گفتید انجام دادم ولی باز هم نرم افزار ها اجرا و تغییری حاصل نشد..
البته بسیار ممنونم از زحمت شما در پاسخگویی
البته بسیار ممنونم از زحمت شما در پاسخگویی

- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
من اخیرا سامسونگ گالکسی 2 خریدم همش که انگلیسی نوشته چیزی سر در نمیارم سوال اولم اینه که متن ها و عکس ها و کلیپ های فیلمی که دوستان با تانگو یا واتس آپ و وایبر و ........میفرستند و این ها میمونه تو سیستم آیا حجم حافظه را اشغال میکنند باید پاک شوند یا نه؟ دیگه اینکه نرم افزارهایی رو خود سیستم هست که من اصلا بکارم نمیاد میتونم حذفشون کنم مشگل درست نمیشه؟ مرسی