مشکل در ارتباط اکسس با ویژیوال بیسک
مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت
مشکل در ارتباط اکسس با ویژیوال بیسک
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]درود [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]من میخوام برنامه اکسس رو به ویژوال بیسیک ربط بدم ولی همین اول کار به یه مشکل بر میخورم [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]زمانی که توی ویژوال بیسیک6 (پرتابل هست برای من) زمانی که روی Add - In کلیک میکنم اولین گزینه visual basic manager [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]یه ارور میده و بعد از زدن روی اوکی هیچ اتفاقی نمی افته اگه زمانی که روی help میزم بازم اونم هیچی نماش نمیده [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]ارور: [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]invalid class string. [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]Looking For Object With ProgID :VisData.VisDataClass [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]متشکر میشم که کمکم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل در ارتباط اکسس با ویژیوال بیسک
,
اين نسخه رو روي ويندوزهاي 7 به بالا ميخواهيد اجرا کنيد احتمالا، بهتره براي کار با نسخهي 6، ويندوز XP رو روي ماشين مجازي (VMware, VirtualBox) نصب کرده و روي اون کار کنيد. اين نسخه مربوط به بيش از 15 سال پيش هست و طبيعي هست که با سيستم عاملهاي جديد کامل سازگار نباشد. ضمنا نسخهي پرتابل هم خودش ممکنه مشکلاتي رو ايجاد کنه و در تعامل با ديگر اجزاي مورد نيازش دچار مشکل بشه
اين نسخه رو روي ويندوزهاي 7 به بالا ميخواهيد اجرا کنيد احتمالا، بهتره براي کار با نسخهي 6، ويندوز XP رو روي ماشين مجازي (VMware, VirtualBox) نصب کرده و روي اون کار کنيد. اين نسخه مربوط به بيش از 15 سال پيش هست و طبيعي هست که با سيستم عاملهاي جديد کامل سازگار نباشد. ضمنا نسخهي پرتابل هم خودش ممکنه مشکلاتي رو ايجاد کنه و در تعامل با ديگر اجزاي مورد نيازش دچار مشکل بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
الان توی گوگل سرچ کردم جدید ترین ورژن رو زده 6
اگه جدید تر هست لطف کنید لینکشو بدید
مشتکر بابت جوابتون
مشتکر بابت جوابتون
الان توی گوگل سرچ کردم جدید ترین ورژن رو زده 6
دوجا پیدا کردم
یکی 56 MB
یکی دیگه 258 MB
باید کدوم رو دانلود کنم؟
مشتکر بابت جوابتون
دوجا پیدا کردم
یکی 56 MB
یکی دیگه 258 MB
باید کدوم رو دانلود کنم؟
مشتکر بابت جوابتون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اخرين نسخهي Native از VB دقيقا همين 6 هست و اگر حتما نياز به نسخهي غير دات نت داريد، بايد روي XP به صورت VM استفاده کنيد. در غير اين صورت Visual Studio 2013 نصب کنيد
اخرين نسخهي Native از VB دقيقا همين 6 هست و اگر حتما نياز به نسخهي غير دات نت داريد، بايد روي XP به صورت VM استفاده کنيد. در غير اين صورت Visual Studio 2013 نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد