سلام دوستان من یه ریکاوری به نام lewa درست کردم فقط زبانش چینی اگه اقا مهدی زحمت زبانش رو بکشن خیلی خوب میشه اینم لینکش
[External Link Removed for Guests]
ریکاوری جدید برای G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: ریکاوری جدید برای G3
sam1375,
از زحمت شما سپاسگزارم، اما متاسفانه من هم به زبان چيني آشنايي ندارم. اما شايد بتونيد از گوگل براي ترجمه استفاده کنيد
از زحمت شما سپاسگزارم، اما متاسفانه من هم به زبان چيني آشنايي ندارم. اما شايد بتونيد از گوگل براي ترجمه استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام دوستان ببخشید اگه بعضی جاها یه جوری نوشته چون با گوگل ترجمه کردم اینطوریه ولی اماده شد
اینم لینکشhttp://uplod.ir/6q372xy9l5uj/lewa_recovery.img.htm
هر جا مشکلی تو ترجمه دیدین بگین درستش میکنم
اینم لینکشhttp://uplod.ir/6q372xy9l5uj/lewa_recovery.img.htm
هر جا مشکلی تو ترجمه دیدین بگین درستش میکنم

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
سلام ببخشید اینجا این سوال را مطرح می کنم.
چطور کاستوم ریکاوری را نصب کنیم؟
اون شیوه ای که توی صفحه مربوطه توضیح دادید مستلزم داشتن فریمور می باشد ولی ما که گوشی تازه گرفتیم چکار کنیم؟
برای روت کردن هم که کاستوم ریکاوری نیازه،و آقا مهدی گفتن که با نرم افزار های همچون mtk droid tools روت کردن گوشی اشتباهه و به گوشی صدمه میزنه،لطفا ما را راهنمایی کنید.
چطور کاستوم ریکاوری را نصب کنیم؟
اون شیوه ای که توی صفحه مربوطه توضیح دادید مستلزم داشتن فریمور می باشد ولی ما که گوشی تازه گرفتیم چکار کنیم؟
برای روت کردن هم که کاستوم ریکاوری نیازه،و آقا مهدی گفتن که با نرم افزار های همچون mtk droid tools روت کردن گوشی اشتباهه و به گوشی صدمه میزنه،لطفا ما را راهنمایی کنید.
ما ایستاده خواهیم مرد...

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
آخه کسی که تازه گوشی گرفته و می خواد از فریمویر بکاپ بگیره،از کجا فریمور بیاره؟
ما ایستاده خواهیم مرد...

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
abnoos1404 دوست عزیز شما می تونید با استفاده از Vroot گوشی رو روت و بعدش هم با استفاده از mtkdroid tool روی گوشی کاستام ریکاوری نصب کنید و هم از رام نصب شده روی گوشیتون بکاپ تهیه کنید تا در مواقع برخورد به مشکل از اون استفاده کنید
من این روش رو تست کردم و به نظرم مشکل انچنانی بوجود نمیاد که بخوای نگران باشی
من این روش رو تست کردم و به نظرم مشکل انچنانی بوجود نمیاد که بخوای نگران باشی
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد