من میخوام کاستوم ریکاوری نصب کنم.
اما متوجه شدم 2 جور کاستوم ریکاوری هست.
TWRP
CWM
1)اولا که فرقشون چیه توی کاربرد؟ و کدومش بهتره؟ ظاهرا فقط میشه یکی رو نصب داشت.هدف من روت کردن گوشی G3.کدام رو پیشنهاد میدید؟ (نیازی به swap حافظه ندارم چون خودش گوشی اکبند سواپ شده بود حافظه اش خریدمش.ونیازی هم به ابزارهای گوگل ندارم.فقط روت مد نطرم هستش)با ذکر دلیل بگید کدوم بهتره که اصولی یاد بگیرم مطلب رو

2) موقعی که به تاپیک نصب کاستوم ریکاوری میرم از طریق فلش طول میگه که به آخرین نسخه فریمور نیاز داریم(آیا منظور فریمور اصلی کارخانه ای هستش که دستکاری نشده؟)
در برنامه مربوطه تیک هارو برداشته فقط تیک ریکاوری رو بزاریم.
تا اینجاش درست.
دابل کلیک هم بکنیم روی ریکاوری
ازینجا به بعدش مشکل دارم متوجه نمیشم.
سپس بر روی کلمه RECOVERY دابل کلیک نمایید تا پنجره ای مطابق شکل زیر باز شود و از طریق آن یکی از کاستوم ریکاوری های CWM یا TWRP را انتخاب نمایید
فکر کنم دوست عزیزمون فراموش کردن بگن که باید خودمون فایل های کاستوم ریکاوری رو حالا یا TWRP یا CWM رو درون یه پوشه ای جایی کپی کنیم که برای برنامه قابل دسترسی بشه(چون من فریمور اصلی رو دانلود کردم و چون اصلیست توش نیست کاستوم ریکاوری ها-یعنی باید خودمون فایل های twrp یا cwm رو کپی کنیم توی پوشه فریمور اصلی شرکتی که برنامه بهش دست رسی پیدا کنه؟؟؟؟). یا من متوجه نمیشم. ممنون میشم از دوستان توضیح بدن.
3) اگه یه وقت نیاز باشه ببریم گارانتی گوشی رو چطور میشه این ریکاوری کاستوم رو از گوشی حذف کرد؟ یعنی طوریکه گوشی مثل روز اول بشه.
4)راهی هست فرضا یه گوشی دست دوم بهمون بدن بفهمیم چه نوع ریکاوری روش هست؟
اصلیشه؟ یا اینکه کدوم کاستوم ریکاوری twrp یا cwm نصب شده.
با تشکر از دوستان و اساتید