برای لپتاپ یکی از دوستان من مشکلی پیش اومده .
خودش گفت: "یه پنجره سیاه باز شد و چیزایی اجرا شد .مثل اجرا شدن ویروس" و بعدش توی مرورگر ها ( IE و FF) مشکلاتی بوجود اومده مثلا تولبار bing بالای بعضی از سایت ها میاد و تبلیغات هایی مثل تصاویر زیر روی صفحه ظاهر میشن.
اولش من فکرکردم مال چند تا سایت بخصوصه بعد متوجه شدم که تقریبا bing hijacking هست![External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
البته pop up هایی هم بود که دیگه فرصت نشد پرینت اسکرین کنم .
راه های رفع مشکل فقط تو سایت های خارجی موجود بود که اونها هم نرم افزار هایی رو برای حذفش معرفی کرده بودن که نیاز به رجیستری داشتن و کرک اونها هم تو سایت های خودمون پیدا نکردم.
این دوست من میگه هر صفحه ای رو که باز میکنم و موس رو هر جا که میبرم از هر طرف صفحه یه چیزی میزنه بیرون!! گزینه های راست کلیک هم تغییر کردن که open in new tab اومده گزینه پنجم و این خیلی رفته رو اعصابش!
راستی آنتی ویروسش eset 7 هست و آپدیتش هم کردم اسکن کردم 28 ها threat پیدا کرد و قرنتینه و دیلیت کرد و با نرم افزار های محافظت از سیستم هم اسکن کردم اونها هم malware هایی رو پیدا کردن و حذف کردن اما مشکل حل نشده.
قسمت extensions داخل add ons فایر فاکس هم تولبار های غیرفعال و فعال رو برای اطمینان حذف کردم.(البته اثری از تولبار بینگ نبود)
بازم مشکل حل نشد.
از بین دوستان اگر کسی راه حلی داره اگه راهنمایی کنه متشکر میشم....