اندروید 4.4 برای اسکای دوال کور
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
- تماس:
Re: اندروید 4.4 برای اسکای دوال کور
من هم روش کار کردم به هیچ وجه نمیشود تغییراتی در کلیت این رام داد کوچکترین فایلی رو که عوض میکنی بالا نمیاد دیگه
ضمنا چیپ ست این رام هم فرق داره
ضمنا چیپ ست این رام هم فرق داره
عشق یعنی حالت خوب باشه

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
Cyanogen تا جايي که ميتونم فقط بک سورس براي 6589 به بالا ارائه کرده که اون هم هنوز هيچ فريموير استيبلي ازش براي هيچ گوشياي با اين چيپ منتشر نشده متاسفانه
Cyanogen تا جايي که ميتونم فقط بک سورس براي 6589 به بالا ارائه کرده که اون هم هنوز هيچ فريموير استيبلي ازش براي هيچ گوشياي با اين چيپ منتشر نشده متاسفانه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
دوستان من زیاد بلد نیستم که بخوام کمکتون کنم
امیدوارم بتونید مشکل این رام رو حل کنید .
راستی این رام رنگ هارو عوضی نشون میده من باهاش یه فیلم پلی زدم دیدم که به جای قرمز رنگ ابی نشون میداد اگه دوربین این رام رو اجرا کنید متوجه میشید که من چی میگم
امیدوارم بتونید مشکل این رام رو حل کنید .
راستی این رام رنگ هارو عوضی نشون میده من باهاش یه فیلم پلی زدم دیدم که به جای قرمز رنگ ابی نشون میداد اگه دوربین این رام رو اجرا کنید متوجه میشید که من چی میگم

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
- تماس:
deprem نوشته شده:دوستان همین الان تونستم بلوتوث و وای فای این رام رو درست کنم.![]()
خوب رام رو بزار واسه دانلود
عشق یعنی حالت خوب باشه

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
سیم کارت رو نمیشناسه . دکمه هوم کار نمیکنه. دوربین فوکوس نداره. میکروفون کار نمی کنه و ....
رام ناقص الخلقه به چه دردت می خوره.لینک اصلی رام رو گذاشتم ، اگر چیزی میدونید کمک کنید، خیلی سخته به خصوص قسمت نشناختن سیمکارت ها.
کسی پیشنهاد یا راه حلی داره بگه.
رام ناقص الخلقه به چه دردت می خوره.لینک اصلی رام رو گذاشتم ، اگر چیزی میدونید کمک کنید، خیلی سخته به خصوص قسمت نشناختن سیمکارت ها.
کسی پیشنهاد یا راه حلی داره بگه.

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
دوستان یه سوال کسی می دونه چطور می شه فایلی با پسوند img ساخت. خودم با الترا ایزو درست می کردم اما رو لپ تاپم دیگه کار نمی کنه .البته کامند نویسی هم هست که حوصلش رو ندارم. یه برنامه سر راست سراغ دارید؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
ساده ترين راه براي ويرايش IMG هاي MTK پکيجهاي MTKPack و MTKUnpack هست که به صورت اسکريپتهاي سادهاي هستند
ساده ترين راه براي ويرايش IMG هاي MTK پکيجهاي MTKPack و MTKUnpack هست که به صورت اسکريپتهاي سادهاي هستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد