مشکل بالا نیاوردن هارد اکسترنال
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
مشکل بالا نیاوردن هارد اکسترنال
سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال WD 1 ترابایت دارم که حجمش پر پره دوسه روز میشه که کابلش رو که به پشت PC وصل میکنم چراغش روشن میشه و بعد به پسوردش میاد میزنم هنگ میکنه دیگه بالا نمیاد روی چنتا سیستم دیگه امتحان کردم بازم جواب نداد خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل بالا نیاوردن هارد اکسترنال
,
سيستم عامل شما 7 نيست؟
در اين صورت يکبار درايور اون رو از device manager حذف کنيد، مشکل حل ميشه، همچنين ميتونه مربوط به ويروس هم باشه که اگر nod32 هست قطعا سيستم شما ويروسي هم هست ...
سيستم عامل شما 7 نيست؟
در اين صورت يکبار درايور اون رو از device manager حذف کنيد، مشکل حل ميشه، همچنين ميتونه مربوط به ويروس هم باشه که اگر nod32 هست قطعا سيستم شما ويروسي هم هست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد