رام GLX G5 بر پایه Miui4.6.13
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 154 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Re: رام GLX G5 بر پایه Miui4.6.13
دوست عزیز رامی که دوستان معرفی کردند سرتاسر باگ بود
در این رام دوربین جلو کار میکنه شما قبل از نصب رامتون رو فرمت کنید
این رام قبل از ارائه توسط چهار نفر از دوستان تست شده ( دلیل اصلی تعلل در ارسال لینک دانلود همین گزینه بود )
برنامه تست فشار خون و ضربان قلب هم برای اولین بار در این رام توسط بنده فرار داده شده
از طریق فلش تولز نصب میشه
سرعت رام افزایش پیدا کرده
نسخه اندروید 4.2.2 هست
کاملا روت شده هست
برای میزان رام گوشی هم از برنامه ای که قبلا در سایت قرار دادم ==>تغییر میزان حافظه گوشی <== استفاده کنید و میزان اون رو به دلخواه تغییر بدید
دلیل این کار هم اعتراض خیلی از دوستان در مورد رام قبلی بود که در سایت قرار گرفت.
مجددا نصب کنید انشالله که مشکلتون مرتفع خواهد شد
در این رام دوربین جلو کار میکنه شما قبل از نصب رامتون رو فرمت کنید
این رام قبل از ارائه توسط چهار نفر از دوستان تست شده ( دلیل اصلی تعلل در ارسال لینک دانلود همین گزینه بود )
برنامه تست فشار خون و ضربان قلب هم برای اولین بار در این رام توسط بنده فرار داده شده
از طریق فلش تولز نصب میشه
سرعت رام افزایش پیدا کرده
نسخه اندروید 4.2.2 هست
کاملا روت شده هست
برای میزان رام گوشی هم از برنامه ای که قبلا در سایت قرار دادم ==>تغییر میزان حافظه گوشی <== استفاده کنید و میزان اون رو به دلخواه تغییر بدید
دلیل این کار هم اعتراض خیلی از دوستان در مورد رام قبلی بود که در سایت قرار گرفت.
مجددا نصب کنید انشالله که مشکلتون مرتفع خواهد شد
...There is no deadlock for grand people
because they believe they'll either find a way or make a way
۩۞۩๑
ِ ، آرزوهای شیرین [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
میشه منظورتون رو از فرمت رام بیان کنید؟؟
آیا منظورتون ریست فکتوری از ریکاوری هست؟؟ الآن قبل فلش انجام دادم فرقی نکرد...
تمام تغییراتی که گفتید اعمال شده .رام روت شده هست .نور عالی شده و.... ولی دوربین جلو غیر فعال هست
آیا منظورتون ریست فکتوری از ریکاوری هست؟؟ الآن قبل فلش انجام دادم فرقی نکرد...
تمام تغییراتی که گفتید اعمال شده .رام روت شده هست .نور عالی شده و.... ولی دوربین جلو غیر فعال هست
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
S.M.Seyednoor نوشته شده: [FONT=Fixedsys]![]()
در تاریخ 93/04/08 به روز رسانی به نسخه 4.6.13 صورت و لینک دانلود در انتهای مطلب قرار گرفت
![]()
[FONT=B Kamran]
با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان و همراهان
[FONT=B Kamran]برای امروز چهار رام رو به شما معرفی خواهم کرد که انشالله هم جبرانی باشه برای قبول عذرخواهی به دلیل غیبت زیادو هم بهانه ای باشه برای آشتی شما با گوشی که در دست
[FONT=B Kamran]همونطور که از عنوان این پست مشخص هست قصد ارایه رام [FONT=Arial, sans-serif]Miui [FONT=B Kamran]ساخته و نوشته شده توسط شرکت شیاومی که به جرات میتونم بگم یکی از بهترین و زیباترین رامها رو بر
[FONT=B Kamran]نسخه آندروید پیاده سازی کرده .شاید جالبه بدونید این نسخه بیش از یک میلیارد دانلود داشته ...
[FONT=B Kamran]صحبت رو کوتاه میکنم و به تغییرات رام اشاره میکنم :
[FONT=B Kamran]تغییرات :
[FONT=B Kamran]بالاتر رفتن روشنایی و کنتراست حیرت انگیز صفحه
[FONT=B Kamran]افرایش ابعاد تصویر دوربین از 8مگاپیکسل به 13
[FONT=B Kamran]آپدیت خودکار رام از طریق [FONT=Arial, sans-serif]
[FONT=B Kamran]قابلیت جابه جایی حافظه اصلی دستگاه با حافظه جانبی تنها با فشردن یک
[FONT=B Kamran]سرعت حیرت اگیز تعویض در بین
[FONT=B Kamran]کیفیت خارق العاده پخش تصاویر [FONT=Arial, sans-serif]HD [FONT=B Kamran]و [FONT=Arial, sans-serif]Full
[FONT=B Kamran]آپدیت کلیه نرم افزارها بدون نیازبه اتصال به سایت گوگل و با استفاده از شیاومی مارکت [FONT=B Kamran]و ...
[FONT=B Kamran]این رام آخرین نسخه رام [FONT=Arial, sans-serif]Miui [FONT=B Kamran]هست و دوستان قبلا نسخه های قدیمی رو معرفی کرده بودند که اغلا دارای اشکالات متعددی
[FONT=Arial, sans-serif]5 [FONT=B Kamran]ماه پیش که بنده صحبت از قراردادن این رام ها کرده بودم و بنا به دلایلی که عنوان کردنش در این مکان جایز نیست ،به وعده های خود به ناچار عمل نکردم اکثر دوستان با ارسال پیام هایی بنده را محکوم به فرافکنی و دروغ گویی کرده بودند ... لیکن امروز میتونید این رام ها رو بر روی گوشی خودتون داشته باشید ... [FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]اسکرین شات از تصاویر این رام :
![]()
![]()
![]()
[FONT=B Kamran]
دانلود : [FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
S/N : www.centralclubs.com
[FONT=Fixedsys]![]()
در تاریخ 93/04/08 به روز رسانی به نسخه 4.6.13 صورت و لینک دانلود قرار گرفت
![]()
![]()
سلام دوست عزیز S.M.Seyednoor و تمامی دوستان
سوال دارم و اینکه توی این رام ها کدوم را شما پیشنهاد میدید برای G5 جناب S.M.Seyednoor شما خودتون شخصا کدوم را پیشنهاد میدید
-
- تماس:
لطفا یکنفر به داد من برسه من رامهای آقای .S.M.Seyednoor را نسب کردم هم NONET3 و هم MIUI تو هر دوش سیمکارت من را میشناسه ولی آنتن ندارم الانم که رام قبلی ایشون را نسب کردم که قبل درست بود اونهم آنتن نداره یعنی چیشده ؟

- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 154 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
MR1974
دوست عزیزم سلام
قبل از هرچیز ممنونم که رام رو نصب کردی و نقطه نظرت رو بیان کردی
متاسفانه IMEI گوشیتون پریده اونم به خاطر فرمت کردن رام قبلیتون هست
برای برگردوندن IMEI برنامه MTK DroidTools رو که قبلا توضیحش رو در این پیج ==> برگرداندن سریال گوشی <==دادم نصب کن
و طبق آموزش IMEI گوشیت رو که پشت جلد کارتن درج شده رو در قسمت )(IMEI/NVRAM (Replace IMEI بنویس
گوشیت رو ریست کن و تمام !
برای دوربین هم
زحمت بکشید ابعاد تصویر رو از 16:4 به 4:3 تغییر بدید خواهید داید که دوربین 13 مگا پیکسل شده
برای NAvigation یا همون کاید های پیش فرض بعد از نصب Framwork تیک برنامه رو در قسمت Mudols بزنید و حتما قبلش یک بار برنامه Xblast tools رو اجرا کنید...
موفق باشید
دوست عزیزم سلام
قبل از هرچیز ممنونم که رام رو نصب کردی و نقطه نظرت رو بیان کردی
متاسفانه IMEI گوشیتون پریده اونم به خاطر فرمت کردن رام قبلیتون هست
برای برگردوندن IMEI برنامه MTK DroidTools رو که قبلا توضیحش رو در این پیج ==> برگرداندن سریال گوشی <==دادم نصب کن
و طبق آموزش IMEI گوشیت رو که پشت جلد کارتن درج شده رو در قسمت )(IMEI/NVRAM (Replace IMEI بنویس
گوشیت رو ریست کن و تمام !
برای دوربین هم
زحمت بکشید ابعاد تصویر رو از 16:4 به 4:3 تغییر بدید خواهید داید که دوربین 13 مگا پیکسل شده
برای NAvigation یا همون کاید های پیش فرض بعد از نصب Framwork تیک برنامه رو در قسمت Mudols بزنید و حتما قبلش یک بار برنامه Xblast tools رو اجرا کنید...
موفق باشید
...There is no deadlock for grand people
because they believe they'll either find a way or make a way
۩۞۩๑
ِ ، آرزوهای شیرین [External Link Removed for Guests]
-
- تماس:
S.M.Seyednoor آخ که چه حس خوبی داره وقتی خودت هستی و جوابمون را میدی ممنون.میشه راجب این یکم بیشتر توضیح بدید
و اینکه پیشنهاد خودتون کدوم رام هستش
و اینکه پیشنهاد خودتون کدوم رام هستش

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام
ببخشید من می خواهم این رام رو نصب کنم باید چی کار کنم واقعا گیج شدم یه کلیات کار رو بگین ممنون می شم
ببخشید من می خواهم این رام رو نصب کنم باید چی کار کنم واقعا گیج شدم یه کلیات کار رو بگین ممنون می شم

Re: پاسخ : رام GLX G5 بر پایه Miui4.6.13
رام رو دانلود و با فلش تولز، فلش کن[emoji6][emoji6]mehrdad2014 نوشته شده:سلام

-

-
سلام من رام نوت 3 رو دانلود کردم برای فلش کردن به یکی دوتا از فایل هاش نیاز با بقیه باید چی کار کرد

Re: پاسخ : رام GLX G5 بر پایه Miui4.6.13
mehrdad2014 نوشته شده:سلام من رام نوت 3 رو دانلود کردم برای فلش کردن به یکی دوتا از فایل هاش نیاز با بقیه باید چی کار کرد
مثل بازی یا برنامه!!!
شما برای نصب بازی یا برنامه رو رایانه فقط به فایل exe که نیاز نداری بقیه فایلها هم مکمل اون هستن دیگه...