رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
Re: رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3
S.M.Seyednoor
اینو یکی برام توضیح بده تیک Mudols را از کجا باید بزنم
برای NAvigation یا همون کاید های پیش فرض بعد از نصب Framwork تیک برنامه رو در قسمت Mudols بزنید و حتما قبلش یک بار برنامه Xblast tools رو اجرا کنید...
اینو یکی برام توضیح بده تیک Mudols را از کجا باید بزنم
برای NAvigation یا همون کاید های پیش فرض بعد از نصب Framwork تیک برنامه رو در قسمت Mudols بزنید و حتما قبلش یک بار برنامه Xblast tools رو اجرا کنید...
-
- تماس:
ali.4171 نوشته شده:
سلام کلیدای پایین را چظور فعال کردی back home اینجور چیزارو

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
اول در برنامه exposed installer گزینه سوم یا همون mudols همه تیک هاشو بزن بعد framework رو از طریق install/update نصب کن..اجازه روت باید بدی
گوشی ریست میشه بعد وارد gravitybox میشی، گزینه سوم navigating bar رو فعال میکنی و میتونی تنظیماتش رو هم انجام بدی، برای اندازه و رنگ و...گوشی رو ریست میکنی .
تمام..
گوشی ریست میشه بعد وارد gravitybox میشی، گزینه سوم navigating bar رو فعال میکنی و میتونی تنظیماتش رو هم انجام بدی، برای اندازه و رنگ و...گوشی رو ریست میکنی .
تمام..

- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 154 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
در حال نوشتن برنامه ای هستم که کلید ها خود به خود بعد از استفاده مخفی بشن تا بشه از تمام صفحه نمایش استفاده کنید ...
ali.4171
دوست عزیزم
خوشحال میشم نظرت رو راجع به رام ها واسم بنویسی
و اگر باگ یا مشکلی هست اطلاع رسانی کنی تا هرچه سریعتر برطرف شه
ali.4171
دوست عزیزم
خوشحال میشم نظرت رو راجع به رام ها واسم بنویسی
و اگر باگ یا مشکلی هست اطلاع رسانی کنی تا هرچه سریعتر برطرف شه
...There is no deadlock for grand people
because they believe they'll either find a way or make a way
۩۞۩๑
ِ ، آرزوهای شیرین [External Link Removed for Guests]

- تماس:
در مورد رام ها
اگر به دنبال سرعت هستید ( بازی و ...) این رام رو نصب کنید
و اگر به دنبال زیبایی ، ملندگاری باطری و کیفیت هستید Miui
بنده هر دو رام رو همزمان نصب دارم
و مشغول پورت کردن رام برای اسپایدر هستم تا این دوستان هم بی بهره نمونن از این رام ها ...
اگر به دنبال سرعت هستید ( بازی و ...) این رام رو نصب کنید
و اگر به دنبال زیبایی ، ملندگاری باطری و کیفیت هستید Miui
بنده هر دو رام رو همزمان نصب دارم
و مشغول پورت کردن رام برای اسپایدر هستم تا این دوستان هم بی بهره نمونن از این رام ها ...

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
رام miui همه چیزش خوبه ، اگه مشکل دوربین جلو رو مرتفع کنید من ترجیح میدم از اون استفاده کنم... من باگ دیگه ای ندیدم
رام note علاوه بر دوربین جلو یه باگ داره، اونم داخل کیبورد ،دو ردیف پایین بعضا با اختلالاتی مواجه میشه، من از کیبورد Swype Dragon که قابلیت Swype داره استفاده میکنم و این دو ردیف پایین یه خرده اذیت میکنه، کیبورد خود گوشی هم بعضا حروف رو جابجا میزنه«دو ردیف پایین»
رام lewa رو قرار نمیدید؟؟
در ضمن هر دو رام زمانی که زبان گوشی فارسی هست روت غیر فعال میشه!!!
ولی انصافا به نظرم رام miui خیلی از note بهتره...
رام note علاوه بر دوربین جلو یه باگ داره، اونم داخل کیبورد ،دو ردیف پایین بعضا با اختلالاتی مواجه میشه، من از کیبورد Swype Dragon که قابلیت Swype داره استفاده میکنم و این دو ردیف پایین یه خرده اذیت میکنه، کیبورد خود گوشی هم بعضا حروف رو جابجا میزنه«دو ردیف پایین»
رام lewa رو قرار نمیدید؟؟
در ضمن هر دو رام زمانی که زبان گوشی فارسی هست روت غیر فعال میشه!!!
ولی انصافا به نظرم رام miui خیلی از note بهتره...
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
سلام خدمت مهندس سید نور عزیز. امروز رام note رو نصب کردم و خوشبختانه بدون مشکل داره کار میکنه. البته به علت مشغله کاری هنوز درست و حسابی باهاش کار نکردم. به نظر میرسه به جز مشکل دوربین جلو باگ دیگه ای نداشته باشه. ممنون بابت زحماتی که میکشید. فقط دو تا مطلب. اول اینکه در مورد ساپورت OTG که قبلا بحث شده بود، لطف کنید مراحل ساختش رو توضیح بدین. دوم اینکه چون از رام MIUI هم خوشم اومده، بگید چطور دوتا رام رو همزمان روی گوشی نصب کردید؟ با تشکر فراوان.

-
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
آقای سید نور با تشکر از زحمات شما بی صبرانه منتظره درست شدن این رام ها برای اسپایدر هستم.
ببخشید زمانش کیه؟ کی واسه دانلود قرار میدین؟
ببخشید زمانش کیه؟ کی واسه دانلود قرار میدین؟

-
- سپاسهای ارسالی: 68 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
ُسلام سید عزیز
واقعا ممنون که زحمت رامها رو کشیدی اما باگها :
1- توی تنظیمات دوربین من تا 6 مگاپیکسل بیستر نداره
2- خیلی از برنامه ها force close میده البته ممکنه این مورد به خاطر اندروید کیت کت باشه
3- اینترنت gprs وصل نمیشه هم با همراه اول امتحان کردم و هم با ایرانسل
4- رم زیادی اشغاله
5- ظاهرا مشکل دوربین جلو وجود داره
واقعا ممنون که زحمت رامها رو کشیدی اما باگها :
1- توی تنظیمات دوربین من تا 6 مگاپیکسل بیستر نداره
2- خیلی از برنامه ها force close میده البته ممکنه این مورد به خاطر اندروید کیت کت باشه
3- اینترنت gprs وصل نمیشه هم با همراه اول امتحان کردم و هم با ایرانسل
4- رم زیادی اشغاله
5- ظاهرا مشکل دوربین جلو وجود داره

- تماس:
با سلام و عرض ادب
ali.4171 عزیز
دوربین جلو در رام نوت 3 به عنوان تنها قسمت جهت استفاده از فابلیت Air Gesture, Smart Pause,Smart Scroll از دسترس خارج شده و فکر میکنم دلیلش رو بهتر از بنده بدونید که این گوشی فاقد سنسور فوق هست
در رابطه با Miui دوربین جلو کار میکنه البته حدس میزنم باید آموزش راه اندازیش رو پست کنم تا مشکلات مرتفع بشه...
برای کیبورد هم چشم
انشالله کیبورد اصلی سامسونگ رو با کلیه امکاناتش در همین پیج قرار خواهم داد
در رابطه با اینکه کدوم بهترن یک بار توضیح دادم
از لحاظ سرعت اجرای بازی و برنامه های حجیم رام نوت 3 چیزی غریب به دو برابر از حالت پیش فرض Miui سریعتر هست ( هر 4 هسته سی پی یو مداوم روشن هستن هست و فکر میکنم در جا به جایی بین منوها سرعت کاملا مشهود باشه)
ebrahim835 عزیز
چشم OTG در این رام فعال هست و تنها نیاز به کابل Yotg دارید که یک سر منبع تغزیه یا محل اتصال به شارژر و سر دیگر جهت اتصال به ماوس کیبورد و ... ( توسط بنده تست شده ، سعی میکنم کلیپ ساختش و همینطور نحوه کارکردش رو در صفحه یک قرار بدم
mehdi20350 عزیز
رام برای اسپایدر هم آماده شده و انشالله به محض اینکه شرایط محیا شد در همین انجمن پستش رو قرار خواهم داد
saeedarnold عزیز
بنده از شما ممنونم که منت گذاشتید و ایرادات رو مطرح کردید
برای دوربین ابتدا بزرگی عکس رو از 16:9 به 4:3 تغییر بدید خواهید دید که در قسمت رزولیشون 13 مگاپیکسل اضافه خواهد شد
برای اینترنت هم لطف کنید
برای Irancell کد # ۶* ۳ *۱۳۰* و یا مراجعه به این لینک ==> [External Link Removed for Guests]
برای MCI کد
*۱۱۱*۲۳۱#
و یا مراجعه به این لینک ==> [External Link Removed for Guests]
برای رایتل هم از این لینک ==> [External Link Removed for Guests]
در مورد فورس کلوز لطف کنید یک بار ریست فکتوری و وایپ کش و وایپ پارتیشن انجام بدید مشکل به طور کامل برطرف خواهد شد.
در مورد رم در نظر بگیرید دارید از اکثر برنامه های ساسونگ استفاده میکنید و نوت 3 رم 3 گیگ دارا هست ... با استفاده از تسک منیجر میتونید فضای اشغال شده رمتون رو کاهش بدید
در مورد دوربین هم که بالا توضیح دادم
بازهم از تمامی شما عزیزان ممنون
انشالله به زودی رام اس 5 رو در اختیارتون قرار خواهم داد که مطمنن شما رو شگفت زده خواهد کرد...
موفق باشید و شاد...
ali.4171 عزیز
دوربین جلو در رام نوت 3 به عنوان تنها قسمت جهت استفاده از فابلیت Air Gesture, Smart Pause,Smart Scroll از دسترس خارج شده و فکر میکنم دلیلش رو بهتر از بنده بدونید که این گوشی فاقد سنسور فوق هست
در رابطه با Miui دوربین جلو کار میکنه البته حدس میزنم باید آموزش راه اندازیش رو پست کنم تا مشکلات مرتفع بشه...
برای کیبورد هم چشم
انشالله کیبورد اصلی سامسونگ رو با کلیه امکاناتش در همین پیج قرار خواهم داد
در رابطه با اینکه کدوم بهترن یک بار توضیح دادم
از لحاظ سرعت اجرای بازی و برنامه های حجیم رام نوت 3 چیزی غریب به دو برابر از حالت پیش فرض Miui سریعتر هست ( هر 4 هسته سی پی یو مداوم روشن هستن هست و فکر میکنم در جا به جایی بین منوها سرعت کاملا مشهود باشه)
ebrahim835 عزیز
چشم OTG در این رام فعال هست و تنها نیاز به کابل Yotg دارید که یک سر منبع تغزیه یا محل اتصال به شارژر و سر دیگر جهت اتصال به ماوس کیبورد و ... ( توسط بنده تست شده ، سعی میکنم کلیپ ساختش و همینطور نحوه کارکردش رو در صفحه یک قرار بدم
mehdi20350 عزیز
رام برای اسپایدر هم آماده شده و انشالله به محض اینکه شرایط محیا شد در همین انجمن پستش رو قرار خواهم داد
saeedarnold عزیز
بنده از شما ممنونم که منت گذاشتید و ایرادات رو مطرح کردید
برای دوربین ابتدا بزرگی عکس رو از 16:9 به 4:3 تغییر بدید خواهید دید که در قسمت رزولیشون 13 مگاپیکسل اضافه خواهد شد
برای اینترنت هم لطف کنید
برای Irancell کد # ۶* ۳ *۱۳۰* و یا مراجعه به این لینک ==> [External Link Removed for Guests]
برای MCI کد
*۱۱۱*۲۳۱#
و یا مراجعه به این لینک ==> [External Link Removed for Guests]
برای رایتل هم از این لینک ==> [External Link Removed for Guests]
در مورد فورس کلوز لطف کنید یک بار ریست فکتوری و وایپ کش و وایپ پارتیشن انجام بدید مشکل به طور کامل برطرف خواهد شد.
در مورد رم در نظر بگیرید دارید از اکثر برنامه های ساسونگ استفاده میکنید و نوت 3 رم 3 گیگ دارا هست ... با استفاده از تسک منیجر میتونید فضای اشغال شده رمتون رو کاهش بدید
در مورد دوربین هم که بالا توضیح دادم
بازهم از تمامی شما عزیزان ممنون
انشالله به زودی رام اس 5 رو در اختیارتون قرار خواهم داد که مطمنن شما رو شگفت زده خواهد کرد...
موفق باشید و شاد...
...There is no deadlock for grand people
because they believe they'll either find a way or make a way
۩۞۩๑
ِ ، آرزوهای شیرین [External Link Removed for Guests]