Mahdi1944 نوشته شده: ,
توصيه من براي تمام گوشيهاي اندرويدي استفاده از کاستوم ريکاوري و نصب بکيج SuperSU هست
متشكرم ادامه در تاپيك قبلي
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Mahdi1944 نوشته شده: ,
توصيه من براي تمام گوشيهاي اندرويدي استفاده از کاستوم ريکاوري و نصب بکيج SuperSU هست

ali.4171 نوشته شده:benzahra نوشته شده:S.M.Seyednoor نوشته شده: با تشکر از مدیر سایت جناب آقا مهدی عزیز، لینک دانلود اصلاح شد
با سلام هنوز امکان دانلود فایل ها نیست لطفا در سرور دیگری آپلود کنید
سعی میکنم بزودی آپلود کنم...

afshing45 نوشته شده:S.M.Seyednoor نوشته شده: عرض سلام و آرزوی صحت و سلامتی برای شما دوست
رام بهینه سازی شده GLX -G5 V1 توسط بنده
تغییرات در این رام :
حذف برنامه جاسوسی جدیدی که بر روی گوشی های جی ال ایکس نصب شده ( برعکس سایر برنامه های اجتماعی شروع به ایجاد LOG file هست رو انجام میده )
اختصاص 2.5 گیگ رام برای نصب نرم افزار
تغییر کرنال و اضافه کردن قابلیت Swap جهت افزایش رم یک گیگ به میزان دلخواه
اضافه کردن Gapps
نصب آخرین ورژن Busy box
رام کاملا پایدار + روت شده همراه با کاستوم ریکاوری
تعویض نام گوشی از GFive V6 به GLX G5 ( هنگامی که بنچ مارک گرفته بشه میتونید اون رو ببنید)
بهینه سازی نور صغحه به طوری که هنگام نصب به طور حتم شگفت زدتون خواهد کرد
افزایش کیفیت عکس و فیلم برداری
بهینه سازی حساسیت تاچ صفحه
برطرف کردن عدم کارکرد دوربین در برنامه های اجتماعی از جمله اسکایپ ، تانگو و ...
افزایش طول عمر باطری کاملا محسوس
و
... [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
"لینک دانلود اصلاح شد "
[FONT=Impact]S/N : S.M.Seyednoor
آموزش نصب برنامه :
بعد از دانلود برنامه از 7 پارت فول الذکر ، ابتدا فایل های مورد نیاز سیستم رو از این لینک ===> [External Link Removed for Guests] <==== دانلود کنید
برنامه 7zip رو هم برای اکسترکت کردن اون از لینکهای ذیل دانلودبفرمایید : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
بعد از وصل کردن گوشی و شناخته شدن درایور های گوشی آخرین ورژن برنامه نصب رام رو از این لینک ===> [External Link Removed for Guests] <=== دانلود کنید
و مطابق آموزشی که دوست خوبمون آقای علیرضا حسینی در این لینک ===> آموزش فلش زدن گوشی های GLX با چیپ MTK<=== تهیه کردند فلش بزنید ...
[HIGHLIGHT=#ffff00]( اگر با این اموزش موفق نشدید ، دلسرد نشید ...برنامه Sp Flash tools رو باز کنید ، بر روی گزینه Scatter - Loading کلیک کنید و از درون پوشه دانلودی "MT6589_Android_scatter_emmc" رو انتخاب کنید. بر روی گزینه "download" کلیک کنید،تا این مرحله نه نیازی به اتصال یو اس پی هست مه روشن بودن گوشی فقط درایورهای گوشی رو نصب کنید حتما ، گوشی رو خاموش کنید ، باطری رو در بیارید ، دکمه پاور + ولوم up رو نگه داریدهمزمان کابل رو جا بزنید و بلافاصله باطری رو جا بندازید بعد از عوض شدن نام Searching دکمه پاور رو رها کنید و چند بار پشت سر هم ولوم آپ رو فشار بدید . میبینید برنامه در حال نصب شدن هست به همین سادگی زمانی که پیغام سبز رنگ بر روی صفحه ظاهر شد گوشی شما فلش شده ...باطری رو خارج کابل رو جدا کنید
مجددا باطری رو جا بزنید و پاور رو 2 ثانیه نگه دارید ، موفق شدید )
نحوه افزایش رم 1گیگ گوشی به میزان دلخواه ئر این تاپیک ==>افزایش رم یک به میزان دلخواه شما<===
هرگونه کپی برداری از این مطلب آزاد است منوط به فرستادن 3 تا صلوات برای سلامتی آقا مهدی مدیر سایت و همکاران محترمشون
اینشالله تا چند روز آینده ورژن جدیدتر همراه با تم های مختلف از جمله ( Note 3 ، Ultra Z ،Lenovo ،Miui و لانچر اختصاصی بنده با آیکن های وطنی و ایرانی) بازهم در خدتمتتون هستم
سربلند و پیروز باشید
سلام![]()
تاریخ اعتبار لینک ها تمام شده خواهشمندم برنامه رام جی پنج را مجددا اپ کنید .

ali.4171 نوشته شده:benzahra نوشته شده:S.M.Seyednoor نوشته شده: با تشکر از مدیر سایت جناب آقا مهدی عزیز، لینک دانلود اصلاح شد
با سلام هنوز امکان دانلود فایل ها نیست لطفا در سرور دیگری آپلود کنید
سعی میکنم بزودی آپلود کنم...
S.M.Seyednoor نوشته شده: عرض سلام و آرزوی صحت و سلامتی برای شما دوست
شاید در واژه نگنجه جواب مهر و محبت شما خوبان و عزیزان و عذری جوابگوی صبر و متانت شما ...
برای جبران تمام کوتاهی ها و غیبت های متعدد و طولانی برنامه ویژه ای برای شما تدارک دیدم...
برای اولین بار رام G5 با کرنال 3.4.6 و آندرویید 4.3.2 رو در این مطلب خواهید یافت... همچنین رام های Miui ، Note3 و Lawa با قابلیت ساپورت OTG ...
از امروز مجدداً به شرط حیات هر روز با آموزش تازه ای با شما خواهم بود ...
تنها خواهش بنده از عزیزان این هست که با توجه به سرعت محدود اینترنت کمی صبوری پیشه کنند .
این مطلب ادامه خواهد داشت انشالله ...
سربلند و پیروز باشید

hirad.gr نوشته شده:سلام.
اگر ممکنه مجددا این رامو ری آپلود کنید. همه 7 پارت از هاست حذف شده.
** اگرم دلیل حذفش از سایت خوب نبودنش در مقابل سه تا رام دیگه که معرفی کردینه، بگید که بدونیم
مرسی از شما.

afshing45 نوشته شده:افا من چندین مرتبه تو سایت درخواست کردم برای مهندس سید نور ایمیل زدم مجددا برای اقای مهندی سیدنور پیغام خصوصی گذاشتم که مجددا رام اول g5 رو اپلود
کنند خبری نشد !!!!!!!!!!!!
بعد علی اقا اومد گفت اپلود میکنم باز هم خبری نشد !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خلاصه بگم من خیلی گشتم نبود شما هم نگرد نیست .![]()
![]()
![]()
![]()

hirad.gr نوشته شده:afshing45 نوشته شده:افا من چندین مرتبه تو سایت درخواست کردم برای مهندس سید نور ایمیل زدم مجددا برای اقای مهندی سیدنور پیغام خصوصی گذاشتم که مجددا رام اول g5 رو اپلود
کنند خبری نشد !!!!!!!!!!!!
بعد علی اقا اومد گفت اپلود میکنم باز هم خبری نشد !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خلاصه بگم من خیلی گشتم نبود شما هم نگرد نیست .![]()
![]()
![]()
![]()
سلام. من لینک این رامو تو انجمن رسمی glx پیدا کردم. البته این رام MIUI ورژن 4.4.18 هستش. من تازه کاربر اندروید شدم و زیاد چیزی سر در نمیارم. ولی ظاهرا خود مهندس سیدنور رام ورژن جدیدتر این رامو آپلود کردن.
به هر حال لینک این رام :
پارت 1
پارت 2
پارت 3
پارت 4
پارت 5
پارت 6