[External Link Removed for Guests]
نظر شما درباره آنتی ویروس چیه؟
این آنتی ویروس رو نصب کنم که شما معرفی کردید؟
اگه آره کدوم یکیش رو دانلود کنم.
دانلود دانلود Kaspersky Anti-Virus - 170 مگابایت
دانلود دانلود Kaspersky Internet Security - 171 مگابایت
ری استارت شدن کامپیوتر هنگام نصب نرم افزار
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: ری استارت شدن کامپیوتر هنگام نصب نرم افزار
,
من هم kaspersky internet security 2014 رو بهترين انتخاب ميدونم. البته 2015 هم اومده که هنوز به صورت رسمي در صفحهي خود سايت کسپرسکي ارائه نشده و احتمالا نسخهي نهايي که منتشر خواهد شد با اين نسخهي rtm فعلي تفاوتهايي خواهد داشت. به هر حال اينترنت سکيوريتي انتخاب بهتري هست چون شامل فايروال هم هست و شما رو از حملات و ريسکهاي امنيتي انلاين هم حفظ ميکنه
من هم kaspersky internet security 2014 رو بهترين انتخاب ميدونم. البته 2015 هم اومده که هنوز به صورت رسمي در صفحهي خود سايت کسپرسکي ارائه نشده و احتمالا نسخهي نهايي که منتشر خواهد شد با اين نسخهي rtm فعلي تفاوتهايي خواهد داشت. به هر حال اينترنت سکيوريتي انتخاب بهتري هست چون شامل فايروال هم هست و شما رو از حملات و ريسکهاي امنيتي انلاين هم حفظ ميکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد