درخواست رام اصلی y511-u30 با آموزش ؟
با تشکر؟
رام official y511-u30
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Re: رام official y511-u30
, با سلام دوست عزیز لینک زیر رام اصلی و استوک هست که توی سایت و سرور هواوی وجود داره
[External Link Removed for Guests]
در مورد اموزش نصب اون نمی تونم کمکتون کنم چون خودم موفق به نصب اون نشدم متاسفانه
[External Link Removed for Guests]
در مورد اموزش نصب اون نمی تونم کمکتون کنم چون خودم موفق به نصب اون نشدم متاسفانه
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

اساتید کسی نمیتونه کمک کنه ؟
یه آموزش نصب برای فایل یا رامی که آقا مجتبی گذاشته ؟
یه آموزش نصب برای فایل یا رامی که آقا مجتبی گذاشته ؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
قاعدتا بايد بتونيد از طريق ريکاوري گوشي نصب کنيد. دانلود و تست کنيد و نتيجه رو اعلام بفرماييد
قاعدتا بايد بتونيد از طريق ريکاوري گوشي نصب کنيد. دانلود و تست کنيد و نتيجه رو اعلام بفرماييد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Mahdi1944, با سلام اقا مهدی من از طریق ریکاوری قبلا تست کرم اما جواب نمی گه متاسفانه
دلیلش رو نمی دونم ولی وسط نصب ارور می ده
دلیلش رو نمی دونم ولی وسط نصب ارور می ده
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mojtaba13721372,
بله، ميدونم، اما ممکنه مشکل مربوط به گوشي شما باشه و گوشي ديگهاي اين مشکل رو نداشته باشه. به هر حال تست اون ضرري نداره
بله، ميدونم، اما ممکنه مشکل مربوط به گوشي شما باشه و گوشي ديگهاي اين مشکل رو نداشته باشه. به هر حال تست اون ضرري نداره

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
من هم به همین صورت جواب گرفتم ارور میده . فکر کنم یه روش دیگه داشته باشه .
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
در تأیید نظر دوستان، در مورد مشکل در نصب، باید بگم که تنها رامی هست که نصب نمیشه.
در ضمن از چند جا هم دانلودش کردم، همشون دقیقا یکی بودند و ارور میدادند.
در ضمن از چند جا هم دانلودش کردم، همشون دقیقا یکی بودند و ارور میدادند.

, نمی دونم چرا یه حسی بهم می گه اول باید این رام رو با فلش تولز فلش بزنی بعدش نصب کنی
اخه توی فایلهای فای اسکتر هم بود
اخه توی فایلهای فای اسکتر هم بود
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
سلام
گوشی هواوی u8800 واسه سال ۲۰۱۰ هست رام اون هم کاستوم و ۴ شده و روت .فرمت apk. رو دریافت نمیکنه باید زیپ بشه تا دریافت کنه راهی هست از تو فایل های سیسمتی محدودیت رو
بردارم.
......
پست جدید میخوای بزنی میگه تعداد کاراکتر موضوع کمه!!!نمیشه !
گوشی هواوی u8800 واسه سال ۲۰۱۰ هست رام اون هم کاستوم و ۴ شده و روت .فرمت apk. رو دریافت نمیکنه باید زیپ بشه تا دریافت کنه راهی هست از تو فایل های سیسمتی محدودیت رو
بردارم.
......
پست جدید میخوای بزنی میگه تعداد کاراکتر موضوع کمه!!!نمیشه !

, با سلام دوست عزیز
این مشکل شما رو بچه هایی که گوشی GLX دارند هم داشتند و فکر کنم با عوض کردن کرنل گوشی مشکلشون حل شد
شما پست های اون قسمت رو دنبال کنی فکر کنم به جوابت برسی
این مشکل شما رو بچه هایی که گوشی GLX دارند هم داشتند و فکر کنم با عوض کردن کرنل گوشی مشکلشون حل شد
شما پست های اون قسمت رو دنبال کنی فکر کنم به جوابت برسی

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 23 بار
چند وقتی میشه این گوشی رو فروختم ولی یه چیزایی یادم هست
این رام هایی که تو این وب سایتا قراردارن رو اول با استوک ریکاوری فلش بزنین نشد با ریکاوریcwmفلش بزنین
به نظر من برای فلش کردن رام رسمی تو استوک ریکاوری باید فایل زیپ رو تو رمsdو تو پوشهdloadبرزین به حالت ریکاوری برین جمله ای که از بقیه جمله ها بلند تره رو انتخاب و yesرو بزنین
برای فلش کردن روی cwm باید فایل زیپ تو رمsd بریزین توجه کنین تو هیچ پوشه ای نباشه تو همون صفحه اول sd card بزارین باش بعد برین تو ریکاوری instal رو انتخاب کنین بعد instal updata.zipبزنین
شاید کلماتی که من نوشتم خلاصه شده تو ریکاوری باشن چون دقیق یادم نیست تو ریکاوری جمله کامل چی بود
این رام هایی که تو این وب سایتا قراردارن رو اول با استوک ریکاوری فلش بزنین نشد با ریکاوریcwmفلش بزنین
به نظر من برای فلش کردن رام رسمی تو استوک ریکاوری باید فایل زیپ رو تو رمsdو تو پوشهdloadبرزین به حالت ریکاوری برین جمله ای که از بقیه جمله ها بلند تره رو انتخاب و yesرو بزنین
برای فلش کردن روی cwm باید فایل زیپ تو رمsd بریزین توجه کنین تو هیچ پوشه ای نباشه تو همون صفحه اول sd card بزارین باش بعد برین تو ریکاوری instal رو انتخاب کنین بعد instal updata.zipبزنین
شاید کلماتی که من نوشتم خلاصه شده تو ریکاوری باشن چون دقیق یادم نیست تو ریکاوری جمله کامل چی بود
با تشکر (قربانیان)
Samsung sm-j500
Samsung sm-j500