سلام بازی اسفالت7و8 ریختم تا بازی می خواد بالا بیاد از بازی میاد بیرون اسکای هم که داشتم همین جوری بود مشکل کچاست
لینک دانلود اسفالت8 که امتحان کردین و بازی رو اورده رو هم بی زحمت بگین ممنون از سایت خوبتون

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

نسخه بازی که دانلود کردید مشکل داره یا دیتابیس اون با گوشی سازگاری نداره،بازیها رو از سایت apktops.com بگیر...mehrdad2014 نوشته شده:
سلام بازی اسفالت7و8 ریختم تا بازی می خواد بالا بیاد از بازی میاد بیرون اسکای هم که داشتم همین جوری بود مشکل کچاست
لینک دانلود اسفالت8 که امتحان کردین و بازی رو اورده رو هم بی زحمت بگین ممنون از سایت خوبتون

Mahdi1944 نوشته شده: ,
شما بايد نسخهي سالم اين بازي رو داشته باشيد (فکر ميکنم تنها نسخهي سالم مربوط به کرک سايت apkmania هست) و گوشي هم بايد روت شده و مارکت هم پچ شده باشه. در اين صورت بازي به راحتي اجرا خواهد شد

milad.z نوشته شده:دوستان من مشکل ارور لاینسس بازی asphalt 8 رو دارم گوشیمم روت شده و لاکی پچر و نسخه پچ شده گوگل رو دارم فقط روش استفاده ازشون رو بلد نیستم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید

milad.z نوشته شده:دوستان موقعی که میخوام برم تو بازی میگه باید 1300 مگ دیگه دان کنم این درحالیه که تو قسمت تنظیمات و برنامه های کاربردی حجم بازی رو زده 1.45گیگ کسی راه حلی داره