از کارافتادن وای فای و بلوتوث و... در Glx Sky Dual Core
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
از کارافتادن وای فای و بلوتوث و... در Glx Sky Dual Core
سلام من گوشی رو بخاطر فونت روت کردم با نرم افزار ifont ولی بعد از چند دفعه عوض کردن یاهایی خاموش شد و روی لوگوی جی ال ایکس گیر کرد و بردم نمایندگی فرمت کرد 20 تومن هم گرفت بعد گفت من درست کردم ولی نمی دونم چرا وای فای و بلوتوث و ... کار نمی کنه حتی دیگه برنامه هم نمیشه روش نصب کرد خیلی انجمن عالی هست ممنون میشم کمک کنید و فریمور چیه و اگر رام رسمی رو دوباره نصب کنم حل میشه با تشکر یاعلی لطفا به منmailto: ? subject= & body= بزنید

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: از کارافتادن وای فای و بلوتوث و... در Glx Sky Dual Core
,
متاسفانه چيپهايي که GLX براي سري اول گوشيهاي G4,G3,SKY,SNOWY استفاده کرده با سري جديد اون تفاوت داره و اگر فريمويرهاي سري جديد روي سري قبلي فلش بشه، مشکلاتي در سنسورها پيش مياد و به احتمال خيلي زياد مشکل شما هم همين مورد هست و با فلش زدن نسخهي مربوط به گوشي خودتون مشکل حل خواهد شد. ميتونيد فريمويرهايي که در انجمن وجود داره رو تست کنيد. اما اگر به ياد داشته باشيد کدام نسخه رو نصب داشتيد قبل از اين مشکل بسيار مفيد خواهد بود. چون برخي مواقع فلش زدن فريموير قديميتر از نسخهي اوليه، باعث مشکلاتي چون پريدن IMEI ها ميشه که در نتيجه انتندهي از بين خواهد رفت که هر چند قابل حل هست، اما پيشگيري از اون راه بهتري هست. به هر حال با زدن فريموير اصلي يا پيشنهادي ما و يا فريمويرهاي جديدتر که دوستان براي گوشيها بکاپ گرفتند، اگر مشکل سخت افزاري نباشه (که بعيد هست سخت افزاري باشه) انشاالله حل خواهد شد
متاسفانه چيپهايي که GLX براي سري اول گوشيهاي G4,G3,SKY,SNOWY استفاده کرده با سري جديد اون تفاوت داره و اگر فريمويرهاي سري جديد روي سري قبلي فلش بشه، مشکلاتي در سنسورها پيش مياد و به احتمال خيلي زياد مشکل شما هم همين مورد هست و با فلش زدن نسخهي مربوط به گوشي خودتون مشکل حل خواهد شد. ميتونيد فريمويرهايي که در انجمن وجود داره رو تست کنيد. اما اگر به ياد داشته باشيد کدام نسخه رو نصب داشتيد قبل از اين مشکل بسيار مفيد خواهد بود. چون برخي مواقع فلش زدن فريموير قديميتر از نسخهي اوليه، باعث مشکلاتي چون پريدن IMEI ها ميشه که در نتيجه انتندهي از بين خواهد رفت که هر چند قابل حل هست، اما پيشگيري از اون راه بهتري هست. به هر حال با زدن فريموير اصلي يا پيشنهادي ما و يا فريمويرهاي جديدتر که دوستان براي گوشيها بکاپ گرفتند، اگر مشکل سخت افزاري نباشه (که بعيد هست سخت افزاري باشه) انشاالله حل خواهد شد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد