مشاهده کلیپ به لینک زیر برین :
[External Link Removed for Guests]
Landing 30 knots gusting Xwind
اولین پرواز من با بوینگ B737-300
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 727 بار
- سپاسهای دریافتی: 1795 بار
Re: اولین پرواز من با بوینگ B737-300
دوست عزیز تبریک میگم فوق العاده بود با ارزوی موفقیت برای شما 

Yesterday is past, it is history.Tomorrow is future, it is a mystery today is present, it is a gift

- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
جناب شامان تبریک میگم!!! هرچند ما انسانهای زنجیر شده به خاک هیچگاه لذت پرواز رو درک نخواهیم کرد! اما ای کاش بیشتر برامون توضیح میدادین!
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/

- سپاسهای ارسالی: 3045 بار
- سپاسهای دریافتی: 1123 بار
Java نوشته شده:جناب شامان تبریک میگم!!! هرچند ما انسانهای زنجیر شده به خاک هیچگاه لذت پرواز رو درک نخواهیم کرد! اما ای کاش بیشتر برامون توضیح میدادین!
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]سلام دوست عزیز Java
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]این پرواز تقریبا برای ۱ سال پیش هست، هر خلبانی بعد از گرفتن گواهینامهٔ پرواز برای پرواز با هواپیماهای جت، سنگین یا پیچیده که اکثر هواپیماهای مسافربری بزرگ در این گروه قرار میگیرند باید دورهٔ مخصوص اون تایپ بگذرونه، این [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]دورهٔ [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] شامل دورهٔ زمینی و دورهٔ پرواز با شبیهساز هست، در این دوره تمام اطلاعات تئوری لازم [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]راجب تمامی خصوصیات، ویژگیها و سیستمهای هواپیما به خلبان آموزش داده میشه و یکی از سخت ترین دورهایی هست که یک خلبان میگذرونه و باید برای فهمیدن کامل یک هواپیما حتما فهم قابل قبولی از مباحث کلی هوانوردی و دروس خلبانی پایه داشته باشه بعد از اتمام دورهٔ تئوری و قبولی در امتحان هواپیما در اینجا ب-۷۳۷ [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]خلبان پرواز با شبیهساز اون هواپیمارو شروع میکنه که حد [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ا [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]قل ۴۰ ساعت پرواز با شبیه ساز در محیط Multi Crew را شامل میشه, طی این دوره پروازها با شبیه ساز خلبان با عملکرد واقعی هواپیما و رفتار اون پرنده در پرواز آشنا میشه، در آخر طی یک پرواز ۴ ساعت در شبیه ساز مهارتهای خلبان در پرواز با اون
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]مدل خاص و توانایی خلبان برای مواجه شدن با ۳ تا ۴ نقص فنی یا شرایط مختلف اضطراری همزمان مورد ارزیابی ممتحن قرار میگیره بعد از قبولی در این امتحانات خلبان آمادهٔ پرواز با این هواپیما ست وبه غیر از پرواز معمولی توانایی روبرو شدن با هر سناریو اضطراری را با اون تایپ خاص از هواپیما را دارد. بعد از طی این [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]مراحل نوبت به پرواز با هواپیمای واقعی میرسد و خلبان باید در طی ۶ Landing با چند سیستم مختلف اقدام به فرود کرده و توانایی استفاده از هر سیستم مختلف فرود را به ممتحن در هواپیما نشان دهد، این فیلم اولین Take off وLanding من با این هواپیما هست که با استفاده [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]از سیستم فرود ILS به صورت Raw data هستش، خیلی کم پیش میاد که از اول پرواز تا آخر به صورت manual با یه جت بزرگ پرواز کرد ولی در این پرواز از من خواسته شده بود که به صورت کاملا manual پرواز کنم.
ways of the West
wisdom of the East
wisdom of the East