سوالات و اشکالات GLX G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
Re: سوالات و اشکالات GLX G3
سلام آقا مهدی و دوستان عزیز.
شرمنده اگر سوالی که می پرسم شاید تکراری باشه
من روی گوشیم اون فریمور 2.6.4 که آقا مهدی زحمت سفارشی سازیش را کرده بود فلش زدم.فریمور خود گوشیم هم 2.6.4 بود با برچسب 1.5 پشت گوشیم.
الان همه چیز خوبه.فقط موقع بالا اومدن گوشی تو ریستارت گوشی یه مقدار رو لوگو می مونه.و همچنین با اینکه تمام کارهایی که تو انجمن در مورد کالیبره کردن باتری و بستن فرایندهای غیرضروری و ... گفته شده بود کردم ولی مصرف باتری گوشیم بهینه نیست و خیلی اذیتم میکنه.
خواهش می کنم اگر راهی داره کمکم کنید.
شرمنده اگر سوالی که می پرسم شاید تکراری باشه
من روی گوشیم اون فریمور 2.6.4 که آقا مهدی زحمت سفارشی سازیش را کرده بود فلش زدم.فریمور خود گوشیم هم 2.6.4 بود با برچسب 1.5 پشت گوشیم.
الان همه چیز خوبه.فقط موقع بالا اومدن گوشی تو ریستارت گوشی یه مقدار رو لوگو می مونه.و همچنین با اینکه تمام کارهایی که تو انجمن در مورد کالیبره کردن باتری و بستن فرایندهای غیرضروری و ... گفته شده بود کردم ولی مصرف باتری گوشیم بهینه نیست و خیلی اذیتم میکنه.
خواهش می کنم اگر راهی داره کمکم کنید.
ما ایستاده خواهیم مرد...

-
- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
سلام
من دیروز گوشیمو ریسیت کردم ولی دیگه به وای وای ک وضل میشه بالای گوشی انتن رو ابی نشون نمیده انتن سیاه و وقتی میخوام جیمیل وارد کنم میگه ارتباطی نیست در حالی ک برنامه ها ب اینترنت دسترسی دارن کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من دیروز گوشیمو ریسیت کردم ولی دیگه به وای وای ک وضل میشه بالای گوشی انتن رو ابی نشون نمیده انتن سیاه و وقتی میخوام جیمیل وارد کنم میگه ارتباطی نیست در حالی ک برنامه ها ب اینترنت دسترسی دارن کسی میدونه مشکل از چیه ؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
مشکل شما به اينترنت و DNS سرورهاي ملي و يا مورد استفادهي ISP شما هست که محدوديتها يا اختلالاتي در دسترسي به برخي سايتها ايجاد کرده. موضوع ربطي به گوشي نداره و احتمالا با ست کردن DNS توسط برنامه Set DNS مشکل شما رفع خواهد شد (نياز به روت داره)
مشکل شما به اينترنت و DNS سرورهاي ملي و يا مورد استفادهي ISP شما هست که محدوديتها يا اختلالاتي در دسترسي به برخي سايتها ايجاد کرده. موضوع ربطي به گوشي نداره و احتمالا با ست کردن DNS توسط برنامه Set DNS مشکل شما رفع خواهد شد (نياز به روت داره)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
دوستان سلام.
برای رفتن به حالت دانلودینگ مگر نباید کلید های ولوم وپاور را باهم فشار داد تو گوشی g3 دوستم وقتی این سه کلید را با هم فشار میدهم گوشی هیچ عکس العملی نشان نمیدهد مشکل پیه
برای رفتن به حالت دانلودینگ مگر نباید کلید های ولوم وپاور را باهم فشار داد تو گوشی g3 دوستم وقتی این سه کلید را با هم فشار میدهم گوشی هیچ عکس العملی نشان نمیدهد مشکل پیه

-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 133 بار
برای رفتن به دانلودینگ بعد از اینکه توی برنامه فلش تولز روی دانلود کلیک کردین
گوشی رو خاموش به کامپیوتر وصل کنید
میره دانلودینگ به شرطی که درایور نصب باشه.
گوشی رو خاموش به کامپیوتر وصل کنید
میره دانلودینگ به شرطی که درایور نصب باشه.
حال همه ما خوب است.....
اما تو باور نکن.......
اما تو باور نکن.......

-
ّرنامه set dnsرو نصب کردم google dnsو.. رو ست کرد ولی باز هم درست نشد ...
سلام. اینقدر سوالات زیاد شده که دیگه نمیشه جواب ها رو راحت پیدا کرد. میشه بفرمایید چطور میشه باتری را کالیبره کرد؟

-
گوشیت بزار زیر ده رسید شارژش خاموش کن بزن به شارژ بعد که 100 شد باتری رو در بیار 5 دقیقه بایست بعد بزن جا دوباره بزار صد شه این کار رو چند بار انجام بده تا دیگه باتری رو دراوردی 100 بود بعد زدی جا هم 100 باشه اونوقت کالیبره شده

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
سلام،آقا این مشکل مصرف زیاد باتری و پرش شارژ با این کالیبره کردن و امثالهم حل نمیشه.
انگار مشکل خیلی اساسی تره.
نمی دونم ...انگار هیچ راه حلی موجود نیست...
انگار مشکل خیلی اساسی تره.
نمی دونم ...انگار هیچ راه حلی موجود نیست...
ما ایستاده خواهیم مرد...

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
لطفا فقط در يک پست يک موضوع رو مطرح کنيد، در تاپيک ديگري به اين سوال شما جواب دادم، درست نام برنامه رو يادم نيست، اما فکر ميکنم Lenovo Power يا Lenovo Battery يا مواردي مانند اين بود، در همين بخش جستجو کنيد پيدا خواهيد کرد
لطفا فقط در يک پست يک موضوع رو مطرح کنيد، در تاپيک ديگري به اين سوال شما جواب دادم، درست نام برنامه رو يادم نيست، اما فکر ميکنم Lenovo Power يا Lenovo Battery يا مواردي مانند اين بود، در همين بخش جستجو کنيد پيدا خواهيد کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد